- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.881
Bu arada serklaj sonrası olmadı o ağrimMerhaba, daha oncede mesaj atmistim gruba cok yazmiyorum gunluk hatta saatlik takip ediyorum. Ben de aralik annesi olacagim insallah. Sizin en basindan 2 kez lekelenmeleriniz, 2li testin sonucu, amniyosentez sureciniz hepsi icin dua ettim. Ben de farkli sıkıntılardayım. Gebelik kaybim vardi, 14.haftada serklaj yaptirdim, cumartesi siz gibi agrilar yasadim hemen doktoruma kostum ustten alttan bakti hicbir sıkıntı yok dedi. İciniz rahat olsun benzer sorun bende de vardi. Gece boyu uyumadim. Sabahi zor ettim. Perinatolog doktorum. İciniz rahat olsun diye gorunce yazmak istedim. Surekli asagidaki zikirleri cekiyorum.
Ya Şafi
Ya Musavvir
Ya Hafız Ya Muhafız
Ya Fettah
Hepimizden Allah razi olsun, hepimiz saglikla kavusalim insallah. Dua etmekten ve maddi manevi gucumuz yettigi kadar modern tip imkanlarini kullanmaktan baska elden gelen bisey yok. 17+3 um bugun o batmalar oldugunda 16+5 tim. Doktorum idrar yoluyla vs degil rahim buyumesiyle alakali oldugunu soyledi. Bu tarz kasiklarda yasanan rahatsizliklar ve rahim kasilmalari icin cok su icmem gerektigini soyledi. Aksam baslamisti gece devam etti, ertesi gun ogleden sonra bitti bidahada olmadi. Biraz surdu yani benimki insallah sizinki surmez. Ama dediginiz cok dogru 1 iyi 1 kotu gunleri geciricez sanirim, bugunde gaz sancim var mesela benim de.Bir mesaj bir insanı duygudan duyguya sokup gözlerini doldurur mu evet doldurur ...
Allahım razı olsun.. ettiginiz dualar icin sonsuz teşekkür ederim. Allahım tüm hamilelere sağlık tüm bebislere sağlık versin inşallah sag salim kucagimiza alalim ömürleri uzun sağlıkları iyi olsun bebeklerimizin inşallah
Serklaj yaptırmışsınız inşallah 9 ay dolana kadar hiic bir sıkıntı yasamadan sizde bende hepimizde bebislerimize kavuşuruz
Sıkıntılar hep geçici olsun bundan sonra da sıkıntı hic cekmeyelim inşallah
Benzer seyler yaşamış olmak ve bir doktor görüşü duymus olmak iyi geldi gercekten çok teşekkürler. Neden oluyormus dedi peki birsey söyledi mi doktorunuz ben daha once bir kez yasadigimda sormustum normal demisti olabilir demisti. Ama o zaman bir kez olup geciyordu simdi bikac kez olunca biraz telaslandim..
