Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Yaaaa kızıyorum o doktoruna şu an gerçekten bak korkulacak bir şey yokken durduk yerde canını sıktı. Neyse ki iyiymişsiniz çok şükür diyelim maşallah
Evet canım çok şükür vallahi içim içimi yedi bugün ama çok şükür rahatladık

Her hamilelik kendine özeldir canım çevrendekilerin öyle olmadı diye sende böyle oluyor diye nazlı olduğun anlamına gelmez .. benim kalçamda sızım çok oluyor ara ara ama sanki doğum sancısı hibi kemiklerim açılıyor gibi doktor bebeğin konumundan dolayı dedi ve magnezyumu 400 e çıkardı . Magnezyumu artırsan canım belki Sanada iyi gelir ..

Kızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .

Amin inşallah canım dualarımız hepimizle
Çok iyi inşallah açıklık ilerlemeden devam eder bebişin hareketlerini de sordun mu
Sordum balım benim bebek baş aşağı duruyordu dönmüş popo pozisyonuna geçmiş onun için de hareketlerini hissetmemen normal endişe etme dedi, hareket ediyorsa sıkıntı yok bize bir kaç hafa sonra hareket haberci olur şu an pek değil dedi
Kızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .
Benim geçen hafta baş aşağıydı şimdi makat mesela balım, endişe etme bence sürekli döner bu iki haftada sabahla akşam arasında bile fark olur dedi, ama sen yine de sor

Panik olup kendini üzme

Bir sorarım aşkım sen nasılsın ? Ne dedi doktor ?

Bende bugün kontrole gittim doktorum bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi. Hastanenin gebelik okuluyla görüştüm eğitimler neler vs diye ona da gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa bebiko da güzel bir görüntü vermedi başını geriye doğru yatırdı durdu

Sizin 50 gr da kaç çıkmıştı ki

Şimdi araştırdım da 50 gr ogtt 140-199 aralığında çıkarsa 75 gr yükleme yapılıyormuş benim 171 çıkmıştı ama 200 den büyük çıkarsa yükleme yapmadan tanı konuluyormuş

Usg Cihazdan kaynaklimi acaba neden degisiyor ölcumler anlamadim sevindim canim saglikli olduguna hepimiz zamaninda alalim kucağimiza inşallah

Magnezyumu 2 ye çıkarmakta işe yaramadı desene . Sen günü yatarak geçirşyorsun dimi canm . Ya aslında kasılma cok farklı bir şey resmen yatakta kıpırdıyamıyorsun belin ayeılacak gibi bi şey oluyor senin bebeklerin biri bi tsrafa diğeri diğer tarafa doğru kendini kasıyor olmasın . Mesela benim ilk hamilelikte bildiğin sert oluyordu ve ağrılı oluyordu kasılma basınç ihssediliyordu

Benim bebekler bi baş asagı bi baş yukarı değişiyor her kontrolde ayrıca bu haftalarda baş aşagı olması doğum demek değil canım doktorlar niye böyle panik yaptırıyor anlamış değilim bazı bebekler 9 ay baş asagı duruyor eltimin oğlu gibi

Benim ağrım yok kuzum bende bebek toplanması sandım ama bebek toplanması tek bölgesi olur her yer sert olmaz birde iki bebek her seferinde aynı anda taş gibi olmaz bebek toplanması nst de çıkmaz çünkü bebeğin olduğu yer hariç diğer yerler yumuşak olur. Benim nefesim kesiliyor basınç oluyor sonra taş gibi oluyor hareket edemiyorum nst de 100 üstü çıkıyor kasılmalar. Keşke toplanma olsaydı ama değil ama işte hep dinleniyorum Allah’a emanet ettim yarında kontrol var zaten ikizlerde bu haftalarda başlıyor zorluklar hayırlısıyla geçer zaman inşallah

Canım benim de 29’du geçen gün 31 ölçtü. 25’in altına düşünce riskli oluyor sen fazla ayakta kalıp yorulma ve çok yürüme yeter sıkma canını. Ben işe gidip geliyorum mesela çok sıkıntılı bir uzunluk değil
Canım benimki günde birkaç kez bile dönüyor olabilir her gittiğimde farklı yerde dkdkdkd Stres yapma daha çooook var döner annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…