• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldi 😂😍 L beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz 😂😂

Eklentiler

• IMG_8936.webp
    IMG_8936.webp
    33 KB · Görüntüleme: 56
İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja

of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini 😂😂😂
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor 🤭 ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış 😂

Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor 🤭 ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış 😂
Hahahahmhsjsjkdkd ünlü şair ne güzel söylemiş yaaa hahahhaha 😂😂😂 yol uzun ve meşakkatli olunca hangi birini soracağımızı şaşırıyoruz normal aşkitom 😂😂

Yok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canım
Levotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki doktor

Hem de nasi😊bir de Eylül denince daha bı panik havası sardı 30u yani aslında ekime 1 gün kala ama sanki Ekim diince daha zamanı varmışta Eylül diyince hemen gelmiş gibi ajsjjsjs😂
İnsan psikolojisi ne garip 😂

Levotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki doktor
Anladıım ben de euthyrox 75 kullanıyorum bıraktığım an yine yükseliyor, 6.80 olmuştu, tekrar kullanmaya başladım çok şükür dengelendi bir iki hafta içinde

Başka türlü çıkamam 😂 anca bi kanguru öne bi kanguru arkaya bağlicam😂
Yabancılar ikizlerine, üçüzlerine falan yapıyor ya görüyorum reelste 😂 biri önünde, diğeri arkasında kanguruda, bir diğeri de bebek arabasında haha çok tatlı ama bir o kadar da zor 😂

kizlar bebek bakim urunleri ne aldiniz? ben incia markasina karar kildim gibi fiyat/performans olarak, internette de doktor, eczaci yorumlari vs. temiz icerikli oldugu yonunde hep.

sampuan, pisik kremi, deterjan, vucut losyonu/yagi, gunes kremi vs. baska ne alinmasi lazim? 😬

Bendede canim en azından kontrol altına alırsın şekerini.
sipariş verdim bakalım internetten
İnanır mısın 2019 yılında BİM'den nodrica diye öyle alelade bı marka almıştık çünkü bulunduğumuz ilde ebebek tarzı mağaza hiç yok öyle görünce almıştık doğudayken 🤣🤣 frekans falan karışmıyor zaten tek düğmesi vardı onu açıyorsun hala da taş gibi yani nefes alıp verişi bile duyuluyor 🤣
Ya çok iyi valla ilk bebişten mi kalma o zaman sizin
kizlar bebek bakim urunleri ne aldiniz? ben incia markasina karar kildim gibi fiyat/performans olarak, internette de doktor, eczaci yorumlari vs. temiz icerikli oldugu yonunde hep.

sampuan, pisik kremi, deterjan, vucut losyonu/yagi, gunes kremi vs. baska ne alinmasi lazim? 😬
Mühendisinoğlu diye bir sayfa var içeriğe göre listeliyor ona baktım sonra içeriklere baktım chatgptye sordum falan karma baktım ben ama incia genel olarak temiz içerikli bir marka gibi bende pişik kremini aldıö onun şampuanı sivenı deterjanısa siveno aldım bebek losyonu baby me gibi içerik ve fiyat bakarak aldım daha çok

Ayy kızlar benim bebişi sabah hiçkirik tutmuştu şimdi yine hiçkiriyor normalmi bu kadar hiçkirmasi😃çok tatlı ya tik tik kalp atişi gibi🥰❤️

Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiir 🥹🥹🥹 Ne kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk 😍😍😍

Yaa çok yakışıklı bi oğlan, önceden kemikleri sayılırken şimdiki hali maşallah 😍😍😍

Back
X