Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Mutlaka baktircam canim bir ay önceki tahlillerde baktım normal çikmiş o değer baksana.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-10-13-28-03-331_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    36 KB · Görüntüleme: 38
Sanki şekerim var dese vebalı diyecez valla ben iyiki gurup var diyorum herkesten bişey öğreniyorum cahil gibi takılmaktan iyidir hesabını kapatmış öyle yazıyor

Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin Safra asidine hangi bölüm bakıyor kuzum ona gôre randevu alayım hastaneye Dahiliye bakarmi.

Canım bendede son 1/2 günede birden yükselmiş . Gebelikte bir günümüz diğerini tutmaya biliyor mağlesef
Cidden öyle he misler gibi uyuduğum gecenin sabahında enfeksiyon değerim o kadar yükselmişti ki protein kaçağına sebep olmuştu. Neyseki enfeksiyon değerim düşünce normale döndü. Bir gün aşırı enerjik isem öbür gün ölü gibi yatıyorum ya da hastanelik oluyorum. Anneme hayranım kadın 7.5 aylık hamileyken bahçe bellerdi her gün bir yere giderdik. Birde bana bak kolum kalkmıyor bazı günler.

Canım bendede son 1/2 günede birden yükselmiş . Gebelikte bir günümüz diğerini tutmaya biliyor mağlesef
Ayy çok haklısın canım gebelikte hiç ummadiği. Şeyler çıkıyor neyseki az bı vaktimiz kaldı inşallh o dediğiniz şey çıkmaz streste yapıyorum doğum yaklaştıkça ondanmi oluyor bilmiyorum ama yinede içim rahat eder en azindan

Çok değil daha 2-3 gün önce buraya konu başka da olsa ‘kadın kadının düşmanıdır’ yazmıştım,yine bu dediğimde ne kadar haklı olduğumu gördüm maalesef. Tabi ki bu dediğim çoğu zaman istisna ama özellikle aynı durumda olan insanların,karşısındaki ne kadar hassas,ne hisseder,ne kadar etkilenebilir vb şeyleri bildiği halde umarsızca(kibar tabiri bu) konuşması bana çok hadsizce ve kötü niyetli geliyor. Bizim odaklanacak,düşünecek,endişe edecek bir sürü şeyimiz var zaten. Böyle düşünen kişileri kaale alıp canınızı sıkmayın hatta kaale bile almayın,kendilerini önemli hissederler mazallah. U Umayis L luckykus LadyNurr
Zaten ben gereksiz yere kendimi kastım birkaç gündür,vallahi değmiyor

Ay cidden eskiden takasa dışarıda nasıl çalışırlarmış maşallah bizim birgünümüz birini tutmuyor. Safra kesesi taşı düşürdüm sancıdan kıvrandım birden sabah kalktım ve sancım vardı bir gece önce herşey normaldi

Ay kesinlikle böyle kötü kalpli insanları hiiiiiç kafaya takmamak lazım. Böyleleri çöpten farksız benim gözümde.

H Hasretimm123 kuzum gözün aydın 1995 senesinde doğmuş hatta 30 31 haftalık annemin demesi ile 8. Aydan 3 günlük doğmuş bir anne adayı olarak yazıyorum ben kendim prematüreyim hiç korkma o güçlü bir bebek ve gücünü senden alıyor ve babasından. Ama en çok senden alıyor bu yüzden senin de kendine dikkat etmen gerek ona güzel hisler yolla o seni çok seviyor ve kucağına gelmek için savaşıyor.

Ahh canımmm ne kadar kötü dimi içinde biriktirmiş bizim konuşmaları ve kusup gitti. Kimse kimseyi burada telaşlandırmak istemiyor aslında sorulanları küçümsemek yerine doğru bildiğimizi anlattık diye kötü oluyoruz. Belki kendisi çok kolay ve basite indirgiyordur ama gerçekten 2 gün önce çıktım karaciğer değerleri yüzünden hastaneden. Allah korusun ya önemsemez birşey olursa bu vebali nasıl alacaksın dimi .. insanlar kötü bakıyor boşver biz şuana kadar hiç burada kimseyle sorun yaşamadık ,bu kişi gelip çıkıntılık yapana kadar demekki hanımefendinin ilgi çekesi vardı ancak bu şekilde çekebildi

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı doğurmaya. Ben kendim prematüreyim ya korkuyorum bazen erken gelirse benim gibi diye sakın anana çekme ufaklık diye konuşuyorum her gün. Salı günü kontrol var benim iple çekiyorum. Özledim miniğimi

Yok yok zamanını beklesinler erkenden gelmesinler şurada 5/6 hafta daha kalsınlar içeride sonrasında ne zaman gelmek isterlerse hazırız inşallah

Maalesef öyleler.
Biz doğurana hatta doğurduktan sonra da otu boku bile sorup konuşabiliriz,beğenmeyen yallah site dışına
Gerçekten öyle sadece hamilelikle sınırlı kalmıyor ki daha bebeklerimizi büyüteceğiz ve hepsi akran aynı zamanda doğacaklar ne kadar güzel olacak bilgi alışverişi. Kendisi kaybetti böyleleri zaten hep kaybeder kazanamaz…

Çünkü bugüne kadar okuduğum kadarıyla grubun çoğunluğu aynı yollardan,farklı şekillerde geçtiği için empati yapabiliyor. Anlamaya,yardım etmeye çalışıyor,tecrübelerini paylaşıyor. Tabi ki tetiklendiğimiz durumlar,konuşmalar oluyor ama o noktada da tepki verirken bile dikkatli olmak gerekiyor.
Rahatsız oluyorduysa çıkıp gitmesi en doğrusuydu zaten,bu kadar çamurlaşmasına gerek yoktu ama o da onun tercihiymiş

Karakterini ortaya koydu gitti ne olduğunu hepimiz anladık . Bu tipler yarın birgün isim değiştirip tekrar gelir birde boş sorular sorarlar kesin .. yarın birgün bebekler doğuncada inşallah hepimiz birbirimizden akıl alıcağız. Birçoğumuzun ilk bebeği olacak ,sağlıkla güzellikle gelsinler tabiki bilgi almak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…