Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Maşallah Allah bağışlasınn darısı bize olsun sağlıkla. youtube da dr ayşe duman hanımın videoları var çok güzel ve detaylı bu durumları vs anlatıyo. Neden doğuma tüm mahalle gidilmemeli neden doğum sonrası ziyarete hemen gidilmemeli falan. Ben eşime dinlettim gayet makul karşıladı. Hak verdi. Videosunda şey diyo dr hanım siz söyleyemezseniz benim videomu gönderin ya da birinden rica edin o göndersin benden duysunlar yerinize ben söylemiş olayım

en zor zamanlarınız bu anlattıkların olsun inşallah.
empati herkesin sahip olabildiği bir duygu değil ne yazık ki,bazılarımız o kadar olgunlaşamıyor. Amiin,hem kendimiz hem de bebeklerimizi güzel insanlarla karşılaştırsın

Amin canım inşallah Eşini canııııı gönülden tebrik ediyorum helal olsun ona gerçekten. Benim eşim de benimle birlikte gebe okuluna geldi, derslere katılım sağladı, ebelerin doğum sonrası neden eve misafir kabul etmemeliyiz içerikli cümlelerini çok net duydu ama gel gör ki sırf abisi gideceğiz dediği için gidelim tamam diyebiliyor. Yarın öbür gün de ben doğum yapacağım ve ben istemiyorum evimde hiçbir x kişisini, kim olduğu önemsiz. Gerçekten aşırı gerildim ya el kadar bebek daha 5 günlük kadın desen sezaryen oldu dikişli çok ayıp…

Benimde gece uyuyor bugün ne olduysa durmuyorlar hatta seviniyordum gece uyuyorlar diye zaten biri hareket edince diğeri de uyanıyor bende şenlik başlıyor doğsunlar yanımızda uyurlar mis gibi ay çok güzel
Ayy çok az kaldı şaka makakavuşmamiza bu an önce kavuşsak da koklasak mis yavrularimizi

Böyle söyle bence eşine o abisi ile konuşsun

Ayy bu erkeklerin dusuncesizligi beni deli ediyor. Benzer bir durumda ben de kalmistim ortak bir arkadasimizin esi sezeryan dogum yapacakti bizimki oncesinden kostur kostur hastaneye gideriz dogum yapilinca sonra evlerine gideriz taki icin falan diye tutturmustu, ne tartismalar ne tartismalar:) en son dogumdan bir gun once gidelim bari demistim takisini takalim taki icin bir onceki gun gidip halletmistik. Dogumda da herkes gitmis bir biz kaldik falan muhabbetleri yapinca dedim herkes yanlis olani yapiyor bizde mi dusuncesizce gidelim bu kadinin odasinin kalabalik olmamasi lazim gaz cikaracak meme verecek surekli ne isimiz var, yok en son tamam deyip 10 dakika ugradik ciktik. Bas edilmiyor gercekten.

Neyse sonradan da evlerine gidelim savaslari basladi ama o ara arkadasimizla da konustuk o da ya basimiz cok kalabalik bir kendimize gelemiyoruz falan diye konusunca esim sey dedi “biz de valla siz kendinize gelin diye gelmiyoruz ayip olmuyor di mi” demez mi sanki benle o savaslari hic o vermemis ve kendi fikriymis gibi gordun mu dedim insanlar ne hale geliyor bin kisi gidince ne kadar dusuncesizce bir sey bu ozur dile cabuk benden dedim, özür dilerim dedi

Hahhaha hem gıcık oldum hem çok güldüm okurken Yani bu erkekleri ve beyinlerinde dönen senaryoları gerçekten anlayabilmenin mümkünatı yok. Kendilerini karılarına bıraksalar her şeye burunlarını sokmak istemeseler on numara şekilde ilerleyecek her şey ama yoooook illa karışacaklar. Sanki bana hamilelik nasıl, doğum nasıl anlıyorlar bir de böyle yapıyorlar ya felaket uyuz oluyorum ikna etmeye çalışayım ben de gitmeyelim diye bakalım bi çok zor abisinin sözünden çıkamaz aman bir şey falan olur

Bugün kaşintim yok mesela bu rahatsızlıkta sureklimi kaşinti oluyor ara aramı oluyordu kaşinti yarın sağlık ocağında kan vericem Orda ast alt değerlerine baktircam yüksek cikarsa mi sknti oluyor dahiliye henüz randevu bulamadım kuzum bulursam Alacağim şehir Hastanesi'ne bu test acmi yapılıyor .

