Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İyi ki testi yaptırmışsın canım, umuyorum ki bir an önce çözersin bu testi görünce mecbur yazmaları gerekir. Bende tromboli paneli testi sonucuna göre başladım. Paı 4g/5g çıkmıştı bende.
Bu bende de homozigot çıktı, rutin takibe gittiğim doktor kullanman lazım dediği için kullanıyordum sonrasında 5 farklı prof perinatoloğa danıştım kullanmana gerek yok dediler bıraktım

Çok iş var çok

Çok iş var çok
Benim evde köpeğim var halıları yıkatmaya vermem lazım ev çok büyük bir sürü halı var hepsi çok büyük nasıl altından kalkcam bilmiyorum hepsinin gerçekten çok iş var
güzel bir gün olsun bugün de şeker yüklemesine gideceğim, inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Günaydın canım, çooook güzel geçsin yüklemen sorunsuz sıkıntısız ve şekerin çıkmasın inşallah.

Evin büyük olması sıkıntı bazen 1+1 eve geçmek istiyorum ne güzel kutu gibi
Umarım çıkmaz bir belirti vs de yok su fazlalığı gibi ama tabi belli olmaz

Evin büyük olması sıkıntı bazen 1+1 eve geçmek istiyorum ne güzel kutu gibi
Umarım çıkmaz bir belirti vs de yok su fazlalığı gibi ama tabi belli olmaz
Hiç sorma akarı kokarı yok mis
İnşallah yoktur insan tedirgin oluyor maalesef ama biz pozitif enerji yayalım

Galiba kemikler ama aşırı canım yanıyor geceleri oluyor özellikle
Benim de o şekilde geceleri dönerken veya sabah yataktan kalkarken çok ağrı çekiyorum, bir doktoruna danış istersen canım

Kızlarrr nasılsınız Uzun zamandır bakamadım buraya nasıl gidiyor inşallah herkesin sağlığı sıhhati yerindedir ve bebişlerinin de tabii Alışverişler vitaminler randevularrr her şey yolunda mı?
İyiyiz canim tesekkr ederiz yavaş yavaş ağirlaşmaya başladikAlişveriş henuz bitmedi benim daha beşigi bile almadim bu ay sonu beşigi alicam inşallah ama ufak tefek seylerin cogunu aldim sen nasilsin

Kuzu benim de kedi var biliyosun bide bayramda arkadaşımın oğlu meyve suyu döktü baya 1 bardak falan bende hepsini topladım eşimle bayramdan sonra yıkamaya verdim makineye sığan yolluk tarzı halıları da topladım yıkadım ama hepsini kaldırdım sermedim doğuma yakın annemle kız kardeşim temizliğe gelecekler taa o zaman sererim diye hem böyle güzel oluyor detaylı temizlikle uğraşmıyorum halı olmadığı için dikey süpürgeyle süpürüp 2-3 güne bir de mop yapıp evin tozunu aliyorum ve inanır mısın halı olsa bu kadar toz halıda saklanacak sanki, bizim kedi bir haftadır annemlerde her gün süpürüyorum ona rağmen her gün hazne toz doluyor

İyi olmana sevindim canim bu ara sesin cikmaynca merak ettim seni Allah iyilik sağlik versin bende iyiyim cok sukur
Köşeme çekildim galiba sürekli evde olmaktan hastanede yaşadığım o strestten depresyona girdim her an korku ile yaşıyorum. Her gün Allahim bu günde bitti diye şükür ediyorum.
30 lari görene kadar bu depresyondan cikamicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…