Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ayy inşallah canım emzirmeye çok istiyorum kim istemez ki

İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..
Gecse de ferahlasam. Insan geriliyor elinde olmadan.
İnşallah ondan oluyordur kuzuşum ya. Yani birsey yoktu aksama dogru birden basladi. Üşüttüm mü diye düşündüm pike aldim üstüme düşün..

Merhaba, daha oncede mesaj atmistim gruba cok yazmiyorum gunluk hatta saatlik takip ediyorum. Ben de aralik annesi olacagim insallah. Sizin en basindan 2 kez lekelenmeleriniz, 2li testin sonucu, amniyosentez sureciniz hepsi icin dua ettim. Ben de farkli sıkıntılardayım. Gebelik kaybim vardi, 14.haftada serklaj yaptirdim, cumartesi siz gibi agrilar yasadim hemen doktoruma kostum ustten alttan bakti hicbir sıkıntı yok dedi. İciniz rahat olsun benzer sorun bende de vardi. Gece boyu uyumadim. Sabahi zor ettim. Perinatolog doktorum. İciniz rahat olsun diye gorunce yazmak istedim. Surekli asagidaki zikirleri cekiyorum.
Ya Şafi
Ya Musavvir
Ya Hafız Ya Muhafız
Ya Fettah

Ağlama krizini duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Senin hormonlar baya oynuyor seninle

Canım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim
rahat emzirirsin canım hic merak etme
ama simdi bizim gogus ucu olmadıgı icin bebek orayıda kavrama çalısıyo o zaman ben cok çektim aşırı yara oldu acilde gögsümü temizlediler şuan tecrubeliyim kremler gercekten önemli gögüs kalkanıyla krem sürdüm o sekilde atlattm canm sende gerek olursa gogus ucu alırsn sonra krem falan surersin emzirme sonrasında
Su saate kadar 1.5 lt falan icmisimdir galiba. Daha da içerim uyuyana kadar ama az mi geliyor ki acaba ya.
canım 4 lt bazen 5 lt buluyor su icmem
bende havuzdan enfeksiyon kapmştm o tek kullanmlk toz ilac ve fitil kullandm sonra tekrar muayneye gitmedim sol kasıgmda balon şişiyo gibi oluyo benimde adım atınca bile bazen sol tarafımda baskı oluyor o kadar su iciyorum ama aynıym yani yarın yada cuma gidicem doktoruma

kızlar 2 gündür felaket baş dönmem var bugun agladm artik o derece var yani kafamı toparlayamıyot saat 3 4 kadar sonra yavastan toparlanıyorum ama ilk uyandgm zaman eziyet resmen mutfaga duvarları tutarak geliyorum
yarın kan vericem bakalm degerlerim mi düştü acaba zaten zor toparlamıstk
benim gibi aşırı baş dönmesi yaşayan varmı

Aşkım bence tehlikeli değil batıp geçiyorsa, sürekli sancın yok dimi, kesinlikle kaslardan dolayı olabilir genişliyor ya
Dimi kuzum ya korkacak birsey yoktur Allahıma emanet yavrum..
Sürekli sancı yok kuzum, durup durup bir anda igne batar gibi birsey oluyor 1 saniyelik falan. Sonra duruyor. Bebegim büyüyordur rahim büyüyordur bunlardandir insallah. Bide bu batmalar baslamadan once hafif bi gaz gecisi gibi mi desem birseyler hissettim sonra aklim çalıştı, acaba bebegim yön mü degistirdi kafasi solumdaydi. Saga gecti ise. Sag tarafım birazcik daha ayaklari denk geldigi icin belki aşırı gergin degildi de yavrum saga kafasini koyunca ondan mi gerildi orasi diye düşündüm. Ne biliyim anacım durup durup üretiyorum

Dışarı çıkmıyorum hep evdeyim ya su da içesim gelmiyor. Iyiki yaz geldi de yine onun sayesinde içiyorum biraz daha. Kışın hic icemiyordum.
3e tamamlayayim en azindan bugun yarin bir takip edeyim çok sagol canım benim.
Zayif da degilim. Ama ilk kez bu kadar büyüyor organlar falan nornal gibi geliyor bir yandan da sızlamalae falan. Gecen kv de söyledi, daha senin rahmin falan minicikti ilk kez büyüyor kızım ağrıların olur hamilelikte oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…