Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar arada kuyruk sokumu ağrım oluyor öyle bi şey ki yürüyemiyorum. Solda oluyor sol bacak üstüne kendimi bırakıyorum istemeden, düşmeden zor ilerleyebiliyorum😔
Uzun süre oturup kalktığımda oluyor genelde fena bişiy yaa. Sizden yaşayan oldu mu böyle bi şey???
Bende de sağ bacağımda oluyor canım 100 metrede bir 50 metrede bir tıkanıyor sanki yürüyemez hale geliyorum bekliyorum biraz dinlenip devam ediyorum doğum için vücudun salgıladığı hormonlar gevşetiyormus kasları ondan oluyormuş

Kızlar arada kuyruk sokumu ağrım oluyor öyle bi şey ki yürüyemiyorum. Solda oluyor sol bacak üstüne kendimi bırakıyorum istemeden, düşmeden zor ilerleyebiliyorum😔
Uzun süre oturup kalktığımda oluyor genelde fena bişiy yaa. Sizden yaşayan oldu mu böyle bi şey???
Canım kaçıncı haftadasın? Bende de 2-3 hafta önce oluyordu çok oturunca. Artık çok oturmamamaya çalışıyorum arada kalkıp yürüyorum ya da uzanıyorum

Canım ben geçen hafta sonu yaşadım bi kuyruk sokumu ağrısı bilmiyorum senin yaşadığın gibi mi ama nefesimi kesti oyle bir agriydi. Aklim gitti.
1 dakika surmemistir bile ama o ağrı o sancı yetti bana öyle diyeyim. Ben oturdugum yerde kıpırdayamadım. Sebebini bende bilmiyorum ama.
Simdilerde sabahları özellikle bel sırt agrilariyla uyaniyorum özellikle omurga etrafim baya bir agriyor.

Kızlar yürüyememe şikayeti olanlar hemoroid başlangıcı olabilir mi kendinizi bi muayene edin isterseniz P pinosko Pamlok Pamlok
Canım benimki ondan değil, bebek baskı yaptığı için oluyordu ama bende yürüyemeyecek derecede değildi zaten uzun süre oturunca ayağa kalkınca yer çekiminden bebek baskı yapıyor o yüzden. Hemoroid başlangıcı oldum geçen hafta mesela o zaman ağrı yoktu azaldı

Back
X