- 7 Şubat 2025
- 530
- 422
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.861
Ay hadi darısı başıma güzelce gidip gelelim inşallah teşekkür ederimAşkım valla öyle aşırı dikkat ettiğim bir şey olmadı, bol giyindim göbeğim belli olmasın birde onlara laf anlatmakla uğraşmayım diye28.haftanda normalde rapor almak gerekiyormuş ama şimdi onların sağı solu belli olmaz
Bol su içtim kanka uçakta, 4 saat sürdü hiç yürüme falan yapmadım normalde bir tür atılabilirdi ama ben üşendim, koltuğum rahattı, aşkım birde yemeklere dikkat ettim yeşillik falan pek yemedim nasıl yıkandığını bilmediğim için, yanımda ne olur ne olmaz progestan fitil götürdüm. Gündede 14K adım attım sonumuz hayır olsun inşallah.
Masallah canim baya iciyormussun sen. Ben o kadar içsem wcde yatmak zorunda kalirim galiba. 2lt civarinda içince bile wc ye gidip geliyorum sürekli. Ama haklisin fazlalastirmakta fazla var.canım 4 lt bazen 5 lt buluyor su icmem
bende havuzdan enfeksiyon kapmştm o tek kullanmlk toz ilac ve fitil kullandm sonra tekrar muayneye gitmedim sol kasıgmda balon şişiyo gibi oluyo benimde adım atınca bile bazen sol tarafımda baskı oluyor o kadar su iciyorum ama aynıym yani yarın yada cuma gidicem doktoruma
Canim tansiyonuna bakiyor musun ?kızlar 2 gündür felaket baş dönmem var bugun agladm artik o derece var yani kafamı toparlayamıyot saat 3 4 kadar sonra yavastan toparlanıyorum ama ilk uyandgm zaman eziyet resmen mutfaga duvarları tutarak geliyorum
yarın kan vericem bakalm degerlerim mi düştü acaba zaten zor toparlamıstk
benim gibi aşırı baş dönmesi yaşayan varmı
Canım bende bebek pandam diye seviyordum panda oğluşum diyordum artik panda kizçem diyeceğimKanka erkek gibi kızın olacakbende kendiminkine öyle diyorum
223 grameti bol dönerim benim
Ay ben de mochi ve lansinohun giyilebilir olanlarının arasinda kaldım yaSüt sağmak için hangi markayı kullandın canım o kadar çeşit var ki kararsız kaldım. mochi giyilebilir olanı mı alsam ,lansinoh elektrikliyi mi alsam giyilebilirini mi alsam bilemedim
gidince hem senin derdi hem benim derdi sorayım bakalımMasallah canim baya iciyormussun sen. Ben o kadar içsem wcde yatmak zorunda kalirim galiba. 2lt civarinda içince bile wc ye gidip geliyorum sürekli. Ama haklisin fazlalastirmakta fazla var.
Ya o dedigin balon gibi dolgunluk hissi bir ara bende de oldu. Yürürken bile agri falan yapiyordu. Benimki uzanip bacaklarimi yukseltmekle biraz hafifleyip sonra gecmisti. Git bakalim ne diyecek doktorun. Ay sorsana gitmisken igne batmasi gibi seyler neden olur normal mi diye
Canim tansiyonuna bakiyor musun ?
gidince hem senin derdi hem benim derdi sorayım bakalımMasallah canim baya iciyormussun sen. Ben o kadar içsem wcde yatmak zorunda kalirim galiba. 2lt civarinda içince bile wc ye gidip geliyorum sürekli. Ama haklisin fazlalastirmakta fazla var.
Ya o dedigin balon gibi dolgunluk hissi bir ara bende de oldu. Yürürken bile agri falan yapiyordu. Benimki uzanip bacaklarimi yukseltmekle biraz hafifleyip sonra gecmisti. Git bakalim ne diyecek doktorun. Ay sorsana gitmisken igne batmasi gibi seyler neden olur normal mi diye
Bir mesaj bir insanı duygudan duyguya sokup gözlerini doldurur mu evet doldurur ...Merhaba, daha oncede mesaj atmistim gruba cok yazmiyorum gunluk hatta saatlik takip ediyorum. Ben de aralik annesi olacagim insallah. Sizin en basindan 2 kez lekelenmeleriniz, 2li testin sonucu, amniyosentez sureciniz hepsi icin dua ettim. Ben de farkli sıkıntılardayım. Gebelik kaybim vardi, 14.haftada serklaj yaptirdim, cumartesi siz gibi agrilar yasadim hemen doktoruma kostum ustten alttan bakti hicbir sıkıntı yok dedi. İciniz rahat olsun benzer sorun bende de vardi. Gece boyu uyumadim. Sabahi zor ettim. Perinatolog doktorum. İciniz rahat olsun diye gorunce yazmak istedim. Surekli asagidaki zikirleri cekiyorum.
