- 7 Şubat 2022
- 3.783
- 2.723
- 83
- 28
Doğum sonra sımı taktı . Valla bilmiyorum öyle dediler banaBen de 34 te doğum yaptım canım, doğum yaptığım sabah erkenden magnezyum serumu taktırdı doktorum
30+ 4 canm küvezde takip ediliyor canm inşallah toparlayacagzAy gerçekten miiii
H Hasretimm123 canım hayırlıı olsun kaç haftalık doğdu nasıl iyi mi bebek, sen nasılsın
İnşallah canım o şimdi güç topluyor orda sana gelmek için sabırsızlanıyordurDoğum sonra sımı taktı . Valla bilmiyorum öyle dediler bana
30+ 4 canm küvezde takip ediliyor canm inşallah toparlayacagz
Canım bende trombosit için 210 diyor ama 8 bin le baktığında saçma bir sayı benimki referans aralığı farklıdır ama .. evet canım baya zorladı sap taraf ağrısı bebek oynadıkça vs gözümden ateş çıkıyorduDoktorun çevresinin geniş olması senin için çok iyi olmuş canım o en iyisini sana önerir sen de küçük bi araştırma yaparak karar verirsin inşallah ama kesinlikle Hematoloji bölümü olan bi hastane olsun bence. Ay hamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor ya. Safra taşı düşürmüşsün bir de çok geçmiş olsun ya kıyamamAllah bi daha hastalık falan göstermesin bizlere ya şurada az bi zamanımız kaldı tatlış tatlış geçirelim inşallah kalan zamanımızı.
Senin dediğin bu ilacı hiç duymadım canım ben ay inşallah hiiiç gerek kalmaz bu ilaçlara ya. Senin trombosit kaç binlerde? Ben 8binleri gördüğüm içinhamilelikte de hiç artmadı aksine şiddetle düşmeyi tercih etti
O bel ağrısı gitmiyor arkadaşım doktor bebek büyüyor baskı yapıyor dedi vücut böyle böyle doğuma hazırlık yapıyormuş. Senin iki kuzun var birde normal ama belli bir düzende olursa şiddeti artarsa hastaneyeAy resmen dünden beri karnım ağrılı ve basınçlı büyüyor diye mi bilmiyorum uzanırken asla olmuyor oturuyorum hep. Şimdi de belimin sağından en asagıya ağrı vurdu geçmiyor eşim masaj da yaptı duşta aldım. Allahtan yarın kontrolüm var
Ne güzel ama sakin bir doktorla ilerlemek
Aynen gözetliyorum kendimi sürekli bakalım çoğalmazsa sabahı beklerim dünden beri doğum yapacakmışım gibi hissediyorumO bel ağrısı gitmiyor arkadaşım doktor bebek büyüyor baskı yapıyor dedi vücut böyle böyle doğuma hazırlık yapıyormuş. Senin iki kuzun var birde normal ama belli bir düzende olursa şiddeti artarsa hastaneye
Ne güzel benim doktorum da aşırı pozitif ve sakin biz gurbetteyiz bize baba gibi davranıyor ve ben ona hep diyorum hocam siz sadece doğum doktorum değil psikologumsunuz da
Mrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj
Harbiden ya devlet hastanesinde deli oldum bir kere kanlı idrar var diye gittim böbrek taşı erken doğum preklemsi safra taşı vs vs bin tane şey saydılar birde ultrason için 20 25 gün sonraya randevu verdiler. Kendi doktorum özelde oraya gidene kadar stresten ve korkudan kasılmalarım oldu. Oraya vardık detaylı kontrol yaptı tahlil aldı bize en ince detayına kadar bilgi verdi ilacımı yazdı yolladı öyşe bir rahatladık ki anlatamam.Ne güzel ama sakin bir doktorla ilerlemekyoksa insana kafayı yedire biliyorlar.. doktor çok önemli gerçekten
Benim iki tane var birini kaynım verdi sırt çantası gibi benzer görsel ekledim ama küçük hibi geldi iki bebek için diye bossun çantasını aldım küçük bavul gibi hem sağlam hemde yeterli diye. Ama tek bebekse bu görseldeki gibi yeterli olur hem koluna takabilirsinKızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Ben bu çantayı tercih ettim canımmKızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Benim de bunun siyahı bos markadanBen bu çantayı tercih ettim canımm
Kullanışlı olur umarım ya bana yeterli geldi şimdilik.Benim de bunun siyahı bos markadan
Aynen gözetliyorum kendimi sürekli bakalım çoğalmazsa sabahı beklerim dünden beri doğum yapacakmışım gibi hissediyorum
Ayaklarının altına destek koyabilirsin ve beline de destek yap yan uzanırsan boş oöımca daha çok acıyor.Ne güzel benim doktorum da aşırı pozitif ve sakin biz gurbetteyiz bize baba gibi davranıyor ve ben ona hep diyorum hocam siz sadece doğum doktorum değil psikologumsunuz da
Evet tuvalete gidip gelebiliyorum en max bu benimKızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Kızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?