anladım sağlıkla gelsin prensesGörmüştüm işte bende buna şaşırdım kordon olabiliyormuş
Sağlıkla gelsin bebeğin canımAmin canım inşallah bir sonraki randevuda detaylı ultrason olacak. Bu sefer yüzünü hiç göremedik elleriyle kapatmıştı çok merak ediyorum
Doktor birakalaimdemiyor mu peki sana hic ? Bana yaklasik 3 haftadan fazla oldu birakalim diyeli. Ben birakmadim. Guya bugunden itibaren doz azaltacaktim ama bugunde hafif igne batmalari oluyor diye yine tam doz devam ederim heralde bir kac gün daha. Sonra günde 1e düşüp sonra 2gunde 1 ile birakayim diyorum.Ben devaaaam bırakmayı da düşünmüyorum doktor doz azalttı ama devam dedi 20 haftaligiz kuzum duphaston da kullanıyorum ayrıca
Canim tuzlu bisiler yeee. Gün icinde gercekten bak tuzlu ayran tuzlu cubuk falan. Cok tehlikeli Allah korusun. Bende de seker düşmesi oluyor dedigin gibi oluyorum terleme fln geliyor mide bulantisi geliyor. Kendimizi kendimiz izleyip tedavi yolumuzu bulcaz napalim.kız güldüğüme bakma bayılma durumuna geliyorum gözüm kararıyor ağzımın içi titriyor felan ama artık 7/24 böyle olduğu için saldım
Doktorun kendisi birakmicaz dedi hayatım sadece günde 3ogun içiyordum artk sabah akşam fitil olarak alıyorum hafta ilerledikçe doz azaltacaz dedi o kdarDoktor birakalaimdemiyor mu peki sana hic ? Bana yaklasik 3 haftadan fazla oldu birakalim diyeli. Ben birakmadim. Guya bugunden itibaren doz azaltacaktim ama bugunde hafif igne batmalari oluyor diye yine tam doz devam ederim heralde bir kac gün daha. Sonra günde 1e düşüp sonra 2gunde 1 ile birakayim diyorum.
Serklaj sonrasi olmamis olmasi iyi en azindan onunla mi alakali diye strese girmemis olmussun.Bu arada serklaj sonrası olmadı o ağrim
Hepimizden Allah razi olsun, hepimiz saglikla kavusalim insallah. Dua etmekten ve maddi manevi gucumuz yettigi kadar modern tip imkanlarini kullanmaktan baska elden gelen bisey yok. 17+3 um bugun o batmalar oldugunda 16+5 tim. Doktorum idrar yoluyla vs degil rahim buyumesiyle alakali oldugunu soyledi. Bu tarz kasiklarda yasanan rahatsizliklar ve rahim kasilmalari icin cok su icmem gerektigini soyledi. Aksam baslamisti gece devam etti, ertesi gun ogleden sonra bitti bidahada olmadi. Biraz surdu yani benimki insallah sizinki surmez. Ama dediginiz cok dogru 1 iyi 1 kotu gunleri geciricez sanirim, bugunde gaz sancim var mesela benim de.
canım progestan kullanmıyorum ben buyuk ihtimal degerlerimden dolayı olduBende de çok vardı ama progestani ağızdan almadan dolayiymis fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri geçti acaba tansiyonun mlfelan mi düşüyor kuzum
Ay içinde yan etkisi çokmuş bu ilacinn fitil daha iyi.Doktorun kendisi birakmicaz dedi hayatım sadece günde 3ogun içiyordum artk sabah akşam fitil olarak alıyorum hafta ilerledikçe doz azaltacaz dedi o kdar
Öyle yapıyorum hemen canım merak etmeCanim tuzlu bisiler yeee. Gün icinde gercekten bak tuzlu ayran tuzlu cubuk falan. Cok tehlikeli Allah korusun. Bende de seker düşmesi oluyor dedigin gibi oluyorum terleme fln geliyor mide bulantisi geliyor. Kendimizi kendimiz izleyip tedavi yolumuzu bulcaz napalim.
Rahim buyumesi, rahim kasilmasi, baglarin genislemesini cok su icerek az hissedermisiz. İcelim bolca su, hizla gunlerin gecmesi icin de dua edelim. Bir an once sonbahar, sonra da kis gelsin hemencecik. Kavusalim bu minnoslara. Stres olman cok normal, ben doktoruma 114 nabizla gittimSerklaj sonrasi olmamis olmasi iyi en azindan onunla mi alakali diye strese girmemis olmussun.
Öyle canim haklısın birbirimize dua edip destek olmak ve doktorlarin dediklerini dinleyip uygulamak yapabilecegimiz tek sey bu surecte. Gercekten bir gün iyi bir gün zorlu stresli gecebiliyor hamilelik inişli çıkışlı bir yolculuk. Sonunda kucagimiza evlatlarımızı saglikla alalim o mis kokulariyla doya doya vakit gecirelim de
Ay iyi ya sevindim benim doktorum da demisti rahim ici baglar genisledigi icin olabilir korkma demisti. Ama dedigin gibi suyu fazlalastircam biraz daha hava sicak asiri terliyorum galiba yetersiz geliyor su.
