• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Canım aşırı zorluyor kafa olarak . Mesela açlık şekerimi yazarken ödüm kopuyor artık ya birşey derlerse yine diye .. doktorum doğuma az kaldı tokluklar iyi ise bence sorun tok dedi toklukları diyetle kontrol altında tutuyorum ama işte.. bu arada aşırı haklısın su bile etkiliyormuş 🙄 normal insanda 105 açlık normal kabul ediliyor annem 108 şeker ne yok dedi doktoru açlık için . Toklukta 180 di birşey yok dediler 😂 hamilelerde bu açlığı 94 e indirmişler niyeymiş hamilelerde çok daha sıkı yutuluyormuş 😂 ulan hormonlar zaten tavan hamilelikte bana aşırı tuaf geliyor bu durum
Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin

Kızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.

Kahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor 🔥

Kızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.
Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de 😀

Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin
Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normal

Kahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor 🔥

Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de 😀
Sağ ol canım. Valla çok ileri görüşlüce bir davranış sergiledim 😂 Antalya’nın cehennem havasını, eşimle benim iş yoğunluğumuzu, ağırlaşmayı, olası bir problemi vs her şeyi düşünerek erkenden bitirip kafamı rahatlattım. Sata göre bebemin doğum tarihi 18 ekim erken gelmesin, geçe kalmaz zaten 😂 ekimin 2. haftası gelebilir iyi olur 🤠

Yok canım yapmadın yani en son 18 de yedim onun üzerine birşey yemedim toktum .. öyle ben acıkmıyorumda çok acıkırsam yoğurt vs yiyorum .. o açlık olmuyor ama aşkım yemekten sonra ya tokluk gibi
yogurt boş yiyemiyorum ben içine mutlaka bişey kariştirmam lazım🙂
Kız göğüs ne kelime komple şiştik hahahah kıyamam valla ya az kaldı yiycez her şeyi inşallah
😂😂Az kaldı diye diye şafak sayiyoruz şafak Atarsa 53

Merhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ❤️❤️❤️
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen 🙏🏻

Merhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ❤️❤️❤️
geçmiş olsun canım şuan nasılsın

Geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim

geçmiş olsun canım şuan nasılsın
Çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükür 🙏🏻 sancıyı hissetmedim hiç böyle olan var mı bu süreçte kızlar nst ye girenlerin nasıl geçti

Geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimi🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükür 🙏🏻 sancıyı hissetmedim hiç böyle olan var mı bu süreçte kızlar nst ye girenlerin nasıl geçti

Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimi🙏🏻
İyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biter

İyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biter
Bende hiç hissetmedim ki sancı olduğunu ya, sağlıklı haberler alalım yarın 🙏🏻 kaç haftalık oldu canım

Back
X