- 7 Şubat 2022
- 3.685
- 2.578
- 83
- 28
Doktoruda öyle söylüyor çok şükür ki kilosu iyi ciger geliştiricinin cok büyğk avantajı olsugunu söyledi maşallah subanallah nazl solunumda . Dün akşam beslenmeye başlıycaktı dueuma göre babası ihtiyaçlarını götürdüğünde kızımın videosunj cekmiş maşallah o kadar hareketliki . Biraz cazgırız cok bağırıyoruz doğum haneyi ayağa kaldırdık . Ambulansla giderken filan doğduğunu belli etti . Bu gün rabbim. NAsip ederse raburcu olursam gidşp görecem süt bırakacam . İnşallah şifa olur kızımaÇok güçlüler pramatüre bebekler ve maşallah güzel haftada doğdu birazcık kilo alıp verirler sana bebişini az sabret. Ve kendini de ihmal etme bebeğin çıkana kadar iyice toparlan güç kuvvet ki ona daha iyi bakabilesin
Oyyy yerim onu kıyamam dur bağırsın dünyaya adapte olmak öyle kolay mı yavrum yaDoktoruda öyle söylüyor çok şükür ki kilosu iyi ciger geliştiricinin cok büyğk avantajı olsugunu söyledi maşallah subanallah nazl solunumda . Dün akşam beslenmeye başlıycaktı dueuma göre babası ihtiyaçlarını götürdüğünde kızımın videosunj cekmiş maşallah o kadar hareketliki . Biraz cazgırız cok bağırıyoruz doğum haneyi ayağa kaldırdık . Ambulansla giderken filan doğduğunu belli etti . Bu gün rabbim. NAsip ederse raburcu olursam gidşp görecem süt bırakacam . İnşallah şifa olur kızıma
Aminn amin rabbim sizlerin evlatlarınada sağlıklı uzun ömürler versin inşallahOyyy yerim onu kıyamam dur bağırsın dünyaya adapte olmak öyle kolay mı yavrum yahadi bakalım şifa olsun sütün kızına sağlıkla büyüsün evine gelsin inşallah
Aminnn canım inşallahAminn amin rabbim sizlerin evlatlarınada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Uyuyamıyorum kiUyku tutmuyor bebekler hareketli karnımın her yeri taş gibi iki tarafta dolubana diyene bak sen niye uyumuyon
Ayyy geçecek diyecem ama malesef doğacak büyüyecek derken uykusuz kalacaz ahahah ben de uyku aşığıyım nasıl dayacam bilmiyorumUyuyamıyorum ki
Ben de öyle ama şöyle düşünüyorum en azından kendim için her an doğdu doğacak aman hareket ediyo mu başı kanala girdi mi diye düşünmekten iyidir heraldeAyyy geçecek diyecem ama malesef doğacak büyüyecek derken uykusuz kalacaz ahahah ben de uyku aşığıyım nasıl dayacam bilmiyorum
Bence de doğsa daha iyi tamam insan yorulur ama bu korku stres azalırBen de öyle ama şöyle düşünüyorum en azından kendim için her an doğdu doğacak aman hareket ediyo mu başı kanala girdi mi diye düşünmekten iyidir heralde
Ayliz EceAtlas Ege kuzum. Kız için arayış içindeyim
Ayliz ilk defa duydum kaydettim bunu da en son kura çekecemAyliz Ece
Bizim cinsiyet kız iken insta da hep karşıma çıkıyordu kız bebek isimleriAyliz ilk defa duydum kaydettim bunu da en son kura çekecem
Merhaba canım. Gastroenteroloji bölümü bakıyor bu hastalığa.Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin Safra asidine hangi bölüm bakıyor kuzum ona gôre randevu alayım hastaneye Dahiliye bakarmi.
