Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Salam yasak diye biliyorum ya bende ton balığı yemiştim korkmuştum acaba yasak mı diye ama canım çok çekmişti fazlası zarar iş ton baliginin
Gebeliğin başından berri zaten ne ton balığı ne pastırma ne salam vs yemiyorum bende kolruyorumda canım nasıl salam ister oldu normaldede sevmem binde bir belki

Hamilelik çok normal ama yeme eşim döner yiyordu iş yerinde resmen canım çekti ki ben nefret ederim dönerden tavuk falan katiyen yiyemem
Ayy tavuktan bende tiksindim bak normalde severim şimdi yiyemiyorum deediğin gibi döner sevmem hamilelikte 2/3 kez yedim salamda o tarz binde bir zat zor yerim ama canım aşırı istiyor

Ayy tavuktan bende tiksindim bak normalde severim şimdi yiyemiyorum deediğin gibi döner sevmem hamilelikte 2/3 kez yedim salamda o tarz binde bir zat zor yerim ama canım aşırı istiyor
Ben bugün doktora dedim ki feci şekilde canım pizza çekiyor ama sucuk korkusuna yiyemiyorum. Dedi ki ayda bir yiyebilirsin ama abartmadan

Kızlarrr nasılsınız Uzun zamandır bakamadım buraya nasıl gidiyor inşallah herkesin sağlığı sıhhati yerindedir ve bebişlerinin de tabii Alışverişler vitaminler randevularrr her şey yolunda mı?

Ben bugün doktora dedim ki feci şekilde canım pizza çekiyor ama sucuk korkusuna yiyemiyorum. Dedi ki ayda bir yiyebilirsin ama abartmadan
Ben sucuğu pişirip şimdiye kadar hep yedim aşkım . Hamileliğin en başından berri abartmadan tabi ama salam tam çiğ oluyorya onu pişirince tost içinde vs fazla sevemedimde

Rica ederim canım. Benim doktorum hep uyarır bir karnını asla ovalama diye iki göğüslerinle uğraşma diye
Yaaa ben çok ovalarım karnımı ya niye öyle dedi ki doktorun? ben ovalayınca bebiş hareketleniyo tepki veriyo çok hoşuma gidiyodu. Sanki böyle konuşuyormuşuz gibi çok tatlı geliyordu karşılıklı. Üzdün beni

Malesef kasılmaya neden oluyor biz fark etmiyoruz bebeğini dürt yeterli ovalayınca kasılmaya neden oluyoruz. Bunu kaç doktor söyledi bana en son perinotoloji doktorum da söyledi yapmadım artık

Ben sucuğu pişirip şimdiye kadar hep yedim aşkım . Hamileliğin en başından berri abartmadan tabi ama salam tam çiğ oluyorya onu pişirince tost içinde vs fazla sevemedimde
Yaaa salam sevmem bende çiğ yine güzel ama pişmiş yenmez ya

Malesef kasılmaya neden oluyor biz fark etmiyoruz bebeğini dürt yeterli ovalayınca kasılmaya neden oluyoruz. Bunu kaç doktor söyledi bana en son perinotoloji doktorum da söyledi yapmadım artık
Ayyy bırakalım o zaman bari ovalamayı. Ama insan karnını sevmek istiyor böyle bebişini okşamak istiyor (hala diretiyorum yalnız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…