• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Doktorum bu hafta aynen bunu söyledi biliyor musun 🙈 hepimiz kadın doğum uzmanı gibiyiz be maşallah bize 🤣🤣
E bana da birkaç ayrı doktor dedi sen de ufak tefek sayılırsın,çocuk da iri değil diye..ben direkt ikna oldum.
Burda birbirimizden de farklı vakalar duydukça, iyice doktor kesildik😆

Yaa oğluma hamileyken girdiğim eski grubuma baktımda çok safmışım lohusalık tavan :-) evlendiğimizden beri ilk defa eşim uyanınca beni öpmedi demişm hhhjhehhjrre şimdi günaydın bile demediğimiz oluyor vay bee:-)
Bu tam benim kuracağım bir cümle kalbim pıt kırıldı şuan 😥 günaydın bile diyecek vakit bulamayacak mıyız 😔

Yaa oğluma hamileyken girdiğim eski grubuma baktımda çok safmışım lohusalık tavan :-) evlendiğimizden beri ilk defa eşim uyanınca beni öpmedi demişm hhhjhehhjrre şimdi günaydın bile demediğimiz oluyor vay bee:-)
Öpmeden çıkarsa, geri dönmesin eve 🤣🤣

neden 10 kasım kız neden okadar erken😳
ben şok şuan
doktor bana 9.Aralık dedi kuzum
Şeker çıktı canım bende gebelik şekeri. Sıvım fazla. İlk farkedildiğinde 3 hafta önden gidiyordum 🙈 diyet insülin falan 1,5 haftaya indirebildik ama sıvı hala çok fazla😩 37yi görüp alıcam dedi 🤷‍♀️Tabi daha erken gelmezse dedi 😑

Bu arada annabelica annabelica ben kızcemin ismini değiştiriyom ASYA🌸 istiyorum🥹
cinsiyet partisinden beri aynı düşüncedeyim eşim başka istiyor ama busefer benim istediğim olsun istiyorum☺️
sadece yanına ek isim ne olabilir yardımcı olun🩷
Elif Asya
Eylül Asya
Zeynep Asya

Asya hep 2.isim uyuyor sanki sağlıkla gelsin çok güzel isim

Ben ilk isim olarak istiyorum balım😍
sadece ikinci isim istememin sebebi dini bir ek ismi olsun diye sen ne koycakdın cano?
Elif Nisa diyorduk ama sadece Nisada olabilir oğlum çok sıkıntı çekti bu konuda okulda mehmet kursta emre ailede mehmet emre 🤣 hep söyleniyor bu yüzden garibim:))

İlk doğum sonrası giydirilen kıyafet kirlenebiliyormuş o yüzden 2 takım olsun birini sonra giydirirsiniz diyolar kuzum, hatta genelde ilk giydirdikleri hastanenin kendi verdiği takım oluyor
evet kan filan bulaşırsa diye.. bizim hastane kendi takımlarımızı giydirecekmiş kuzu. Gerçi mesela setin tüm parçalarını bize vermenize gerek yok dedi ebe haklı olarak; zıbın, tulum veya alt üst takım, çorap, eldiven, şapka, battaniye dedi. Bu durumda bir takım ve bir tulum en azından edinmek iyi olur herhalde🙂
Valla canım bende hep öyle gördüm öyle yapılıyormuş🙂
evet kuzum demek ki öyle🤷‍♀️

Back
X