Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar karnınızda sertleşme oluyor mu hiç ? Benim bazen karnımın bir tarafı sertleşiyor bir anda değişik bir his oluyor orası diğer yerlere göre daha yüksek oluyor, Bebek bir tarafta mı toplanıyor acaba o yüzden mi öyle oluyor, bunu yaşayan var mı ?

sağlıkla gelsinler canım, boşuna huzursun olmuşsun bak her şey yolundaymış

Canım inan memnun kalıcaksın bi gel görüş istersen. Doktorum çok tatlııı
Eşimle bi konuşayim sicak bakarsa olmazsa orayada bi bakayim ama eşim pek sicak bakmaz gbi oraya degistrme der bana sanki
Orada yenidogan Yogun bakimi varmi acil bi durum soz konusu oldugunda canim tabi inşallah ihtiyacmz olmaz ama oda önemli

Ayyyyy kızlar pipilimin kıyafetlerini tek tek aylara göre ayırdım liste yaptım. Fiyat etiketlerini kestim bu aşırı zaman aldı Eksik bazı şeyler olduğunu gördüm artık eksik tamamlamaya geçtim. Gerçekten nefes nefese kaldım, sırtım falan kopuyor. Son zamana bırakmamak lazım bu işleri hem çok zaman alıyor hem de fiziksel olarak çok zorlanılıyor.

Var canım yenidoğan bakımı bende özellikle sordum

Ben o etiket işini eşime hallettirdim baya uğraştı iki üç haftaya da yıkamayı düşünüyoruz ama yine eşime kaldı mecbur ben yatıyorum

Ben 28+4 üm şuan doktorum suyun fazla dedi yemene dikkat et çocuk çok kilo almasın dedi böyle bi durum yaşayan varmı
Normal doğum açısından çok iri olursa sezeryana yönlenmeyelim diye böyle bşşey dedi aslında
Suyu çok kilosuda ilerde meyve çok yiyorum, yumurta süt vsde dikkat et az ye dedi

Ben o etiket işini eşime hallettirdim baya uğraştı iki üç haftaya da yıkamayı düşünüyoruz ama yine eşime kaldı mecbur ben yatıyorum
Erken mi yıkama işi yoksa anca mı olur acaba ben de buna karar veremedim hahaha olsun annesi dinlensin canımız babalarımız müsait oldukça yardım ederler gerçekten zaman alıyor her şey

Erken mi yıkama işi yoksa anca mı olur acaba ben de buna karar veremedim hahaha olsun annesi dinlensin canımız babalarımız müsait oldukça yardım ederler gerçekten zaman alıyor her şey
Daha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diye düşündüm zaten pek birsey yapamayacağım ama bir yandan da can sıkıntısı insan birşeylerle uğraşmak istiyor heves ediyor, heyecanlanıyor ya o yüzden 3 hafta sonra falan yıkamaya başlarız diye düşündüm

Hem kafan da dağılmış olur motivasyon, güzel enerji de verir sana böyle şeylerle uğraşmak

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür herşey yolundaydı. Artık kendime daha da dikkat etmem gerekiyormuş çünkü suan tekil gebenin 32-33 haftalarda yasadıgı baskıları falan yaşıyorum diye. Bebeklerim de çok tatlılardı. Biri 702 gram diğeri 680 gram dedi. 25. Haftaya girince artık kilo alımları artacak dedi. Ve karnını okşama bebekleri severken dedi. Sadece elini üstüne koyman yeterli. Krem sürmek hariç okşama çünkü doğumu tetiklersin dedi. Kilo da bu ay sadece 500 gram almışım. Çünkü şekerden dolayı zaten çoğu şey yasak Allah’ımın izniyle hepimiz sağ Salim alacaz kucağımıza evlatlarımızı

Pazartesi gününden beri ishalim ve pazartesi günü kusma da vardı acile gittim midevbulantısı kesildi ama ishal devam ediyor. Antibiyotik kullanıyorum, kefir içiyorum, Entrogermia içiyorum hiç bir değişiklik yok ishal korkuyorum bir kendi doktoruma gittim birde acil gittim hiç bir değişiklik yok

Çok ama çok sevindim İkisine de maşallah. Doktorunun önerilerine dikkat edip bol bol dinlenirsin, kendini yormadan halledersin işlerini de. Amiiiin amiiiin inşallah dualarım sadece kendime değil gerçekten hepimize. Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin

Meyve çok tüketiyorsan ondan olabilir. Suyun çok olması iyi değil erken doğum tetikliyor. Ama dikkat edersen bundan sonra sorun olmaz. Şeker yüklemesi yapmış mıydın

Amin kuzum ne zorluklar çekiyoruz hele biz tüp benekliler inanmazdık bugünleri göreceğimize bana daha da hayal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…