Bana doktorum hareket saymayı 28'den sonra öneriyoruz demişti canım ben 20'de belki hiç hissetmiyor bile olabilirim tam hatırlamıyorum hissetmeye başladıktan sonra başlarda düzenli olmuyor ama normalde çok hissediyorsan huzursuz olduysan bir şeyler ye sol tarafına uzan takip et
Harbiden ya devlet hastanesinde deli oldum bir kere kanlı idrar var diye gittim böbrek taşı erken doğum preklemsi safra taşı vs vs bin tane şey saydılar birde ultrason için 20 25 gün sonraya randevu verdiler. Kendi doktorum özelde oraya gidene kadar stresten ve korkudan kasılmalarım oldu. Oraya vardık detaylı kontrol yaptı tahlil aldı bize en ince detayına kadar bilgi verdi ilacımı yazdı yolladı öyşe bir rahatladık ki anlatamam.
Benim iki tane var birini kaynım verdi sırt çantası gibi benzer görsel ekledim ama küçük hibi geldi iki bebek için diye bossun çantasını aldım küçük bavul gibi hem sağlam hemde yeterli diye. Ama tek bebekse bu görseldeki gibi yeterli olur hem koluna takabilirsin
Ne güzel benim doktorum da aşırı pozitif ve sakin biz gurbetteyiz bize baba gibi davranıyor ve ben ona hep diyorum hocam siz sadece doğum doktorum değil psikologumsunuz da
Ayaklarının altına destek koyabilirsin ve beline de destek yap yan uzanırsan boş oöımca daha çok acıyor.
Evet ya bizim doktor da öyle sağolsun kaç defa panikle gitmişizdir hep gülen yüzle sakince karşılar sakın sakin olanı anlatır gereken bilgiyi verir ilacı yazar yollar. hastanede bölümün en sevilen doktoru odasının önü full o kadar yoğunluğa rağmen böyle pozitif olmak
Bence normal ben hiç yapamıyorum 14 cü haftamda birkez denedim oldu ondan sonra sürekli aşırı derece ağrı ve rahatsızlık hissettim ve denemedim bir daha .
Neyini erteliyor canım ? Doğuma şurada ne kaldıda erteliyorki ? Görümcen değmen anlatıyordu 32 ci haftada doğum yapmış aman hastane çantan bile hazır beklesin diyordu
Bence normal ben hiç yapamıyorum 14 cü haftamda birkez denedim oldu ondan sonra sürekli aşırı derece ağrı ve rahatsızlık hissettim ve denemedim bir daha .