Bide tatlı yemiyorum tuzlu yemiyorum su da istemiyor canim
Elimde şişem ama icicem en az 3 lt tamamlayacağım bugun inşallah.
Benim insallah sürmez o kadar yaa. Devam ettikce stres yukleniyor bünyeme.
En azindan tedbirli olursun canim tuzlu bisiler bulundur disari çıkarken de yaninda. Hepimiz kendimize dikkat edicez bebislerimize iyi bakcaz napalimÖyle yapıyorum hemen canım merak etmevallah ben kac kere buyüzden doktora gittim biz hamişlere bişey yapamıyorlarmış ilaç veremedikleri için oyüzden dediğin gibi kendimizin doktoruyuz
Tüylenme uzun zamandır var bende ya benim naciz lazerli bedenim kocamla yarışır şu anAy içinde yan etkisi çokmuş bu ilacinn fitil daha iyi.
Ama fitil de insani bir noktadan sonra yoruyor. Kullandiktan sonra en az 1 saat kalkmiyorum hic, sonra mesela disaridayim biseyler akiyor. Ya ister istemez noldu acaba diye düşünüyorum evde olsam kosuyorum wcye bakiyorum fitil akmis ilacin kabugu gelmis fln. Ama disarda her an nerde bakicam. Eve gecene kadar diken üstünde oluyorum.
Bende sabah aksam aliyroum fitil olarak. Birakmayi istiyorum ama. Tüylenme artisin varsa bu fitil yapiyormus haberin olsun kuzum. Bende var.
tamam canım öyle yaparımEn azindan tedbirli olursun canim tuzlu bisiler bulundur disari çıkarken de yaninda. Hepimiz kendimize dikkat edicez bebislerimize iyi bakcaz napalim
Tamam bunu dedigin iyi oldu ben simdi zorla da olsa en az 3lt ye geçiş yapiyorum an itibariyleRahim buyumesi, rahim kasilmasi, baglarin genislemesini cok su icerek az hissedermisiz. İcelim bolca su, hizla gunlerin gecmesi icin de dua edelim. Bir an once sonbahar, sonra da kis gelsin hemencecik. Kavusalim bu minnoslara. Stres olman cok normal, ben doktoruma 114 nabizla gittimbide haber vermeden gitmistim adam sok oldu korktu o da. Sonra gidin eve tv izleyin dusunmeyin yaa dedi gonderdi bizi.
Gel sarılalımTüylenme uzun zamandır var bende ya benim naciz lazerli bedenim kocamla yarışır şu anyapacak bse yok valla bebişim iyi olsun da doğumdan sonra hallederim
Derken yeniden hamile kalmamız yok mudurGel sarılalımbende ayni sen gibi diyorum yeterki bebisim saglikli olsun bende lazerli vicudumu yeniden lazer makinelerinin önüne atcam
90-100 arasi benim de, bu haftalar icin normal kalp yuzde 50 daha fazla calismaya basladigi icin. Biseyler izleyip kafamizi dagitmamiz lazim kendimizi dinlemememiz icin cok zor ama, tabi vucudun verdigi sinyalleri gormezden gelmek degil deTamam bunu dedigin iyi oldu ben simdi zorla da olsa en az 3lt ye geçiş yapiyorum an itibariyle
Ayyy aminnn aminnn.. her günümüz sağlıklı olsunn bir an önce de gelsin bebislerimizin dogacagi tarihler
Ay kiyamam yaaa.. zaten o acil hastaneye gitmelerde bende hep yüksek nabızla giderim varya. Kafam patlayacak gibi olur hep.
Iyi bari doktor güzel bir öneride bulunmus
Ay normalde nabzin nasil bu arada. Benim hep 96 üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?