İshal için sıcakta durma. Ayrıca bende olmuştum geçmemişti sonra patates haşladım 3 tane yedim geçti. Geçmiş olsunPazartesi gününden beri ishalim ve pazartesi günü kusma da vardı acile gittim midevbulantısı kesildi ama ishal devam ediyor. Antibiyotik kullanıyorum, kefir içiyorum, Entrogermia içiyorum hiç bir değişiklik yok ishal korkuyorum bir kendi doktoruma gittim birde acil gittim hiç bir değişiklik yok
25. haftaya geldik daha ben de inanamıyorumAmin kuzum ne zorluklar çekiyoruz hele biz tüp benekliler inanmazdık bugünleri göreceğimizebana daha da hayal gibi
Canim listeyi benimle paylaşabilirmisinAyyyyy kızlar pipilimin kıyafetlerini tek tek aylara göre ayırdım liste yaptım. Fiyat etiketlerini kestim bu aşırı zaman aldıEksik bazı şeyler olduğunu gördüm artık eksik tamamlamaya geçtim. Gerçekten nefes nefese kaldım, sırtım falan kopuyor. Son zamana bırakmamak lazım bu işleri hem çok zaman alıyor hem de fiziksel olarak çok zorlanılıyor.
Amin canım kesinlikle öyle25. haftaya geldik daha ben de inanamıyorumHer şey hayal gibi geliyor. Gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir şeymiş şu hissiyat
MaşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederimçok şükür herşey yolundaydı. Artık kendime daha da dikkat etmem gerekiyormuş çünkü suan tekil gebenin 32-33 haftalarda yasadıgı baskıları falan yaşıyorum diye. Bebeklerim de çok tatlılardı. Biri 702 gram diğeri 680 gram dedi. 25. Haftaya girince artık kilo alımları artacak dedi. Ve karnını okşama bebekleri severken dedi. Sadece elini üstüne koyman yeterli. Krem sürmek hariç okşama çünkü doğumu tetiklersin dedi. Kilo da bu ay sadece 500 gram almışım. Çünkü şekerden dolayı zaten çoğu şey yasak Allah’ımın izniyle hepimiz sağ Salim alacaz kucağımıza evlatlarımızı
Tabi paylaşırım canım atarım çekip fotoğrafınıCanim listeyi benimle paylaşabilirmisineksiklerim varmi bi gözden gecireyim bende tamamlayim bu ay artik herseyini diyorum
Evet canım şeker var bende de. Protein ve sebzeyle besleniyorum günlükte bir porsiyon meyve hakkım varMaşallahyerim ben onlari bebişlerin iyi olsunda kilo az alsanda olur canim sendede şeker vardi değilmi diyet yapiyomusun sende
Ayy cok tesekkr ederim son kez gözden gecireyimde artik köseme çekileyimTabi paylaşırım canım atarım çekip fotoğrafını
Kaç çikmişti şekerin senin canim evde takip etmiyorsun değilmi ölçüm cihaziyla.Evet canım şeker var bende de. Protein ve sebzeyle besleniyorum günlükte bir porsiyon meyve hakkım var
Yaaa olmazsa bende haftasonu yavaştan etiket kesmeye başlayımAyyyyy kızlar pipilimin kıyafetlerini tek tek aylara göre ayırdım liste yaptım. Fiyat etiketlerini kestim bu aşırı zaman aldıEksik bazı şeyler olduğunu gördüm artık eksik tamamlamaya geçtim. Gerçekten nefes nefese kaldım, sırtım falan kopuyor. Son zamana bırakmamak lazım bu işleri hem çok zaman alıyor hem de fiziksel olarak çok zorlanılıyor.
Şu anlık kesmedim canım yıkadıktan sonra keseceğim ay ay ayırmak için de askı aldım. Şimdi kesip yıkarsam asla bilemem hangi ay olduğunu çok kafa karıştırıcı olur.Ayy cok tesekkr ederim son kez gözden gecireyimde artik köseme çekileyimbu arada yikama talimati etiketlerini kestinizmi siz ben kesmedim ama rahatsz edermi acaba bebişi.
Onları çıkartmadım sadece fiyat etiketlerini kestim ve kıyafetlerin üstüne yapıştırılmış uyarıları vs çıkarttıö daha sonra hepsini ay ay ayırdım. Aldığım kıyafetler yenidoğan, 3 ay, 3-6 ay, 2-4 ay ve 4-6 ay şeklinde. Hepsini ayrı ayrı filelerde yıkayıp daha sonra iç etiketleri keseceğim. Kıyafetleri ay olarak ayırmak için askı aldım, kesip kesip asacağım dolaba. Diğer türlü olmaz unutulur neyin ne olduğu.Yaaa olmazsa bende haftasonu yavaştan etiket kesmeye başlayımbide bu yıkama talimatı olan etiketi nasıl çıkardınız acaba
Hmm anladım hiç bilmiyorum onuCsp denilen yer de
Şekerimin olduğunu artık bildiğimiz için şeker yüklemesi yapmadı doktorum cihazla hergün aç tok ölçüyorum sğrekli. Yüksek çıkarsa emin olmak için ikinci kez tekrarlıyorum suan bi sıkıntı yok eğer kontrol altında tutamazsam insilün başlarım dediKaç çikmişti şekerin senin canim evde takip etmiyorsun değilmi ölçüm cihaziyla.
Bende yıkama yaparken halledeyim diyordum başlayım yavaştanOnları çıkartmadım sadece fiyat etiketlerini kestim ve kıyafetlerin üstüne yapıştırılmış uyarıları vs çıkarttıö daha sonra hepsini ay ay ayırdım. Aldığım kıyafetler yenidoğan, 3 ay, 3-6 ay, 2-4 ay ve 4-6 ay şeklinde. Hepsini ayrı ayrı filelerde yıkayıp daha sonra iç etiketleri keseceğim. Kıyafetleri ay olarak ayırmak için askı aldım, kesip kesip asacağım dolaba. Diğer türlü olmaz unutulur neyin ne olduğu.
Haftada bir birkaç şey halletsek böyle böyle tamamlarız hamileliğiBende yıkama yaparken halledeyim diyordum başlayım yavaştan
Ben düşük tehlikesi atlattığımdan beri yardımcı abla alıyorum evime yeni yeni sadece bi süpürge tutuyorum o da ayrıntılı değil. Bide son zamanlar iyice ağırlaşacağız bence sende yardım al en iyisiHaftada bir birkaç şey halletsek böyle böyle tamamlarız hamileliğiev temizliği var daha o en zoru of
Öyle bir tehlike sonrası hamilelik döneminde tabii ki yormamak lazım allah korusun en iyisini yapıyorsun. Ay yok son zamanlara bırakmadan halletmek lazım. Bu ay bebek odasıyla ilgilenirim, ağustos başında da eve geçeriz anneciğimle. Önce perdeler sonra camlar, koltuk birkaç halı vs anca olurBen düşük tehlikesi atlattığımdan beri yardımcı abla alıyorum evime yeni yeni sadece bi süpürge tutuyorum o da ayrıntılı değil. Bide son zamanlar iyice ağırlaşacağız bence sende yardım al en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?