Ya Şafi
Ya Musavvir
Ya Hafız Ya Muhafız
Ya Fettah
Bacak arasını görmemiş miydinizSağol canım hepimiz sağlıcakla alalim kucaklarımıza inşallah 17 cm 223 gram olmuş 1 haftadır da hareketleri hissediyorum neredeyse 1 aydır kızımı oğlum diye sevdim
Canım benim sor sor bizi rahatlatgidince hem senin derdi hem benim derdi sorayım bakalım
tansiyonum 9 6 hep düsük ama onceden de dusuktu 10 6 falandi hamile kalmadan once de
yani dusuk tansiyona alıskınm da kesin degerlerim oynadı diye duusnuyorum
midem de olan bi antikor yedigim yararli yarasiz seyleri ayırt edemiyormus o yuzden benim depolarımda hep boştu
bu hamileligim de de demirim 5 d vitamin 7 kanım dusuk butun degerlerim kotuyken hamile kaldm ve en bastan beri demir ilacıda iciyorum balık yagı bile iciyorum bebek bu aralr bende cokmu aldi ne anlamadm gitti bana birsey kalmadi galiba
Canım çok sevindimmÇok şükür her şey yolundakız geliyor doktor 12. Haftada büyük ihtimalle kız demişti artık kesinleşmiş oldu
benim tansiyon 7/24 böyleMasallah canim baya iciyormussun sen. Ben o kadar içsem wcde yatmak zorunda kalirim galiba. 2lt civarinda içince bile wc ye gidip geliyorum sürekli. Ama haklisin fazlalastirmakta fazla var.
Ben 18 haftalıkken gittiğimde daha yüzü tam olusmamisti doktor foto bile vermek istemedi sen şimdi buna bakıp bakıp dertlenirsin dedi adam beni ezberlemişAmin canım inşallah bir sonraki randevuda detaylı ultrason olacak. Bu sefer yüzünü hiç göremedik elleriyle kapatmıştı çok merak ediyorum
Görmüştüm işte bende buna şaşırdım kordon olabiliyormuşBacak arasını görmemiş miydiniz
Bende de çok vardı ama progestani ağızdan almadan dolayiymis fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri geçti acaba tansiyonun mlfelan mi düşüyor kuzumkızlar 2 gündür felaket baş dönmem var bugun agladm artik o derece var yani kafamı toparlayamıyot saat 3 4 kadar sonra yavastan toparlanıyorum ama ilk uyandgm zaman eziyet resmen mutfaga duvarları tutarak geliyorum
yarın kan vericem bakalm degerlerim mi düştü acaba zaten zor toparlamıstk
benim gibi aşırı baş dönmesi yaşayan varmı
Iyi bir yerlere bayılmıyorsunuz kız siz. Dikkat edin canim benim. Arada tuzlu ayran falan için gündüz yalnızkenbenim tansiyon 7/24 böyle
Aşko ben dün sordum sen görmedin heralde. Progestana sen devam ediyo musun hala. Kacinci haftadasin.Bende de çok vardı ama progestani ağızdan almadan dolayiymis fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri geçti acaba tansiyonun mlfelan mi düşüyor kuzum
Ben devaaaam bırakmayı da düşünmüyorum doktor doz azalttı ama devam dedi 20 haftaligiz kuzum duphaston da kullanıyorum ayrıcaAşko ben dün sordum sen görmedin heralde. Progestana sen devam ediyo musun hala. Kacinci haftadasin.
kız güldüğüme bakma bayılma durumuna geliyorum gözüm kararıyor ağzımın içi titriyor felan ama artık 7/24 böyle olduğu için saldımIyi bir yerlere bayılmıyorsunuz kız siz. Dikkat edin canim benim. Arada tuzlu ayran falan için gündüz yalnızken
Gerci bazi insanlarin normali bu oluyor, 12/8 olunca tansiyonum cok yuksek diyenleri de duydum yani
Bu da biberonKızlar emzik ve biberon araştırıyordum sizinle de paylaşayımBu emzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?