Kızlar merhaba

Hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Bugün 3.günüm ve yeni kendime geldim diyebilirim. Sezaryen sonrası biraz ağrım oldu. Dün bebeklerimle eve geldim ve iyileşmeye başladım diyebilirim.
Bebeklerim iyi çok şükür. Kızım ilk bir iki saat olsijen aldı sadece. Bir de oğlumun sol yumurtalığı olması gereken yere inmemiş henüz. Takip edeceğiz. Kendiliğinden inenilirmiş ama eğer ki inmezse bi operasyon geçirme ihtimali var

Süt olayı bizde de biraz problem maalesef. Daha yeni az az geliyor ama doyuracak kadar değil tabi ki. 3 saatte bir mama veriyoruz. Giyilebilir göğüs pompasının bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Hastanedeki ebenin önerisi ile hastane tipi pompa kiraladık 1 aylığına. Onunla az az geliyor. Süt artırmak için önerisi olan varsa duymak isterim. Bebeklerim sakin. Hep uyumak istiyorlar. Zorla uyandırıp beslemeye çalışıyoruz. Annelik zormuş

Belki de iki bebekle öyledir bilemiyorum. Yetememe korkusu beni geriyor ama iyi düşünmeye çalışıyorum. Sanki sütüm gelse ve bebeklerim bol bol içse her şey geçecekmiş gibi geliyor şu an.
Günden günde daha iyi olacağız inşallah.
Bu dönemde eşimin bu kadar güzel baba olacağını hiç tahmin edemezdim. En büyük şansım o resmen
Doğum yapan bütün arkadaşlarımı da tebrik ediyorum

Bebeğinden ayrı olanlar da en kısa zamanda kavuşacaklar inşallah. Sürekli kendime üzüldükçe bu bir süreç diye hatırlatıyorum. Hepsi geçecek.
Kalan arkadaşlarım da en güzel hali ile bebeklerine kavuşsunlar inşallah