Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bizde de kalıntı kalmaz bebeklerimizin de hayatına etki edeceğimiz sıkıntılar oluşturmadan süreci güzel atlatırız

Kız niye söylemiyorsun aşkolsun sabahtan beri konuşuyoruz bir de sağlıkla gelsin minik yakışıklı
Evett dün öğrendiğimde direkt yazacaktım normalde doktora giderken planım öyleydi kan sonuçlarımı görünce ve doktordan çıkınca hevesim kaçtı nasıl süreci yönetirim diye düşündüm ondan yazamadım inşallahhh hepimizin bebekleri sağlıklı gelsin bizi hiç üzmesiiinn

Canım hiç sıkma canını. Biraz daha zor bir hamilelik olabilir belki diyetle geçirmek tabiki biraz tadımızı kaçırıyor. Ama dikkat ettiğimiz sürece yavrularımız çok sağlıklı olacak hiç üzme kendini. Tadını çıkar

Canım sağlıkla gelsin ogluşuuunn. Sağlıkla buyusunler minik bebislerimiz inşallah
Şeker konusunu cok dert etme canim. Eger diyet yapabiliyorsan kolay dengeleniyor Şeker. Malesef kilo olunca bu Şeker konusu kaçınılmaz gibi birsey oluyor yaa..
Benimde kilom var 3 aylik seker tam sınırda çıkmıştı ve iste aclik tokluk sekerlerim yüksek gelmisti. Doktorum diyet yapacaksin eger dusmezse insülin baslayacagiz demisti. Diyetisyene gittim o liste yapti zaten bebisten dolayi sabahlari falan yiyemiyordum bide paketli gıda cok onemli onlari hayatindan çıkarınca gerçekten Şeker konusunda rahat ediyor vücutlarımız. Eger yiyorsan aklinda olsun hic yememeye calis. Cok canin mi cekti mesela bisküvi 2 tane ye bir paketin icinden max 3 tane. Sonra tamam de. Ama bunuda araliklarla yap. Meyveyi yogurt süt kefir onlarla ye. Ekmek kesinlikle beyaz yeme. Ben tam bugday yiyorum doktor bana pis şişko dediginden beri
Zaten bilmiyorum sizlerde var mi ama doktor bana olumsuz birseyler deyince benim istahim kesiliyor hemen. E bide kilon da var doguma kadar 15 kg rahat alınıyor fazla alanlarda oluyor demisti benim gözüm o zaman da korkmustu boyum var ama dedim doguma yuvarlanarak mi gidicem falan biraz farkli dusunceler olusmustu.
Ama gercekten karnindaki bebegin sağlığını düşünüp yedigim herseyden onun etkilendiğini düşününce paketli gıda hic yememeye karar verdim. Beyaz ekmek yedigimde de 1 saate kalmiyor acıkıyorum. Ama tam bugday tok tutuyor.
Bol su yogurt süt bunlar da faydali. Ben kilo kaybettim hamile kaldigim kilodan sonra mesela doktor artik yeter dedi verme burdan sonra dedi. Normalde geceleri aç uyuyordum. Simdi aç uyumuyorum mesela yiyorum birseyler. Hic merak etme saglikli seyler yedigimizde ve sekeri sadece meyve ile aldigimizda (yaninda süt grubu ile) seker oranlarimiz dengeleniyor.
Biraz uzun yazdim çünkü Şeker konusunda strese girmek cok zor biliyorum ben haftalarca hatta aylarca aç gezdim

Çok geçmiş olsun ilk gebeliğimde fitil kullanmıştım ben de vajinal enfeksiyondan dolayı, sinüzitten dolayı da antibiyotik kullanmıştım. Kadın doğum doktoru verdi neticede, için rahat olsun bence. Böyle şeylerde kar zarar hesabı yapılıyor biliyorsun.

Ben ilk gebeliğimde fitil çok kullandım çok zorlanmıştım onda da bunda idrar için verdi işte antiyibotik mecbur kullanacağım sabah içtim, akşam da içerim gece de Monurol vermişti onu içeceğim

Ben ilk gebeliğimde fitil çok kullandım çok zorlanmıştım onda da bunda idrar için verdi işte antiyibotik mecbur kullanacağım sabah içtim, akşam da içerim gece de Monurol vermişti onu içeceğim
Aa evet bak onu da kullanmıştım, üstelik hiç belirtim yoktu, tahlilde çıkmıştı. Ben de şu an yazlıktayım, denize gir çık bazen ıslak kalıyorum, çok dikkat etmedim. Kasıklarıma ağrı giriyor, sarı akıntım da var, dönünce doktora söylicem, muhtemelen enfeksiyon bendeki de.

Ay kızlar sanki bebeğimj hissettim emin de olamadım yoğurt yedim dizlerim çekik uzanıyordum böyle kelebek gibi pırpır bir şey oldu hemen eşimi uyandırdım o da hissetti aya ama ilk gebelik olunca ayırt edemiyorum inşallah doğrudur

birde kızlar benim oğlum 38.haftalıkken gelmişti yane kızımda öyle gelirse mesela ozaman benim 18 haftammı kalmış oluyor bi an heycan yaptım

Evettt teşekkür ederim hiç üşenmeden tek tek açıkladığın için hazır paketi sadece doktora giderken yiyordum ama tamamen çıkarıcam hayatımdan bende diyetisyene gidicem randevu aldım tarihi biraz var diye bekliyorum bu süreçte söylediğin gibi beslenmek istiyorum kilo vermen harika hareket yürüyüş falan mı yaptın ben hareketim 0 diyebilirim evdeyim ve köpekten çok korkuyorum tek çıkamıyorum eşimde vardıyalı çalıştığı için onuda çok zorlamak istemiyorum ondan full evdeyim yediğimi yakamıyorum oda kilo yapıyor bende 1 yıldır evliyim 15 kg aldım düşünün yani o kadar hareketsizim söylediklerin benimde hep aklımda şimdi bu kadar kilo almışsam son zamanlarda ne olcak dedim doktorum da dedi normal doğum böyle giderse zor dedi o da üzdü ama yapılabilirmuş demeki insan isteyince sende de gördüğüm gibi inşallah bende başarıcam

Canım özel hastaneye gidiyorsun dimi

Kaç kilo aldınız şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…