Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ay hadi darısı başıma güzelce gidip gelelim inşallah teşekkür ederim

Masallah canim baya iciyormussun sen. Ben o kadar içsem wcde yatmak zorunda kalirim galiba. 2lt civarinda içince bile wc ye gidip geliyorum sürekli. Ama haklisin fazlalastirmakta fazla var.
Ya o dedigin balon gibi dolgunluk hissi bir ara bende de oldu. Yürürken bile agri falan yapiyordu. Benimki uzanip bacaklarimi yukseltmekle biraz hafifleyip sonra gecmisti. Git bakalim ne diyecek doktorun. Ay sorsana gitmisken igne batmasi gibi seyler neden olur normal mi diye
Canim tansiyonuna bakiyor musun ?

Kanka erkek gibi kızın olacak bende kendiminkine öyle diyorum
223 gram eti bol dönerim benim
Canım bende bebek pandam diye seviyordum panda oğluşum diyordum artik panda kizçem diyeceğim
Eşim bana garip garip bakıyor tabi o sirada çocuğa nasıl isimler takmış diyor
Dedim sen birde doğunca gör bu daha bisey değil

gidince hem senin derdi hem benim derdi sorayım bakalım
tansiyonum 9 6 hep düsük ama onceden de dusuktu 10 6 falandi hamile kalmadan once de
yani dusuk tansiyona alıskınm da kesin degerlerim oynadı diye duusnuyorum
midem de olan bi antikor yedigim yararli yarasiz seyleri ayırt edemiyormus o yuzden benim depolarımda hep boştu
bu hamileligim de de demirim 5 d vitamin 7 kanım dusuk butun degerlerim kotuyken hamile kaldm ve en bastan beri demir ilacıda iciyorum balık yagı bile iciyorum bebek bu aralr bende cokmu aldi ne anlamadm gitti bana birsey kalmadi galiba

gidince hem senin derdi hem benim derdi sorayım bakalım
tansiyonum 9 6 hep düsük ama onceden de dusuktu 10 6 falandi hamile kalmadan once de
yani dusuk tansiyona alıskınm da kesin degerlerim oynadı diye duusnuyorum
midem de olan bi antikor yedigim yararli yarasiz seyleri ayırt edemiyormus o yuzden benim depolarımda hep boştu
bu hamileligim de de demirim 5 d vitamin 7 kanım dusuk butun degerlerim kotuyken hamile kaldm ve en bastan beri demir ilacıda iciyorum balık yagı bile iciyorum bebek bu aralr bende cokmu aldi ne anlamadm gitti bana birsey kalmadi galiba

Bir mesaj bir insanı duygudan duyguya sokup gözlerini doldurur mu evet doldurur ...
Allahım razı olsun.. ettiginiz dualar icin sonsuz teşekkür ederim. Allahım tüm hamilelere sağlık tüm bebislere sağlık versin inşallah sag salim kucagimiza alalim ömürleri uzun sağlıkları iyi olsun bebeklerimizin inşallah
Serklaj yaptırmışsınız inşallah 9 ay dolana kadar hiic bir sıkıntı yasamadan sizde bende hepimizde bebislerimize kavuşuruz
Sıkıntılar hep geçici olsun bundan sonra da sıkıntı hic cekmeyelim inşallah
Benzer seyler yaşamış olmak ve bir doktor görüşü duymus olmak iyi geldi gercekten çok teşekkürler. Neden oluyormus dedi peki birsey söyledi mi doktorunuz ben daha once bir kez yasadigimda sormustum normal demisti olabilir demisti. Ama o zaman bir kez olup geciyordu simdi bikac kez olunca biraz telaslandim..

Canım benim sor sor bizi rahatlat

Ay düşükmüş ama tansiyonunn. Hamilelikte zaten ara ara bas donmeleri oluyor senin tansiyonda etkiliyordur. Senin kadar olmasa da benimde basima geliyor ara ara o bas dönmeleri. Bi anda bir yerlerden tutunma ihtiyaci duyuyorum. Yemek fln yaptigim pek soylenemez artik ama bazen yaptigimda bir geliyor bas donmesi tezgahtan tutunmasam yana dogru devrilirim heralde.
Ama senin degerlerin baya düşünmüş demir falan. Bu haftalarda bebislerimiz demirlerimizi aliyormus artik yavas yavas ondan hepimize baslatti ya doktorlar demir ilaclarini.
Bide farkli bir durumun daha varmis ihmal etme git bence canım bazilari damardan demir takviyesi almışlar falan.

benim tansiyon 7/24 böyle

Eklentiler

• IMG_0191.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 29
Amin canım inşallah bir sonraki randevuda detaylı ultrason olacak. Bu sefer yüzünü hiç göremedik elleriyle kapatmıştı çok merak ediyorum
Ben 18 haftalıkken gittiğimde daha yüzü tam olusmamisti doktor foto bile vermek istemedi sen şimdi buna bakıp bakıp dertlenirsin dedi adam beni ezberlemiş inşaallah detaylı zamanı net görürsün kuzum

Bende de çok vardı ama progestani ağızdan almadan dolayiymis fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri geçti acaba tansiyonun mlfelan mi düşüyor kuzum

Bende de çok vardı ama progestani ağızdan almadan dolayiymis fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri geçti acaba tansiyonun mlfelan mi düşüyor kuzum
Aşko ben dün sordum sen görmedin heralde. Progestana sen devam ediyo musun hala. Kacinci haftadasin.

Iyi bir yerlere bayılmıyorsunuz kız siz. Dikkat edin canim benim. Arada tuzlu ayran falan için gündüz yalnızken
Gerci bazi insanlarin normali bu oluyor, 12/8 olunca tansiyonum cok yuksek diyenleri de duydum yani
kız güldüğüme bakma bayılma durumuna geliyorum gözüm kararıyor ağzımın içi titriyor felan ama artık 7/24 böyle olduğu için saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…