Hayıır böyle şeyler düşünmek yok, her şey yolunda ve sağlıklıyız, bebeklerimiz bazen bizi yoruyor hepsi bu tamam mı, hissetmesinlerKızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Güzel haberlerle dön inşallah canımKızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Ahhh ahhh göbek bölgesinin gözünü seveyim ayakta, iş yaparken, iş yerinde, uzanırken, arabada her yerde yapar geçerdim. Bunda yani kolda deli danalar gibi sekiyorum, bağırıyorum. En kötü biraz daha rahatlasın göbek oradan devam edicem dayanamıyorum. Hipor için evet demiştin yakmıyor diyeYa ben oğlumda kullandıgimda hep koluma yapmıştım doğum sonrası işe 2 sene devam ettim. Oksapara emzirdigim için Rabbim. Kolaylık versin çok yakıyor oksapar ama şu an kullandığım hipor çok yakmıyor anlık geçiyor
Ben Van’dayımSiz hangi hastanede yapacaksiniz doğum
Günaydın canım, ben hala göbeğe devam ediyorum. Haftaya kontrole gittiğimde sorcam kola geçmem gerekiyor mu diye. Bir kere göbeğimde nohut gibi şişlik olmuştu, onun dışında morluk kızarıklık oluyor. Yapabildiğim için yapıyorum daha. Senin kötü olduğu için kola geçtin dimiKızlar günaydın yaklaşık 2 haftadır oksaparı koluma yapıyorum, daha doğrusu eşim yapıyor. Sonunda göbeği bırakıp kola geçtim. Dün yaptıktan sonra kolumu hareket ettirememeye başladım ay aman geçer dedim ama felaket derecede acıyor. Neyle alakalı olabilir ve başına gelen oldu mu?
Dualarım seninle canımToparlandım gibi canım kötü düşünmüyorum şu an her şey normal gibi davranıyorum
Dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Benim perperişandı göbeğim yani öyle böyle değil morluk önemsiz ama hematomun oluşmadığı yer kalmamıştı. O yüzden zorunlu kola geçtik ama olmuyor kol maalesef çok kötüyüm sol kolum tutmuyor nasıl ilerleyecek bu şekilde bilmiyorum. Biraz yer açılsın göbekte göbeğe geçicem tekrardan. Sor bakalım doktoruna ne diyecek en güzel yer göbek amaGünaydın canım, ben hala göbeğe devam ediyorum. Haftaya kontrole gittiğimde sorcam kola geçmem gerekiyor mu diye. Bir kere göbeğimde nohut gibi şişlik olmuştu, onun dışında morluk kızarıklık oluyor. Yapabildiğim için yapıyorum daha. Senin kötü olduğu için kola geçtin dimi
Damarda genişlik sınırda demişti csp denilen o küçülmüş beyin de dolgunluk sınırda dedi sadeceDamarda genişlik gibi bir şeymi
Doktorun nasıl yorumladı
Nasıl geçti detaylınız? Hep iyi düşünelim kötü şeyleri düşünmek yokKızlar 2 de detaylıya giricem ama içimde bi korku var anlatamam zaten kasılma tarzı şeylerde yaşıyorum dünden beri de karnım ağrıyor alttan inşallah rahim de açılma falan yoktur dua edin
Canım inan memnun kalıcaksın bi gel görüş istersen. Doktorum çok tatlıııSen paketmi aldin canim fiyati gayet uygun piyasaya göre bence doktorumu degstrmek istemiyorum ordada yapabilirdim aslinda bagcilarda degilmi hastane.
Çıktım kuzum ama oğlum inatla dönmedi yürüyüş yapıp yine giricem
Bak gördün mü her şey yolunda maşallah çok şükürÇıktım kuzum ama oğlum inatla dönmedi yürüyüş yapıp yine giricemsuan için güzel gidiyor rahim ağzım karından 37 mm çıktı oda çok normal dedi zaten ikizsin bu haftalardan sonra artık yavaştan kısalmada olabilir dedi. Ve herşeyi yasakladı gezmek kendimi yormak falan. Denize de izin vermedi enfeksiyon kapma ikizsin erken doğumu çok tetikler dedi. Ve denizdeyken su gelirse anlamazsın da dedi o yüzden. Ama teklilerde risk yoksa girmelerinde bir sorun yok dedi için rahat olsun şeninde şimdi bekliyoruz daha bakacaz tekrardan
Benim var canım kemiklerde mi ağrı oluyor yoksa vajinanın içinde mi ?Kızlar merhaba 24 haftalık olduk bizama ben 2 haftadır felan geceleri ağrı çekiyorum vajina bölgem çok ağrıyor dönerken özellikle direk yatınca pek bişey yok sizde de varmı bu durum
Ay hadi çok şükürr sevindim sıkıntı olmamasınaÇıktım kuzum ama oğlum inatla dönmedi yürüyüş yapıp yine giricemsuan için güzel gidiyor rahim ağzım karından 37 mm çıktı oda çok normal dedi zaten ikizsin bu haftalardan sonra artık yavaştan kısalmada olabilir dedi. Ve herşeyi yasakladı gezmek kendimi yormak falan. Denize de izin vermedi enfeksiyon kapma ikizsin erken doğumu çok tetikler dedi. Ve denizdeyken su gelirse anlamazsın da dedi o yüzden. Ama teklilerde risk yoksa girmelerinde bir sorun yok dedi için rahat olsun şeninde şimdi bekliyoruz daha bakacaz tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?