Benim çoook kasılmam varsı canım erken doğum riskim var ya daha güçlü kuvvetli olanlardan önerdi, yoksa normal biri için çok ideal MagnormCanım neden kullanma dedi ? Ben de magnorm kullanıyorum çünkü
Ahah günler takıldı gibi çok doğru sanki cidden bir düşünüyorum 40 a 7 hafta var daha bana geçen haftadan bu haftaya 7 gün 7 hafta gibiydi zaten nasıl geçecek bakalımBende aldım ondan ama sağdan sola dönmek bile zorluyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum hiç günler takıldı gibi hissediyorum ilerlemiyor gibi
Ya benim başlarda çok bel ağrım yoktu ama artık cidden öyle biraz belim dinleniyor sayesinde gerçekten olsunO ikş taraflı yastığı 16.haftadan beri kullanıyorum bunu bulup yapandan allah razı olsun dndjdjdh
Ayy inşallah ya2 sezeryan olana arkadaşlarım daha kolay olduğunu söylüyor benim de ikinci olacak korkmuyor değilim ama herkes ilkinden daha kolay diyor
Anladım canım. Allah korusun. İnşallah bebişlerimiz tam zamanında gelir .Benim çoook kasılmam varsı canım erken doğum riskim var ya daha güçlü kuvvetli olanlardan önerdi, yoksa normal biri için çok ideal Magnorm
İyiyim canım teşekkür ederim, o yazdığımdan sonra Bidaha olmadı çok şükürCanım gittin mi nasılsın
Canım kahvaltıda ne yersen biraz çıkartacak sınırda geziyorsan ok ama çok yüksekse sürekli ozaman farklı bir kahvaltı yapman lazım.. benimde 130 lardaydı ben ekmeği yarım dilime indirdim birde az yiyorum tok kalkmıyorum.. sonra ara öğünde insülin daha kontrollü oluyor orada biraz fazla yiyorumGebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.
Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.
Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.
Pentiden aldım emzirme sütyeni, emzirme atleti, külot ve pijama takımlarını. Çok memnunum hatta emzirme sütyenlerini 1 ay kadar kullanmak zorunda kaldım eski sütyenlerim olmuyor diye yenisini alınca yıkayıp kaldırdım.Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı
Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.Ayy şu sıra beni benden alan konu çok zor ya bu derece olaylarını tutturmak .. galiba 2.5 almam lazım benim yani ama bellide olmuyorki mesela yeni taşındık ev nasıl sıcak olacakmı vs öff günlerdir net bir karar veremedim
Ben başladım 32.haftadayım. kremi parmağıma alıyorum, pıt pıt dokunduruyorum tampon hareketlerle. Uyarmamış oluyorumGöğüs ucu için Krem kullanmaya başladınız mı kızlar
Maalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…Gebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.
Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.
Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.
Aşkım kıyamam yaMaalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…
Ben cumartesi tam 32 oluyorum, haftaya ben de başlayım o zaman. Kahverengi bölgeye komple süreceğiz değil mi? Öyle bir bilgim var çünkü.Ben başladım 32.haftadayım. kremi parmağıma alıyorum, pıt pıt dokunduruyorum tampon hareketlerle. Uyarmamış oluyorum
Valla tükendim aşkım ya gözümün feri gitti açlıktan, aç gezmekten. Artık ağlıyorum sinirlerim bozuldu.Aşkım kıyamam yaçok zor gerçekten ..
Ben hem penye(evde kimse yokkken giymek için siyah ve beyaz) hem de Süngerli olandan aldım. Süngeri olan h&m, ebebek babymom ve suwenden aldım. H&m'inkini çok beğendim, daha rahat hissettirdi. Ebebek babymom marka olan da çok rahat içi dolgulu, dışı tene temas eden kısmı penye tamamen, 2 tane aldım suanda da giyiyorum rahat oldugu için. Penye olanı ise trendyoldan çok uygun fiyatlılardan aldım. Ürünleri ekliyorum kızlar.Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
ergopouch uyku tulumu 2.5 tog, 0-3 ay aldım. Sıfır kol olandanKızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı
Geçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorumKızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak
Ben sadece ucuna sürüyorum. Ama bilmiyorum dogru mu yaptığımı. Bilen biri aydınlatırsa çook memnun olurumBen cumartesi tam 32 oluyorum, haftaya ben de başlayım o zaman. Kahverengi bölgeye komple süreceğiz değil mi? Öyle bir bilgim var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?