Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Canım neden kullanma dedi ? Ben de magnorm kullanıyorum çünkü
Benim çoook kasılmam varsı canım erken doğum riskim var ya daha güçlü kuvvetli olanlardan önerdi, yoksa normal biri için çok ideal Magnorm

Bende aldım ondan ama sağdan sola dönmek bile zorluyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum hiç günler takıldı gibi hissediyorum ilerlemiyor gibi
Ahah günler takıldı gibi çok doğru sanki cidden bir düşünüyorum 40 a 7 hafta var daha bana geçen haftadan bu haftaya 7 gün 7 hafta gibiydi zaten nasıl geçecek bakalım
O ikş taraflı yastığı 16.haftadan beri kullanıyorum bunu bulup yapandan allah razı olsun dndjdjdh
Ya benim başlarda çok bel ağrım yoktu ama artık cidden öyle biraz belim dinleniyor sayesinde gerçekten olsun

Gebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.

Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.

Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?

Canım kahvaltıda ne yersen biraz çıkartacak sınırda geziyorsan ok ama çok yüksekse sürekli ozaman farklı bir kahvaltı yapman lazım.. benimde 130 lardaydı ben ekmeği yarım dilime indirdim birde az yiyorum tok kalkmıyorum.. sonra ara öğünde insülin daha kontrollü oluyor orada biraz fazla yiyorum

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Pentiden aldım emzirme sütyeni, emzirme atleti, külot ve pijama takımlarını. Çok memnunum hatta emzirme sütyenlerini 1 ay kadar kullanmak zorunda kaldım eski sütyenlerim olmuyor diye yenisini alınca yıkayıp kaldırdım.

Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı
Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.

Maalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…

Aşkım kıyamam ya çok zor gerçekten ..

Kızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak

Ben hem penye(evde kimse yokkken giymek için siyah ve beyaz) hem de Süngerli olandan aldım. Süngeri olan h&m, ebebek babymom ve suwenden aldım. H&m'inkini çok beğendim, daha rahat hissettirdi. Ebebek babymom marka olan da çok rahat içi dolgulu, dışı tene temas eden kısmı penye tamamen, 2 tane aldım suanda da giyiyorum rahat oldugu için. Penye olanı ise trendyoldan çok uygun fiyatlılardan aldım. Ürünleri ekliyorum kızlar.

Eklentiler

• 1000120271.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000120273.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000120274.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000120275.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000120276.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000120272.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 23
Geçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorum

Ben cumartesi tam 32 oluyorum, haftaya ben de başlayım o zaman. Kahverengi bölgeye komple süreceğiz değil mi? Öyle bir bilgim var çünkü.
Ben sadece ucuna sürüyorum. Ama bilmiyorum dogru mu yaptığımı. Bilen biri aydınlatırsa çook memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…