Abisi bizim kumamız canım ne derse o hiç zannetmiyorum ki karısının sözünü dinlesin de gitmeyelim abisi gidiyoruz dediği zaman iş bitmiştir. Yine de ikna etmeye çalışacağım.
Madem öyle keşke hastaneye gitmeseydiniz

Ay çok sinir bozucu bana arkadaşım şakasını yaptı dede isimlerini koyarsınız diye isim belli değil henüz diye o bile sinir bozucu
Çok güzel isimler benim bebenin adı da Barlas
Ay ben onu ilk duyduğumda çok beğenmiştim ama eşimle başka isimler vardı öncesinde aklımızda o düşünmedi ben de koyabilirdim yoksa güzel isim
Ben son 1 aydır kilo almadım hatta sın 2 haftada 300 gram civarı verdim sanırım bebiş iyi ise gelişimi kiloya çok takılmamak lazım
Kızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Ben de gitmedim ama gidilir heralde çalışıyorum ben izne çıkınca giderim diye düşünüyordum
hangi şehirdesiniz? ankarada iseniz ben 15 agustosta gdicem ücretsiz gelebilrsiniz
Ay nerde acaba bana yakınsa ben de düşünebilirim belki Ankara dayım
Biraz küçük canım daha ya en azından 15 gün falan olsa hem anne iyileşir hem bebiş işe birbirilerine alışırlardı, ama illa gidilecekse en azından kapıdan hediye verip çıkmak gibi 10 dk hemen bebeğe falan çok dokunmadan

Ya bu da çok yanlış öğrenilmiş adetlerimizden biri gercekten işte cenazede cenaze sahibinin herkese yemek vermek zorunda olması gibi dogum sonrasi hemen insanlarin yanlarinda olmak gibi. Keşke azalarak bitse hepsi.

Ben de ilk hamile kalinca hastaneye kimseyi istemiyorum eve hemen herkes gelmesin falan deyince eşim şok geçirmişti nasil yani diye:) şimdi bu arkadaşlar önümüzde o kadar güzel bir örnek oldular ki sürekli insanlardan şikayet falan ediyorlar düşüncesizliklerini söyleyince eşim haa demek böyle olmamasi gerekiyormuşu öğrenmiş oldu çok şükür:)

Etrafinizda yeni doğum yapmis birileri varsa esinizin yaninda bu tarz seylerin ne kadar dusuncesizce oldugunu falan söylesin biz söyleyince anlamiyorlar:)

Canım bebeği şuraya koydum artık hadi temas etmediniz diyeyim - bebek havadan bile kapar da- neyse anne daha kendini inan toplamamıştır, kandının kanaması vardır yani oturup kalkamaz yani bilemez orasından burasından kan çıkar utanır, kırkı çıksın öyle gidin ya da ne bileyim bi 20 gün falan ayaküstü uğramak yeterli diye düşünüyorum

Ben de 40 ı çıkmadan gitmek istemiyorum 20 gün bile değil cinnete gelicem az kaldı yani çok sorumsuzca düşünüyor (abisi) allah bilir benim çocuğum olunca neler yapmak ister düşündükçe delircem

Gerçekten öyle cenazede doğumda çok doğru örnek. Eşin yine anlayabilmiş, benim eşim hiç anlayabilecek biri değil. Eğer ikimiz bazı şeylere karar verebiliyor olsaydık evet anlardı ama annesi ve abisi sürekli bıkbıkbık öttüğü için çok zor etkisi altında kalıyor. Allahta benim yardımcım olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…