Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok kuzum kadın doğumda rutin yapılan tahlil bunlar. Şekere bakmak için bakmadılar. Kahvaltı yapıp muayene olmuştum bebeğim hareketli olsun diye pazartesi belli olacak bakalım ne kadar kötü durumlar
Benim sadece 5.haftada kana baktılar 17 olduk başka da bakmadılar baktırmalı mıyım acaba ben de bi tereddüt ettim

evet çok doğru galiba benim kendime rutin düzen kurmam gerek yoksa ben böyle devam ederim acıkmıyom diye yememezlik yaparsam hep böyle olur haklısın, sağol canım dikkat edicem artık

Geçecek lütfen inan, bir de bazen geri geliyor ben de mesela, hemen üzülme bu böyle inişli çıkışlı bir yol gibi işte, sonu çiçek bahçesi

vallah hissettim aradada hissediyorum nasıl hissetmemiş kasım grubu bizden 1 ay ilerdeler
Geçecek lütfen inan, bir de bazen geri geliyor ben de mesela, hemen üzülme bu böyle inişli çıkışlı bir yol gibi işte, sonu çiçek bahçesi
ne güzel söyledin öyle bugün başlicam güzel beslenmeye zorlada olsa senin beslenmen nasıl merak ettim canım çünki seninde iştahın yokdu

Benim sadece 5.haftada kana baktılar 17 olduk başka da bakmadılar baktırmalı mıyım acaba ben de bi tereddüt ettim
Canım mutlaka baktır bence. Her muayeneye gittiğimde doktorum kan ve idrar tahlili yapıyor bana. Kanda rutin bakılan şeyler var. Karaciğer böbrek fonksiyonlarına enfeksiyon şeker tiroid bunlara bakıyorlar rutin olarak. Hastaneye mi gidiyorsun doktorun kendi yeri mi var

Yok hissetmedik gibi değil ama düzensiz falan diye korkuları var işte belirsiz oluyor zaten başlarda. Belki yeni yeni hissetmeye başlayan da vardır herşeyi okumadım. Ben ilk gebeliğimde 21-22 civarı hissettim o da normal zaten

İki gün önce bütün gün durmayan azgın şehzade bu üçüncü gün hala hareket etmiyor korku saldı beni de acaba iyi mi ne durumda

Dr um bana karnında hic yag yok zayıfsın 2 haftaya hıssedersın demisti ben amnıyosentezden 1 hafta sonra tekme yedim

Medikalparka gidiyorum aslında doktorum da çok iyi ama nedense hiç istemedi kan. En iyisi asm de baktırayım ptesi. Benim de ilk gebelik bilmiyorum tabi valla iyi ki varsınız

Canım benim akşam yemekleri çok hafif geçiriyorum, sabah kahvaltıyı ama çok iyi yapmaya çalışıyorum, yumurta yemediğim gün yok, sert peynirleri tercih ediyorum ( ezine, kaşar peyniri, hellim peyniri ve eski kaşar ama bu ikisinde tuz oranı yüksek tansiyona dikkat edilmeli, benim düşük tansiyonum), taze meyve suyu içiyorum, geriye ne istersen onu koy canım

Akşamları ben de zorlanıyorum maalesef ki hala çok ama çok az yiyorum örnek vereyim 3 kaşık bulgur pilavı yanına 2 köfte gibi düşün, bu kadar, bazı akşamlar çok şişsem maalesef ki çorba içiyorum sadece, karnım akşamları çok sertleşiyor geçmiyor da soda falan fayda etmiyor

Medikalparka gidiyorum aslında doktorum da çok iyi ama nedense hiç istemedi kan. En iyisi asm de baktırayım ptesi. Benim de ilk gebelik bilmiyorum tabi valla iyi ki varsınız
Bende 1 kez asm'de 1 kez de kendi doktorumda yaptırdım. Ve ben de medicale gidiyorum şimdi her gidişte yaptıranları görünce ben de şaşırdım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım inşallah bebislerimizin hep saglik haberlerini alırız
Gözün aydinn ogluşun geliyormuuus yakışıklılar artıyor

Seker seviyende bir sıkıntı olmuyorsa aslinda yiyebilirsin. Ama 3.aydan sonra vucudumuz ekstra seker uretiyormua ya o yüzden tedbirli git canim.
Biraz daha az yemeye çalış. Eşler bizi düşünüyor ama bazende cok üstümüze geliyorlar evet haklisin bu konuda

Yok kuzum kadın doğumda rutin yapılan tahlil bunlar. Şekere bakmak için bakmadılar. Kahvaltı yapıp muayene olmuştum bebeğim hareketli olsun diye pazartesi belli olacak bakalım ne kadar kötü durumlar
Yok yaa niye kötü olsuuun. Hersey yolundadir inşallah sen merak etme. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canim benim. Bebislerimiz büyüsün saglikla

Çok geçmiş olsun canım bence de kullanmalısın doktor verdiyse gebelikte zararsız olana yönlendiriyorlar inşallah çabucak bitsin ne şikayetle gittin bir belirti gösterdi mi

Çok geçmiş olsun canım bence de kullanmalısın doktor verdiyse gebelikte zararsız olana yönlendiriyorlar inşallah çabucak bitsin ne şikayetle gittin bir belirti gösterdi mi

Evet canım, idrarım da koku vardı, yeşil akıntım vardı, bayağı ilerlemiş durumdaydı, yanma batma vs yoktu ama bir baskı hissi ve çok ağrım vardı, sürekli karnımda kasıklarda hissediyordum test yapmadı doktor alttan muayene etti kullanalım dedi

Ben hala et tavuk köfte balık bunları yiyemiyorum kızlar ya bir de o var bende maalesef hiç midem almıyor zorla yediklerimi de kustuğum için yiyesim de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…