Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Amin canım iyi haberlerini bekliyoruz, durumundan haberdar et

Kızlar selam günaydın. 13 saatlik açlıkla sabah 08:00 de ilk kanımı verdim. Açlık 125 altında çıktığı için teste devam ettirdiler. 100 g şekerli suyu içtim 09:45 de bitirdim. 10:45 / 11:45 / 12:45 de hep birer saat arayla 3 defa daha kan vereceğim. Hamile olduğum için ayağa kalkmam konusunda uyarıldım anneme asla kaldırmayın dediler. Fenalaşırsam da haber verecekmişim müdahale edeceklermiş.

İnşallah bir sorun problem olmadan atlatırsın test sürecini

şeker yükleme testi öncesi ac kalın diyorlar ya su da mı icemiyoruz acaba ?

şeker yükleme testi öncesi ac kalın diyorlar ya su da mı icemiyoruz acaba ?
Aç kalabilirseniz 12 saat aç kalmaya özen gösterin. Su içilebilir ama içilmemesi daha uygun oluyor mide bulanmaması için. Sonuçta sıvı içerek yapılıyor şeker yüklemesi + su da içilirse açlık çok fazla mide bulantısına neden olur.

Amin canım inşallah. Ayılan bayılan hamileler oldu hamilelere çok zor 100 gram yükleme çok uzun süre umarım dayanabilirim.
Sen ayılıp bayılanlara bakıp stres olma canım iyi düşün ben ayılıp bayılan birini görsem hemen bende etkileniyorum o yüzden sende pek ilgilenme ayılıp bayılanlarla

çok teşekkür ederim hastüane detaylı bilgi vermedi sadece ac demişlerdi

Bu idrarda başından berri bende birşey çıkıyor ara ara doktorum hep bol su için diyor öyle birşeydir belki

Merhaba hanımlar,
Gebelik öncesi tansiyonum 11/8' di 22.haftaya kadar bu değerlerde seyretti. Fakat 2 haftadır 14/9 görüp 13/8 e hatta 12/5 e geliyor. 25+5 gebeyim bugün tahliller yapıldı şükür temiz bir problem yok. Evde bol limonlu su içiyorum, ayaklarım yukarı dikiyorum. Hamur işi, kızartma vs yemiyorum. Bu şekilde tansiyon değişkenliği yaşayan var mı?

Kızlarım selam nasılsınız
Ben sıcaklar ile boğuşuuyorum İstanbul çok sıcak ve ödemlerim arttı….
Konumuza gelelim benim bebişim 22+6 iken 576 gramdı sizce az mı ? İlk hamileliğim ve nasıl bilemedim :)

Bu idrarda başından berri bende birşey çıkıyor ara ara doktorum hep bol su için diyor öyle birşeydir belki
Ayyy evet doktorumla görüştüm şimdi bakterinin tek başına bol yazması bişey ifade etmez lökosit değeri önemli onda da sıkıntı yok dedi Allah’a şükürler olsun yapay zekaya sordum enfeksiyon yazdı dedim internete ve yapay zekaya bakacak olursak herkes kanserdir dedi güldü

Merhaba benim de tansiyonum bu aralar yükseliyor. Ama bende de idrarda protein filan gözükmedi. Sanırım sıcaklar yoruyor bizi . Ben bu birkaç haftada çok tatlı yedim ona da bağlıyorum

burdaki hamile günlügüm varya burda yazan gr ile takip ediyorum bende. Genelde aşağı yukarı aynı çıkıyor

Merhaba benim de tansiyonum bu aralar yükseliyor. Ama bende de idrarda protein filan gözükmedi. Sanırım sıcaklar yoruyor bizi . Ben bu birkaç haftada çok tatlı yedim ona da bağlıyorum
Sıcak havaları seven bir insan değilim, bu sıcak havalarda özellikle dışarıdaysam müthiş bir bunalım geliyor galiba tansiyonu etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…