Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İshal için sıcakta durma. Ayrıca bende olmuştum geçmemişti sonra patates haşladım 3 tane yedim geçti. Geçmiş olsun

Amin kuzum ne zorluklar çekiyoruz hele biz tüp benekliler inanmazdık bugünleri göreceğimize bana daha da hayal gibi
25. haftaya geldik daha ben de inanamıyorum Her şey hayal gibi geliyor. Gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir şeymiş şu hissiyat

Canim listeyi benimle paylaşabilirmisineksiklerim varmi bi gözden gecireyim bende tamamlayim bu ay artik herseyini diyorum

Maşallah yerim ben onlari bebişlerin iyi olsunda kilo az alsanda olur canim sendede şeker vardi değilmi diyet yapiyomusun sende

Maşallah yerim ben onlari bebişlerin iyi olsunda kilo az alsanda olur canim sendede şeker vardi değilmi diyet yapiyomusun sende
Evet canım şeker var bende de. Protein ve sebzeyle besleniyorum günlükte bir porsiyon meyve hakkım var

Yaaa olmazsa bende haftasonu yavaştan etiket kesmeye başlayım bide bu yıkama talimatı olan etiketi nasıl çıkardınız acaba

Ayy cok tesekkr ederim son kez gözden gecireyimde artik köseme çekileyimbu arada yikama talimati etiketlerini kestinizmi siz ben kesmedim ama rahatsz edermi acaba bebişi.
Şu anlık kesmedim canım yıkadıktan sonra keseceğim ay ay ayırmak için de askı aldım. Şimdi kesip yıkarsam asla bilemem hangi ay olduğunu çok kafa karıştırıcı olur. Bunlar benim listemdi, kıyafet listesini tek tek belirtmiştim ama çok kafa karıştırıcı olur diye göndermiyorum. Takım halinde not aldım alt üst şapka vs olduğu için takımların içinde daha net anlaşılır. Aksesuarları da göndermedim herkes kendince yapar aksesuarı diyerek

Eklentiler

• IMG_7521.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_7529.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7528.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_7527.webp
    34 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7526.webp
    31 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7525.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7524.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7523.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7522.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7532.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa olmazsa bende haftasonu yavaştan etiket kesmeye başlayım bide bu yıkama talimatı olan etiketi nasıl çıkardınız acaba
Onları çıkartmadım sadece fiyat etiketlerini kestim ve kıyafetlerin üstüne yapıştırılmış uyarıları vs çıkarttıö daha sonra hepsini ay ay ayırdım. Aldığım kıyafetler yenidoğan, 3 ay, 3-6 ay, 2-4 ay ve 4-6 ay şeklinde. Hepsini ayrı ayrı filelerde yıkayıp daha sonra iç etiketleri keseceğim. Kıyafetleri ay olarak ayırmak için askı aldım, kesip kesip asacağım dolaba. Diğer türlü olmaz unutulur neyin ne olduğu.

Eklentiler

• IMG_7530.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 74
Kaç çikmişti şekerin senin canim evde takip etmiyorsun değilmi ölçüm cihaziyla.
Şekerimin olduğunu artık bildiğimiz için şeker yüklemesi yapmadı doktorum cihazla hergün aç tok ölçüyorum sğrekli. Yüksek çıkarsa emin olmak için ikinci kez tekrarlıyorum suan bi sıkıntı yok eğer kontrol altında tutamazsam insilün başlarım dedi

Bende yıkama yaparken halledeyim diyordum başlayım yavaştan

Kızlar biraz önce makarna yaptım ama o kadar basınç oldu ki karnımda. Normalde ayakta duramıyorum nasıl oluyor eşimde 20 ilk dişini çekti normalde herseyi yapar. O kadar ağladım ki bi makarna bile yapamıyorum diye iyiki annem geliyor eşim olmasaydı napardım acaba

Kızlar cuma günü uçakla yolculuk yapacağız oğlumla inşallah sıkıntı çıkmaz ya bugün soracaktım unuttuö

Haftada bir birkaç şey halletsek böyle böyle tamamlarız hamileliği ev temizliği var daha o en zoru of
Ben düşük tehlikesi atlattığımdan beri yardımcı abla alıyorum evime yeni yeni sadece bi süpürge tutuyorum o da ayrıntılı değil. Bide son zamanlar iyice ağırlaşacağız bence sende yardım al en iyisi

Öyle bir tehlike sonrası hamilelik döneminde tabii ki yormamak lazım allah korusun en iyisini yapıyorsun. Ay yok son zamanlara bırakmadan halletmek lazım. Bu ay bebek odasıyla ilgilenirim, ağustos başında da eve geçeriz anneciğimle. Önce perdeler sonra camlar, koltuk birkaç halı vs anca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…