Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bende lökmaitler yüksk çıkıyor ara ara sonra bol su diyor ama bir çok kadının yaşadığı şeymiş yani yanma ağrı yoksa sorun yok bol su diyorlar herşeye antibiyotik de vermek istemiyorlar

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sorun yaşamadan atlatmışsındır Nasıl geçti, iyi misin?

Ah maşallah ne güzel büyümüş bebişin ne yiyor ne içiyorsun arkadaşm kaç haftalıksın,ay nasıl sevindim 1kg üstünde bebiş gördük ya maşallah
Evet bende şaşırdım hiçte dikkat etmiyorum aslında ya yapısal sanırım doktorum öyle dedi ilk hamilelikte de aynı doktora gidiyordum diğer bebeğin gibi değil daha iri dedi 26+5 bugün

Kızlar süt sağma makinalarını ne yaptınız ? Ben çok kararsız kaldım momcozy mi alsam phlips mi yada phlipsin manuel olanını mı asla karar veremiyorum

Evet bende şaşırdım hiçte dikkat etmiyorum aslında ya yapısal sanırım doktorum öyle dedi ilk hamilelikte de aynı doktora gidiyordum diğer bebeğin gibi değil daha iri dedi 26+5 bugün
Maşallah canım, güzel sağlıklı büyüsün inşallah

Canım çok ama çok teşekkür ederim Çok şükür ki kusmadan ve bayılmadan hallettim yüklemeyi. Gerçekten çok uzun süren ve yorucu bir test. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum
İnşallah sonuçların da güzel çıkar süreç seni yormaz Son 3-3,5 ayı da sağ salim atlatalım

Kızlar süt sağma makinalarını ne yaptınız ? Ben çok kararsız kaldım momcozy mi alsam phlips mi yada phlipsin manuel olanını mı asla karar veremiyorum
Bana annem hediye almıştı geçen sefer prize takılıyor memnundum ama alsam sanırım eller serbest alırdım. Şimdi hastanedeyim eve gidince inşallah markasına bakarım ama bildiğim kadarıyla bilinen bir marka değildi

Ben mochinin eller serbesti aldım. Her yerde kullanıyorsun ve priz yanında da kalmıyorsun

Eller serbest demişsin aşkım elektiriklilerdemi tutuluyor ?

Eller serbest demişsin aşkım elektiriklilerdemi tutuluyor ?
Evet elektrikli olanı ya emzirme sütyenine tutturuyorsun ya elinle tutuyorsum yani benim bildiğim öyle belki başka şekilde olanlar vardır arkadaşlar yazar

Evet elektrikli olanı ya emzirme sütyenine tutturuyorsun ya elinle tutuyorsum yani benim bildiğim öyle belki başka şekilde olanlar vardır arkadaşlar yazar
Anladım aşkım sağol . Senin kontrol nasıl gidiyor ?

L luckykus senin şeker yükleme nasıldı aşkım? Zorlandınmı ?bugün kardeşiminde vardı o aşırı zorlanmış kusmamak için .

Ben elektrikli philips almıştım. Eğer almamış olsaydım eller serbest alırdım canım o modellere bak.

L luckykus senin şeker yükleme nasıldı aşkım? Zorlandınmı ?bugün kardeşiminde vardı o aşırı zorlanmış kusmamak için .
Aa çok geçmiş olsun kardeşine. Canım bana çok şükür ki kusma ya da bayılma hissiyatı gelmedi. Dün ve bugün sadece üst üste çok uzun saat aç kaldığım için ve iki günüm sabahtan akşama kadar hastanede geçtiği için çok yoruldum ayaklarım şişti. 50g olan yükleme çok basitti bugün 100g olan çok uzun sadece o tarafı kötü.

Kardeşimde 100 lük olan yapıldı kadın doğumcudaki içtiğimiz bakmış abla bunun yanında bu tatlı acı iğrneç birşey diyordu birde evet açlık onuda zorlamış . Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…