- 23 Ekim 2024
- 3.519
- 5.485
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.221
Aşkım şu an antibiyotik sürüyorum, baktım şimdi tahinde var yağıdaOy kuzum gecmis olsun yaa. Cikar ustunde ne varsa hava alsin hemen iyilesir merak etme. Evde kantaron yagi varsa sür bak o da iyi geliyor. Birde tahin varsa hani yağı üstüne çıkar ya tahinin, o üzerindeki yagdan al bir cay kasigi kadar falan onu sür o da göğüs yaralarina faydalıymıs. Aklinda olsun
Kız töbe de deliAşkım şu an antibiyotik sürüyorum, baktım şimdi tahinde var yağıdahemen deneyip geliyorum inşallah mememin ucunu bırakmam bir yerlerde
Yok valla canım konuşmadık hiç. Seyahate çıkabilir miyim, uçağa binebilir miyim diye sordum. Rahim ağzı tamamen kapalı, uzunluğu da iyi. Erken doğuma dair risk görmüyorum o yüzden seyahate çıkabilirsin dedi amaİnşallah canim güzel pozlar verjr ve kolayca gösterir kendini yavruşum
Siz hic dogum ile alakali konuatunuz mu hocayla. Ne zaman tahmini dogum tarihi diye birsey soyledi mi
Çok sık belki saatte bir çıkıyorumdur. Ama su da içiyorum epey hele bu sıcaklardaTuvalete çıkma durumlarınız nasıl kızlar? Ben çok sık idrara çıkıyorum ya artık
Anladim canim. Bende baslarda bir sormustum merak etme dogurtacagim seni demisti sadeceYok valla canım konuşmadık hiç. Seyahate çıkabilir miyim, uçağa binebilir miyim diye sordum. Rahim ağzı tamamen kapalı, uzunluğu da iyi. Erken doğuma dair risk görmüyorum o yüzden seyahate çıkabilirsin dedi ama
Bizim zaten sezaryen olacak kesin. İkiz de olunca gidebildiği yere kadar gitsin diye bekler heralde.
Geçmiş olsun, hangi aşıyı yaptilar acaba size karma aşı mı yoksa direkt tetanoz mu. 2 taneymis ya galiba bu aşılar.Hanımlar ben aşı oldum dün ama yok böyle bir ağrı kolum sızım sızım sızlıyor, ilk hamileliğimde de hafif ağrı olmuştu bu aşıda ama bu çok fena neden böyle oldu anlamadım. Meme ucu yarasını da okuyunca bile göğsüm sızladıbenim emzirme döneminin başı çok acılı geçmişti, etrafındaki herkesin en fazla 15 güne geçiyordu benim ki 3 ay sürdü sürmediğim şey kalmamıştı tıp dünyası ve koca karı tedavilerini teker teker denedim. En son cildiye de bir doktor karışım şeklinde Krem yazdı eczaneden hazırlatıldı onunla geçti ama içinde ne vardı bilmiyorum. Hoş o mu fayda etti geçeceği mi vardı onu da bilmiyorum.
Ben geçen hafta hissediyordum sanki hafif kas seyriyormuş gibi baloncuk patlıyor gibi falan ama bu hafta öyle hissetmedim hatta geçen hafta karıştırdığımı düşündüm ama zaten ilk gebeliklerde 18-19. Haftada çok hissedilmiyormuş. Birde hareket takibi yapmak için erkenmiş. Haftaya kontrolümüz var belki o zamana bizimki de biraz daha hareketlenirBen 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorumözellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca
Benim de ilk gebeliğim 18+1'de dediğiniz gibi baloncuk gibi ya da böyle balık yüzer gibi hissettim ama özellikle son 3-4 gündür direkt elimi koyuyorum vuruyorBen geçen hafta hissediyordum sanki hafif kas seyriyormuş gibi baloncuk patlıyor gibi falan ama bu hafta öyle hissetmedim hatta geçen hafta karıştırdığımı düşündüm ama zaten ilk gebeliklerde 18-19. Haftada çok hissedilmiyormuş. Birde hareket takibi yapmak için erkenmiş. Haftaya kontrolümüz var belki o zamana bizimki de biraz daha hareketlenir
en iyisi kimse bizler onu seciyoruz cünki bence en önemli ultrason bu ya bana öyle geliyorBen 6 ağustosa almıştım ama erteledim kuzum 11inde gidicem İzmir'e. Ama Balıkesirde çok iyi bir prof var üniversitede ona randevu bulursam diğerini iptal edebilirim belli değil henüz
Tetanoz-difteri-boğmacaymış, ilk hamileliğim de olan sadece tetanozmuydu acaba hatırlamıyorumGeçmiş olsun, hangi aşıyı yaptilar acaba size karma aşı mı yoksa direkt tetanoz mu. 2 taneymis ya galiba bu aşılar.
Muhtemelen öyleydi ondan ağır gelmedi ilk hamileliginizdeki.Tetanoz-difteri-boğmacaymış, ilk hamileliğim de olan sadece tetanozmuydu acaba hatırlamıyorum
Canım benim hemşire 21.haftada çağırdı demek ki sıkıntı olmuyorHanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim
Evet 17 de enseleri kalınlaşmş oluyor 4lü yaptırabilirsin yada fetal canımİkili test yaptırdım 17+2 suan. Down riskini arttırıyomuş bu durum . Fetal mi yaptırsam diye düşünüyorum
Ay hadi güzel haberlerle cnmKızlar benimde detaylı ultrason haftaya salı sabah olcakbenden önce giden varmı detaylıya ilk benmiyim?
Çok geçmiş olsun canımKızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibiinanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Ya çok küçükmüş onun bebeği kıyamam. Adet görmeye başlayınca süt korumuyor ya hele ek gıdadan sonra korumaz diyorlarYaa gerçekten istemedigine emin oldugunda net çözümler lazim bende bunu düşünüyorumgecen bir tanidigimin 10 aylik bebegi varken,2aylik hamile oldugunu öğrendim. Süt korur muhabbetinden olmus onunda. Zorrrr vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?