- 20 Ekim 2022
- 1.110
- 1.908
- 63
Önerin için çok teşekkür ederimBen gümüş kapak önermem canım kızımda almıştım bir işe yaramadı doktor da kullanmamam gerektiğini meme ucunun iyileşmesi için oranın kuru kalması gerektiğini, gümüş kapağında aksine orayı hep nemli tuttuğu için bir işe yaramayacağını söyledi. Sütünü sık meme ucuna sür bir süre sütyen takma dedi ve öylece geçti benim yaralarım
Hiçbir şey istemedim asla da istemem. Böyle şeyler bana çok saçma ve ayıp geliyor… Bebeğe altın gelirse de bir köşeye koyarız ihtiyacımız olursa kullanırız, olması gereken budur.Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
İyi yaptın canım önlem her zaman iyidirHayırlısıçok özlüyorum oğluşumu sağlık ocağında kan verdim bugün kaşinti için bu arada sivri sinekten dolayı sanırım kaşintim oldu heryerimi isirdilar 3 gundur başima bela oldular sivrisinek ilacı aldım artık inşallah bu gece rahat uyurum yinede kan verdim için rahat olsun diye
Hiç hoş bulmuyorum böyle şeyleri. Ha adamın içinden gelir alır ayrı da zorla hediye aldırmak kötü ya ben sevinmezdim zorla alınana. Bide doğum yapıyoruz yani hediye niye alınsın ki. Zaten hamilelik hep masraf onlarda bizim için çalışıyorSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Güzel olmuş eline sağlıkİyi akşamlar hanımlar, şöyle hediyelikler hazırladım kendim, amigurumiye sarmıştım son zamanlarda oyalanmak için de biraz bunları yapmaya karar verdim artık bitmek üzere 100 e yakın oldu. Sizinle de paylaşmak istedim düşünenlere belki fikir olur diye.. Eki Görüntüle 3629418 Eki Görüntüle 3629419 Eki Görüntüle 3629421
Benim oğlumun adı da inşallah Barlas olacakİyi akşamlar hanımlar, şöyle hediyelikler hazırladım kendim, amigurumiye sarmıştım son zamanlarda oyalanmak için de biraz bunları yapmaya karar verdim artık bitmek üzere 100 e yakın oldu. Sizinle de paylaşmak istedim düşünenlere belki fikir olur diye.. Eki Görüntüle 3629418 Eki Görüntüle 3629419 Eki Görüntüle 3629421
Liste değil de ben sana koyduklarımı söyleyeyim hepsimi tek benek için söylüyorum benim iki katKızlar ben bu hafta sonu hastane çantamı hazırlayıp koyacağım, hastanede giyeceğim kıyafetleri ve oğlumun kıyafetlerini organizer hurçlara koydum.
Oğlum için;
Hastane çıkışı (hemşireye vereceğim)
1 takım yenidoğan takım
Müslin isimli takım (fotoğraf çekimi için)
Kendim için;
Gecelik elbise
Alt üst önü düğmeli pijama takımı
Sabahlık ve geceliği (fotoğraf çekimi için kullanacağım)
Emzirme sütyeni
Şimdilik kıyafet olarak bunları koydum daha eklemeler olacak. Depend almıştım l beden onu da koyacağım. Lohusa küloduna gerek var mı? Ona göre alayım birkaç adet ya da kaç tane kullanılır onu da bilmiyorum şu an alt iç çamaşırlarım oluyor çünkü. Tam teşekküllü liste varsa birinizde benimle paylaşabilirse çok sevinirim hem bebek hem de anne için.