Çok güzel erkek ismi seçmişsiniz arkadaşım. Kız ismi seçmek çoook zorBiz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalle
Canım ben de Hafif kaşıntı olmuştu. İlk bileklerimde sonra karnımın iki kenarında . Chatgptye yazmıştım. İlk o söylemişti safra asitine bakılmalı, gebelik kolestazı olabilir die. Sana tüm sürecimi anlatayım. Doktoruma söylediğimde hemen yaptı bahsettiğim testleri. Ve beni gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi. Orası tekrardan tahlil yaptı. Yükselip alçaldı degerlerim. Alçalınca ilaç vermedi doktor. Tüm abdominal ultrason yaptırdı. Saframda taş vardı birsürü. Takipte kalalım. Kaşıntı olursa mutlaka tekrar bakmak lazım dedi. Değerlerim düştüğü için ilk başta ilac baslatmadı. Beslenme çok önemli. Aradan 2 ay falan geçti. Ben bir dönem kızartma, hamur işi yemeyi fazla kaçırdım. Sonra çok hafif Kaşıntı ile birlikte karnımda böyle kızarıklık farkettim. Doktora gidince söyledim. Safra asitine bakalım dedi. Özele gidiyorum, sağlık sigortam var ama bu test için ayrı para alıyorlar dışarıya gönderildiği için bilgin olsun. Eğer devlette yaparsan ücretsiz, şehir hastanelerinde fln. Sonra sonuç 10 olması gerekirken 17 geldi. Gastroenteroloji uzmanı gebelik kolestazı teşhisini koydu. Reçeteli olan ilacı yazdı. Günde 3 kez kullan dedi. Reçeteli olunca ilaç bitince sağlık ocağından yazdırabiliyorsun.15 gün sonra tekrar tahlil için çağırdı değerlerim normale dönmüş çok şükür. Ama bu hastalık aniden değerleri yükseltebiliyormuş. Bu yüzden ilacımı bıraktırmadı. Gebelik kolestazı denilen şey, safra kesesinden safra akışı sağlanamıyor. Safra kana karışıyor. Allah korusun plesentaya ordan ise bebeğe geçme riski oluyor. Bu yüzden doktorlar üzerinde fazlaca dururlar. Çoğu doktor kan sulandırıcı da başlatır bu tedavide. Bunlar benim deneyimlediklerim canım. Her doktorun yolu yöntemi farklı olabilir. Umarım sonuçların temiz gelir ve bunlar sadece birer bilgi olarak hayatından akar geçerAy ufak ufak kaşınmaya başladım yine gece mi oluyor bu belirtiler gündüz gecmişti oysa Allah Allah çok ilginçmiş bu gebelikteki şeyler ya.
Aynı ben :))Ay ben hamileliğin başından beri yüzde 20 sorumu buraya soruyorsam yüzde 80ini de chat gbt’ye soruyorum. Demek onları da sorsam bana neler denilecekmiş
İnşallah kavuşacaksınız canım. Anne karnında alması gereken bakımı verecek hastane, çok zor biliyorum ayrı olmak ama gönlün ferah olsun, senin pozitif enerjini o da hissedecek. Rabbim korusun ikinizi deHayırlısı ile bi hastaneden cıksam gidşp görsem kızımı cok rahatlıycam . Rabbim kna güç kuvvet versin bir an önce toparlayıp gelsin evimize inşallah. Evet çok güçlüler bi o kadarda savunmasız rabbim esirgesn
Ya o ne kadar doğru bilmem bende yanmalar 16/18 arası coştu sonra 24 lerde coştu şuan yine rahatım çok şükür bence doğru değildir.Aynen beklesinler daha içerde vakit var vuslata. Şey diyorlar bana doğum yaklaştıkça mide yapmaları artacak filan diyorlar şimdide hafif hafif oluyor bende yeni güncelleme artmasını istemiyorum ama çok rahatsız edici bir şey midemden yukarı ekşi bir su geliyor ama yakarak geliyor.
Maşallah maşallahDoktoruda öyle söylüyor çok şükür ki kilosu iyi ciger geliştiricinin cok büyğk avantajı olsugunu söyledi maşallah subanallah nazl solunumda . Dün akşam beslenmeye başlıycaktı dueuma göre babası ihtiyaçlarını götürdüğünde kızımın videosunj cekmiş maşallah o kadar hareketliki . Biraz cazgırız cok bağırıyoruz doğum haneyi ayağa kaldırdık . Ambulansla giderken filan doğduğunu belli etti . Bu gün rabbim. NAsip ederse raburcu olursam gidşp görecem süt bırakacam . İnşallah şifa olur kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?