Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Ben 58 ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum bebeğin kilosu gelişimi yerinde olduğu sürece sıkıntı yok demişti doktorum

Kızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba

Kızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Ben de gidemiyorum canım evde sürekli yattığım için, bundan sonra gidilir herhalde ya hastanelerde hep var diye biliyorum

Ben gebe okuluna gittim 1 ay sürdü. Bu sıcaklarda zor olabilir senin için ve haftandan dolayı ama yine de ebelerle bi görüşebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…