- 31 Ocak 2025
- 660
- 810
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.841
Ayy inşallah canım emzirmeye çok istiyorum kim istemez kiBen gebe okuluna gitmiştim canım orda hiç ucu olmayan memeyi bile tutabilir bebekler demişlerdi. Zaten bebek memenin ucunu tutuyorsa o yanlış emme oluyor. Tamamen kahverengi geniş kısmı kavrayacak şekilde ağzını açabilmesi gerekiyor. Eğer ağzını güzelce açabilirse hiç sorun kalmaz en kötü silikon uçla alıştırma yaparsın ilk başlarda
Bizimki tam göstermedi yaEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin D danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Sağol canım hepimiz sağlıcakla alalim kucaklarımıza inşallah 17 cm 223 gram olmuş 1 haftadır da hareketleri hissediyorum neredeyse 1 aydır kızımı oğlum diye sevdimAy maşallahpiremsese sağlıkla gelsin inşallah
Kanka erkek gibi kızın olacakSağol canım hepimiz sağlıcakla alalim kucaklarımıza inşallah 17 cm 223 gram olmuş 1 haftadır da hareketleri hissediyorum neredeyse 1 aydır kızımı oğlum diye sevdim
bu kız annişleri sevindirirVar canim benn 14 hafta civarı erkek denilen bebeğimin bugün kız olduğunu öğrendim kızlarrrr
veee bir kız dahaBizimki tam göstermedi yaama doktorumuz %80 kız dedi. Bir sonraki kontrol ağustos 1’de o zamana daha da netleşir heralde
İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Gecse de ferahlasam. Insan geriliyor elinde olmadan.
İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Merhaba, daha oncede mesaj atmistim gruba cok yazmiyorum gunluk hatta saatlik takip ediyorum. Ben de aralik annesi olacagim insallah. Sizin en basindan 2 kez lekelenmeleriniz, 2li testin sonucu, amniyosentez sureciniz hepsi icin dua ettim. Ben de farkli sıkıntılardayım. Gebelik kaybim vardi, 14.haftada serklaj yaptirdim, cumartesi siz gibi agrilar yasadim hemen doktoruma kostum ustten alttan bakti hicbir sıkıntı yok dedi. İciniz rahat olsun benzer sorun bende de vardi. Gece boyu uyumadim. Sabahi zor ettim. Perinatolog doktorum. İciniz rahat olsun diye gorunce yazmak istedim. Surekli asagidaki zikirleri cekiyorum.İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Ağlama krizini duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Senin hormonlar baya oynuyor seninlegeçenlerdee ne yaşadım. Markete gitmiştik eşimle, bir reyonda beni bir gülme aldı durduramıyorum ama kendimi gözlerimden yaşlar akıyor ama asla duramıyorum gülme krizi tuttu, bir yandan eşime diyorum sinirlendir beni bir yandan kahkaha atmaya devam ediyorum. uzun süre devam edince korktu eşim gitti su getirmeye falan ama tek başıma bile kahkaha atmaya devam ettim çünkü derin nefes alsam da duramıyordum. o kadar değişikti ki ilk kez böyle bir gülme krizi geldi başımaa kızlar yaa hormonlardan mı acaba kafayı yiyorm galiba
Yardımcım ya süpersin bana zor geliyordu artık saymakKızlaaar 3536 öndeyizzz varmı arttıran?
Ay hadi inşaallahhaber ver canım
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerle gel
Günaydın aşkom, güzel haberlerini bekliyoruz, senin kız değilmiydi
Çok şükür her şey yolundaHayırlı haberlerle gel canım
Bir tane kanıt getirin istifa ediyorum
Maşallah maşallah premseseeeee sağlıkla gelsinÇok şükür her şey yolundakız geliyor doktor 12. Haftada büyük ihtimalle kız demişti artık kesinleşmiş oldu
Senden korkulur ya ama Allah'tan bir de oğlun var yoksa canlarına okurdun
Amin canım inşallah bir sonraki randevuda detaylı ultrason olacak. Bu sefer yüzünü hiç göremedik elleriyle kapatmıştı çok merak ediyorumMaşallah maşallah premseseeeee sağlıkla gelsin
35Yardımcım ya süpersin bana zor geliyordu artık saymak
hahahahaha hemde nasılSenden korkulur ya ama Allah'tan bir de oğlun var yoksa canlarına okurdun
rahat emzirirsin canım hic merak etmeCanım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim
canım 4 lt bazen 5 lt buluyor su icmemSu saate kadar 1.5 lt falan icmisimdir galiba. Daha da içerim uyuyana kadar ama az mi geliyor ki acaba ya.
Dimi kuzum ya korkacak birsey yoktur Allahıma emanet yavrum..Aşkım bence tehlikeli değil batıp geçiyorsa, sürekli sancın yok dimi, kesinlikle kaslardan dolayı olabilir genişliyor ya
Dışarı çıkmıyorum hep evdeyim ya su da içesim gelmiyor. Iyiki yaz geldi de yine onun sayesinde içiyorum biraz daha. Kışın hic icemiyordum.Biraz daha arttırabilirsin canım endişelenme ama enfeksiyon bile olsa tek şaselik bir ilaç var hamileler için onunla hemen geçiyor. Bazen çok zayıf hamileliklerde de böyle ağrılı geçebiliyor kendini biraz takip et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?