Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Amin canım, ben de aynı şeyi diyorum sağ salim şu bebek bi doğsun online bile olsa terapiye başlamam lazım

Benim eşim hastane izin verirse girerim yanında olurum diyor. Ama birazda korkuyor. Yani neden ığreniler bilmiyorum anlamaya çalışıyorum o işi yaparken igrenmezler doğumdan igrenirler
Benimki iğrenmez, lohusalıkta çok iğrenç şeylerle karşılaştı ama kendisi panik atak uzun yolda araç bile kullanamaz ben kullanıyorum, onun için de girerim ama girmem gibi yuvarlak şeyler söylüyo girmemesi benim için daha hayırlı gerçekten uğraşamam o an onunla

Ya evet ne kadar doğru bir tespit Erkekler doğursa kesin hepsi prenses doğum yaparlardı (bu arada prenses doğum ne diye baktım bildiğin epiduralmış.hayal ettiğim asla bu değildi shsgdf)

Ya evet ne kadar doğru bir tespit Erkekler doğursa kesin hepsi prenses doğum yaparlardı (bu arada prenses doğum ne diye baktım bildiğin epiduralmış.hayal ettiğim asla bu değildi shsgdf)
Ayy sorma dün gece eşim diyo ki ben hamile olsam akşama kadar emirler verirdim senin hiç sesin çıkmıyor doğurmam ben sezaryen olurum diyordu sanki sezaryen çok kolay

Hahahaha al benden de o kadar Sıcaklar çok zorladı cidden hele ben tesettürlüyüm tüm gün giyimli kuşamlı sandalyede oturmak mahvetti beni son birkaç haftadır. Yürümesi yorulması onlara girmiyorum bile
Ben bir ara 20 gün kadar raporluydum yani 1 aya yakın evdeydim ama evde olmaktan ziyade riskli olduğu için ayağa kalkamıyor HİÇBİR YERE gidemiyordum. Bir ayda en fazla karşı binadaki eczaneye ve mandıraya gittim çok zordu gerçekten. Onu gördüğüm için bence şu an o kadar zorlamaz beni hafta ilerledikçe risk azalıyor çünkü, erken doğum için çok sıkıntılı haftalardaydım o zamanlar. Onu düşünüp şükrederim sıkılmam gibime geliyor, bir hafta kardeşimde kalıcam, arkadaşlarla buluşma son eksikleri tamamlama derken bence su gibi geçecek inşallah Seni çok iyi anlıyorum insan o tempoya alışınca bırakması zor oluyor. 3 seneye yakındır çalışıyorum ben de ama öncesinde de aktif bi okul hayatım vardı. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler de biraz sıkılsak da bişey olmaz
Vajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum

Şimdiden iyi istirahatler Bebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
Çok teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünüyorum çok yoruldum özellikle son bir aydır

Kızlar benim bugün saat 13 ten beri 6-7 kez kasılmam oldu. Karnım taş gibi oluyor sanki bebek bir yere toplanıyor gibi oluyor ve alttan baskı hissediyorum o sırada, bu kasılma mı bilmiyorum. Acile gitsem mi ki, gitsem ne yaparlar nst ye mi bağlarlar acaba

Ayy sorma dün gece eşim diyo ki ben hamile olsam akşama kadar emirler verirdim senin hiç sesin çıkmıyor doğurmam ben sezaryen olurum diyordu sanki sezaryen çok kolay
Ahaha yaa çok komikler, benim eşim de aşılama, tüp bebek süreçlerindeyken bunları bana yapsalar herkes anne baba olmak zorunda değil hayatım ben sadece seninle mutluyum boşver olmasın çocuğumuz diye seni ikna etmeye çalışırdım diyoduNeysa en azından kabul ediyolar o da bişey

Git bence canım ne olur ne olmaz

Kesinlikle çok haklısın. Eğer kan tutuyorsa zaten girmemesi senin için de iyi olur yoksa aklın onda kalacak bayılsa etse allah korusun. Benim eşimin de canı aşırı tatlıdır bir kan verir o kolu 1 gün kullanmaz öyle bebişkodur 100 kilo adam ama girmek istiyor ben de istiyorum birlikte yaptık birlikte doğurcaz diyorum. Bakalım istekli de hayırlısı olsun inşallah

Bende tesettürlüyüm artık dışarı çıkarken başıma yemeni alıp çıkıyorum şal eşarp yapmak çok zor geliyor

Kan tutma da denmez tam ama hoşlanmıyorum böyle şeylerden der hep.Biz bayılıyoruz çünkü Gerçekten nazlı bir bebek ya bi kere meraktan gel senin şekerini ölçelim dedim de canından can gittiAdam karşımda yemeğin üstüne koca karpuzu yedi de 105 mi ne çıkmıştı neyyse o da ayrı bi konu Dediğin gibi canım benim hayırlısı inşallah bebişler ve biz iyi olalım da gerisi kolay

Ayy sorma bende bi iki kere ölçtüm şekerini eşimin kola içti üstüne çay içti bisuru abur cubur yedi maşallah şekeri düşük çıktı bende bir dilim kepek ekmeği yerken Elim titriyerek yiyorum çikaracak yine diye Bazen bu bize devamı diyorum neyse günaha gircem isyan etmeyin buna şükür diyorum

Hahahha benim eşim de böyle gerçekten çok komikler ya Bizim de öyleeee benim tavan eşimin dünyaları yemesine rağmen normal sinir oluyorum aminnnn aminnnn canım benim az kaldı kucağımıza almaya hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Prenses bile çok ne denir ofansif aslında sırf canlı canlo kesilip dikilmemek için anestezi alacaksın diye prenses demişler adına ya duyan bir şey sanıyor ama olması gereken aslında

34 ten son durum bildiriyorum karnım yoktu bir anda futbol topu gibi oldu o kadar agirlastim ki üç haftayı zor görürüm gibi dayanamıyorum belimin agrisina sizler ne durumdasınız

Amin canım, ben de aynı şeyi diyorum sağ salim şu bebek bi doğsun online bile olsa terapiye başlamam lazım
Şimdiden nasıl olacak diyorum hatta uyusa bile beşikte bırakıp tuvalete nasıl gıdecem onu bırakıp diye endişe ediyorum ya annelik delilik
Benimki de igrenmez bence ama bayılma konusunda benimkinde de var o potansiyel doğumhanede bayılmasa bile bizim iyi olduğumuzdan emin olduktan sonra oda da bayılabilir

34 ten son durum bildiriyorum karnım yoktu bir anda futbol topu gibi oldu o kadar agirlastim ki üç haftayı zor görürüm gibi dayanamıyorum belimin agrisina sizler ne durumdasınız
32+6 gerçekten bir anda çıktı ve her geçen gün gözle görülür büyüyor sanki 2 taraflı yastıklardan aldım biraz daha rahatlattı o belimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…