- 30 Haziran 2025
- 7
- 2
- 1
- 26
Csp denilen yer deDamarda genişlik gibi bir şeymi
Doktorun nasıl yorumladı
Umarım geçer hemen canım, görüşünce sana da haber veririmBenim perperişandı göbeğim yani öyle böyle değil morluk önemsiz ama hematomun oluşmadığı yer kalmamıştı. O yüzden zorunlu kola geçtik ama olmuyor kol maalesef çok kötüyüm sol kolum tutmuyor nasıl ilerleyecek bu şekilde bilmiyorum. Biraz yer açılsın göbekte göbeğe geçicem tekrardan. Sor bakalım doktoruna ne diyecek en güzel yer göbek ama
Canım oğlum için kontrole gittim bu günn. Kocaman olmuş1400 gram olmuşuz
Renkli görmek harika bir hisssss
Esmoss60 canım her seferinde renklide gösteriyor doktorum bu şekilde Maşallah kızlar baya büyümüşlerBenim bebeğim 990 gr olmuş
sağlıkla gelsinler canım, boşuna huzursun olmuşsun bak her şey yolundaymışÇıktım kuzum ama oğlum inatla dönmedi yürüyüş yapıp yine giricemsuan için güzel gidiyor rahim ağzım karından 37 mm çıktı oda çok normal dedi zaten ikizsin bu haftalardan sonra artık yavaştan kısalmada olabilir dedi. Ve herşeyi yasakladı gezmek kendimi yormak falan. Denize de izin vermedi enfeksiyon kapma ikizsin erken doğumu çok tetikler dedi. Ve denizdeyken su gelirse anlamazsın da dedi o yüzden. Ama teklilerde risk yoksa girmelerinde bir sorun yok dedi için rahat olsun şeninde şimdi bekliyoruz daha bakacaz tekrardan
Maşallah paşaya yerim onu benCanım oğlum için kontrole gittim bu günn. Kocaman olmuş1400 gram olmuşuz
Renkli görmek harika bir hisssss
Esmoss60 canım her seferinde renklide gösteriyor doktorum bu şekilde
Eşimle bi konuşayim sicak bakarsa olmazsa orayada bi bakayim ama eşim pek sicak bakmaz gbi oraya degistrme der bana sankiCanım inan memnun kalıcaksın bi gel görüş istersen. Doktorum çok tatlııı
Var canım yenidoğan bakımı bende özellikle sordumEşimle bi konuşayim sicak bakarsa olmazsa orayada bi bakayim ama eşim pek sicak bakmaz gbi oraya degistrme der bana sanki
Orada yenidogan Yogun bakimi varmi acil bi durum soz konusu oldugunda canim tabi inşallah ihtiyacmz olmaz ama oda önemli
Ay hadi hayırlı haberlerle gel canmMaşallah paşaya yerim onu benbende bu ay sonu gidicem şimdiden çook özledim
Ben o etiket işini eşime hallettirdim baya uğraştıAyyyyy kızlar pipilimin kıyafetlerini tek tek aylara göre ayırdım liste yaptım. Fiyat etiketlerini kestim bu aşırı zaman aldıEksik bazı şeyler olduğunu gördüm artık eksik tamamlamaya geçtim. Gerçekten nefes nefese kaldım, sırtım falan kopuyor. Son zamana bırakmamak lazım bu işleri hem çok zaman alıyor hem de fiziksel olarak çok zorlanılıyor.
Erken mi yıkama işi yoksa anca mı olur acaba ben de buna karar veremedimBen o etiket işini eşime hallettirdim baya uğraştıiki üç haftaya da yıkamayı düşünüyoruz ama yine eşime kaldı mecbur ben yatıyorum
Daha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diye düşündüm zaten pek birsey yapamayacağım ama bir yandan da can sıkıntısı insan birşeylerle uğraşmak istiyor heves ediyor, heyecanlanıyor ya o yüzden 3 hafta sonra falan yıkamaya başlarız diye düşündümErken mi yıkama işi yoksa anca mı olur acaba ben de buna karar veremedimhahaha olsun annesi dinlensin canımız babalarımız müsait oldukça yardım ederler gerçekten zaman alıyor her şey
Hem kafan da dağılmış olur motivasyon, güzel enerji de verir sana böyle şeylerle uğraşmakDaha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diye düşündüm zaten pek birsey yapamayacağım ama bir yandan da can sıkıntısı insan birşeylerle uğraşmak istiyor heves ediyor, heyecanlanıyor ya o yüzden 3 hafta sonra falan yıkamaya başlarız diye düşündüm
Evet canım ben de öyle düşünüyorumHem kafan da dağılmış olur motivasyon, güzel enerji de verir sana böyle şeylerle uğraşmak
Çok ama çok sevindimKızlar hepinize çok teşekkür ederimçok şükür herşey yolundaydı. Artık kendime daha da dikkat etmem gerekiyormuş çünkü suan tekil gebenin 32-33 haftalarda yasadıgı baskıları falan yaşıyorum diye. Bebeklerim de çok tatlılardı. Biri 702 gram diğeri 680 gram dedi. 25. Haftaya girince artık kilo alımları artacak dedi. Ve karnını okşama bebekleri severken dedi. Sadece elini üstüne koyman yeterli. Krem sürmek hariç okşama çünkü doğumu tetiklersin dedi. Kilo da bu ay sadece 500 gram almışım. Çünkü şekerden dolayı zaten çoğu şey yasak Allah’ımın izniyle hepimiz sağ Salim alacaz kucağımıza evlatlarımızı
Meyve çok tüketiyorsan ondan olabilir. Suyun çok olması iyi değil erken doğum tetikliyor. Ama dikkat edersen bundan sonra sorun olmaz. Şeker yüklemesi yapmış mıydınBen 28+4 üm şuan doktorum suyun fazla dedi yemene dikkat et çocuk çok kilo almasın dedi böyle bi durum yaşayan varmı
Normal doğum açısından çok iri olursa sezeryana yönlenmeyelim diye böyle bşşey dedi aslında
Suyu çok kilosuda ilerde meyve çok yiyorum, yumurta süt vsde dikkat et az ye dedi
Amin kuzum ne zorluklar çekiyoruz hele biz tüp benekliler inanmazdık bugünleri göreceğimizeÇok ama çok sevindimİkisine de maşallah. Doktorunun önerilerine dikkat edip bol bol dinlenirsin, kendini yormadan halledersin işlerini de. Amiiiin amiiiin inşallah dualarım sadece kendime değil gerçekten hepimize. Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?