Bana gebe okuluna giderken bunu vermişlerdi ama eksik mi yeterli mi anlayamıyorum
Ben 1 tane emzirme sütyeni yeterli olur diye düşünmüştüm normalde 2 tane almıştım. İkisini de mi koyayım? İç çamaşırı olarak alt hiçbir şey almadım alayım mı? Geri kalan hepsi var aldım zaten onları da koyayım aşkım teşekkür ederim ss aldım hafta sonu koycam bavulaListe değil de ben sana koyduklarımı söyleyeyim hepsimi tek benek için söylüyorum benim iki kat
Hemşireye verilecekler
Bir adet hastane çıkış seti
Bebek bezi
Doğal ıslak mendil
Bebek için yedek
3 tane kolsuz çıtçıtlı atlet
3 yedek takım kıyafet
Ağız mendili bolca
Eldiven-çorap-şapka
Bebek için araç gereç
Biberon
Emzik
Pişik kremi
Kendim için
3 takım lohusa kıyafeti
5 iç çamaşır
3 tane emzirme atleti
3 emzirme sütyeni
Terlik
kilotlu ped
Lohusa pedi
Araç gereçler
Göğüs pompası
Gümüş kapakçık
Emzirme kapakçığı şeffaf olandan
Göğüs kremi
Suan bunlar aklımda
Aşkım müslin ve penye unuttum yazayım onu da koy. Emzirme sütyeni lazım kız benim etrafımda kim doğum yaptıysa aşırı terliyorduk yetmiyor diyorlar. Özellikle iç çamasırı sütyen ve atlet al bebeğimBen 1 tane emzirme sütyeni yeterli olur diye düşünmüştüm normalde 2 tane almıştım. İkisini de mi koyayım? İç çamaşırı olarak alt hiçbir şey almadım alayım mı? Geri kalan hepsi var aldım zaten onları da koyayım aşkım teşekkür ederim ss aldım hafta sonu koycam bavula
benim memeler şimdiden sırılsıklam aşırı terliyorum hajsjs o zaman daha mı beter olcak offfff allahım bana bu yaştan sonra meme fobisi mi verecektin hahahAşkım müslin ve penye unuttum yazayım onu da koy. Emzirme sütyeni lazım kız benim etrafımda kim doğum yaptıysa aşırı terliyorduk yetmiyor diyorlar. Özellikle iç çamasırı sütyen ve atlet al bebeğim
Ahaha ben mememden kendimi bildim bileli hassasım her sütyeni de takamam dokunamam bile emzirmekten korkuyorumbenim memeler şimdiden sırılsıklam aşırı terliyorum hajsjs o zaman daha mı beter olcak offfff allahım bana bu yaştan sonra meme fobisi mi verecektin hahahkendime bir şey almamışım resmen çıplak gibi hissettim gideyim de yarın alayım
Ben de işte kocama bile elletmezdim şimdi pipilimi emzircem mecbur analık görevi hajksksAhaha ben mememden kendimi bildim bileli hassasım her sütyeni de takamam dokunamam bile emzirmekten korkuyorumevet git kendin için eksikleri al
Mustelanın içeriğinin son bir kaç yılda eskisi gibi temiz olmadığını söyleyenler var canım istersen içeriğine tekrar bak baya bir gördüm bunuCanım ben hamilelik boyunca mustelanın ürünlerini kullandım güneş kremi, yağ ve kremini çokta memnun kaldım. Bebişime de mustelanın şampuan, pişik, nemlendirici krem ve yağlarını, kış için bakım setini aldımDeterjan olarak çamaşırları için siveno, emzik ve biberon temizleyicisinde de siveno tercih ettim. Leke çıkartıcı almıştım o da babyme marka, doğal içerik.
Çok normal canım ben ilk 21 de falan hissettim sonrasa uzun süre şeydi sadece uzanıp özellikle odaklanırsam falandı şimdi 32 olacak oo her yerden bir tekme hiç korkma zaten takibede 24 den sonra en erken başlanıyorMrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj
Analık farklı ahahaha bebekler olunca herşeyi çekiyoruz daha şimdidenBen de işte kocama bile elletmezdim şimdi pipilimi emzircem mecbur analık görevi hajksks
Ben de ilk başta çok üşüdük duydum hep ameliyathane çok soğuktu ayağımı ısıramadım falan ben normalde kalın giyinmeyi sevmem hiç ama çorap yelek kalın bir şeyler al diyorlarAşkım müslin ve penye unuttum yazayım onu da koy. Emzirme sütyeni lazım kız benim etrafımda kim doğum yaptıysa aşırı terliyorduk yetmiyor diyorlar. Özellikle iç çamasırı sütyen ve atlet al bebeğim
İlk çıktığında zaten üşürsün sonrasında da hararet geçirirsinBen de ilk başta çok üşüdük duydum hep ameliyathane çok soğuktu ayağımı ısıramadım falan ben normalde kalın giyinmeyi sevmem hiç ama çorap yelek kalın bir şeyler al diyorlar
Yok kız ne helalliği bilerek detaylı yazdım belki faydam olurU Umayis canım helal et hakkını bende ss aldım listeni. Beni yanlış anlamayın ama bu hastane odasına hediyelik götürme fikri bana saçma geliyor zayem eve gelecekler evde alsınlar hediyelerini ben niye o sancıları çekerken hastaneye hediyelik götürüyorum ki. Hatta esas gelenlerin bizleri düşünüp birşeyler getirmesi gerekmiyor mu. Yaptırana götürene saygı duyarım tabiki o sizin tatlı niyetinizama ben yaptırmadım o paraya çocuğumun bir ihtiyacını alacağım ya da bir küçük altın alıp atacam kenara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?