Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Cok tesekkur ederim canim Müslin örtü 6 tane yazmişsin canim bilmediğim için soruyorum müslin örtü ben hiç almadim cok gerekli bişeymi

Anladim canim o zaman doğuma kadar diyet vermz heralde sana bende bu ay sonu gidicem bakalim inşallah duzelme olurda diyeti bitiririm cok sklmaya başladim bu diyet işinden yazin hiç çekilmiyo

Arkadaşlar merhaba. Akşam 20.00'den beri saate bir falan karnımdan aşağıya doğru sanki bir şey akıyor, boşalıyor gibi bir his yaşıyorum. Yürüyüşe çıkmıştık yürürken de arada rahmimde baskı hissettim. Şimdi uzandım biraz ama uzanırken ağrı oldu hafif şekilde. Akıntı, sancı yok sadece baskı hissi var. Benzer bir şey yaşayan oldu mu? En son cumartesi kontrole gittiğimde her şey yolundaydı.

Anladim canim o zaman doğuma kadar diyet vermz heralde sana bende bu ay sonu gidicem bakalim inşallah duzelme olurda diyeti bitiririm cok sklmaya başladim bu diyet işinden yazin hiç çekilmiyo
bana dediki gebelik şekeri doğuma kadar devam ediyor mecburen dikkat edeceksin etmezsen insilin

Cok tesekkur ederim canim Müslin örtü 6 tane yazmişsin canim bilmediğim için soruyorum müslin örtü ben hiç almadim cok gerekli bişeymi
Canım kundaklama yapabilirsin, kışın üşümemesi için banyoya girmeden sarabilirsin, pusetinin bebek arabasının içine, üstüne vs serebilirsin çok amaçlı bir örtü yani aklına gelebilecek şekilde kullanabilirsin

Arkadaşlar akşamdan beri karnımın genelinde olan bir ağrı yasiyorum ama ne oldugjnu anlayamadım gaz sancısı mi bilemedim gaz yapacak bişey deyemedim gerçi ve bebegimi akşama kadar hissettim sancı ile onu da hissetmiyorum ovalamak hoşuma gidiyor gaz sancısı mi acaba

Ovalama yasak yapma canım seni rahatlatıyor ama rahim kasılıyor. Gaz da olabilir ayakta durmuşta olabilirsin. Geçmezse hastaneye git ama

Kızlar canım aşırı aşırı salam istiyor ya . Yiyen var mı aranızda bayadır sayıklıyorum

Kızlar canım aşırı aşırı salam istiyor ya . Yiyen var mı aranızda bayadır sayıklıyorum
Salam yasak diye biliyorum ya bende ton balığı yemiştim korkmuştum acaba yasak mı diye ama canım çok çekmişti fazlası zarar iş ton baliginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…