Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gün içinde bebeğim elhamdülillah güzel hareketli. Bazen şöyle bir şey oluyor, kendini öyle bi yaslıyor ki karnıma hani kafası poposu sırtı nerdeyse dışardan görünüyor karnım böyle yamuk yumuk bir hal alıyor. O dokununca sert haliyle ama kasılma olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı gerginlik olmuyor çünkü. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? (30+0)
Canım sadece bebeğin olduğu yer mi sert yoksa rahmin olduğu yerlerin hepsi mi sert çünkü bende de sertlik oluyor bebek toplanması sanıyordum ama bebek toplanması değildi ama eğer sadece bebek toplandığı yer sert diğer yerler yumuşaksa o normal bişey

Yaaaa var mıymış böyle kayınvalideler 😂😂🙈🙈 aman nazar değmesin 🧿🧿
Eksileri daha fazla desem. 🤣 ama yinede iyidir kötülüğümüzü düşünmez. Çok patavatsız çok dedikoducu kızı yok. Yanlış yapan elin kızlarını kınar. Herkese kendini kullandirtir bizden de onu bekler. Herkese yalakalık yapmamızı bekler. Yüz verince her şeye karışmak ister. Eski kafalı. Dahada çok 😑

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gün içinde bebeğim elhamdülillah güzel hareketli. Bazen şöyle bir şey oluyor, kendini öyle bi yaslıyor ki karnıma hani kafası poposu sırtı nerdeyse dışardan görünüyor karnım böyle yamuk yumuk bir hal alıyor. O dokununca sert haliyle ama kasılma olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı gerginlik olmuyor çünkü. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? (30+0)
Bahsettiğin bebek toplanması. Evet normal. İleri haftalarda dahada fazla olacak.

Soğuk maden suyu içtim bende kendine geldi bı iki döndü içimde geri uyudu sanırım 😬🤣
O zaman endişelenme canım, bu sıpalar bizi parmaklarında oynatacak 😂
Sakın o hataya düşme. Benim de gözüme az göründükçe aldım aldım aldım… biri dedi patikli tulum iyi, öbürü dedi çıtçıtlı zıbın iyi, öteki dedi yandan fermuarlı iyi, bi başkası dedi patikli rahat etmiyor patiksiz iyi, yarım kollu, askılı, uzun kollu derkennnnnn başlarım böyle işe diyip hepsinden aldım. Dün en son baktığımda 0-3 ay arası olanlara ( ki sayamadım bile ) muhtemelen ben ilk 3 ay çamaşır bile yıkamicam🤣🤣🤣 kullan at yapsam yeridir. O yüzden az gelirse alırsın internette 1 tık a bakıyo. Ben düştüm sen düşme🤣🤣🤣
Haklısın canım, annemde daha hediye getirende olur diyor 😂

Ben bugun ilk kez yasadim boyle bir sey karnimin sag tarafi birden yukari dogru cikti sol tarafi asagida ve yumusak kaldi. Bir iki pit pit vurdum duzeldi sonra. Herhalde popiskoyu dayadi bir sey yapti bilmiyorum:)

Canım sadece bebeğin olduğu yer mi sert yoksa rahmin olduğu yerlerin hepsi mi sert çünkü bende de sertlik oluyor bebek toplanması sanıyordum ama bebek toplanması değildi ama eğer sadece bebek toplandığı yer sert diğer yerler yumuşaksa o normal bişey
Bugün ona dikkat ettim yok komple değil bu bahsettiğim. Kenarlar yumuşak oluyor. Ama o komple sertleşmeyi de yaşıyorum günde 1/2 kere. Doktor normal rahim büyüdüğü için demişti ama değil miymiş, sancı mı çıktı ? 🙄

Ben bugun ilk kez yasadim boyle bir sey karnimin sag tarafi birden yukari dogru cikti sol tarafi asagida ve yumusak kaldi. Bir iki pit pit vurdum duzeldi sonra. Herhalde popiskoyu dayadi bir sey yapti bilmiyorum:)
Evet evet tam böyle bir şey çünkü tam avucuma sığacak gibi bir topçuk oluyor yukarı doğru 😂 Isırası geliyor insanın

Bugün ona dikkat ettim yok komple değil bu bahsettiğim. Kenarlar yumuşak oluyor. Ama o komple sertleşmeyi de yaşıyorum günde 1/2 kere. Doktor normal rahim büyüdüğü için demişti ama değil miymiş, sancı mı çıktı ? 🙄
Bir kaç kere sıkıntı değil kuzum saate 3-4 defa olursa ayrı normal seninki 🥰

Kuşum normal bu değerler hiiiiiç kafanı takacağın bir şey yok. 2 dilim kepek ekmeği fazla gelmiş onu 1 e düşür. Akşam ara öğün de 1 kase yoğurt 2 ceviz ye sabaha dengelenmiş olur şekerin. Sen benim değerleri görsen kafayı yersin hajsjsj
Yaa bide öyle deneyim bakalim eşim ara ôgünleride kes diyor ama bu seferde halsiz duşerim hepten bence ekmegi kesip deneyim bi

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir inşallah hepiniz ❤️🧿🙏🏻 bu aralar çok aktif olamadım, sıcaklar ve taşınma ile uğraşıyorum. Bebek arabası önerilerine ihtiyacım var

Aaaa olur mu saçmalamasın allah korusun düşer kalırsın 2 ana öğün ve 3 ara öğün muhakkak şart
Sutte çikariyor olabilirmi acaba sabahlari bu sutten içiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-24-23-26-32-936_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-24-23-26-32-936_com.android.chrome.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir inşallah hepiniz ❤️🧿🙏🏻 bu aralar çok aktif olamadım, sıcaklar ve taşınma ile uğraşıyorum. Bebek arabası önerilerine ihtiyacım var
İyi akşamlar canim çok sukur iyiyiz😍Ben bu arabayi aldim henuz gelmedi mağazada hoşuma gitti çift yonlu cokta agir degil ama kullanmadan bisey diyemiyorum kuzum💜

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-20-18-42-13-716_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-20-18-42-13-716_com.android.chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X