kızlar bayadır takip edemiyordum bu şekerle ilgili bende eğer dikkat etmezsem 1. Saat tokluğum 150 160 oluyor ikinci saatte düşüyor 120 altına dikkat etmeye çalışıyorum ama canım sürekli tatlı istiyo bitmeyen bir regl sürecinde gibiyim baş edemiyorum
Bana da geçen doğumumda humana steel tea ve e bebekteki malt içecekleri önermişti tabii ki bol su, benim sütüm de öyle gelmişti, damlayı duydum istersen bunu da sor
kızlar bayadır takip edemiyordum bu şekerle ilgili bende eğer dikkat etmezsem 1. Saat tokluğum 150 160 oluyor ikinci saatte düşüyor 120 altına dikkat etmeye çalışıyorum ama canım sürekli tatlı istiyo bitmeyen bir regl sürecinde gibiyim baş edemiyorum
Aşkım yok ne güzel kilo alıyorlar maşallah alsınlar böyle devam etsinler. Hızla büyüdükleri dönemde kendim yemek için insülin istemem. Haaa allah göstermesin kilosu fazla olur, suyu çoğalır o ayrı
Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normal
Cidden doktorların işine akıl sır ermiyor ya değerlerin 120 130 civarında olsa hep bir nebze anlayacam da boşa ilaç alıp da bebeğe zarar edeceğine hiç alma.
Morm
canım büyük geçmiş olsun sağlıklı olmanıza sevindim UUmayis
senin adına çok mutlu oldum canım HHasretimm123
hep böyle gülsün yüzünüz Allah evlatlarınıza ve size uzun ömür nasip etsin.
ben incia aldim, sosyal medya uzerinden birkac doktor eczaci incelemesi vs. inceledim fiyat/performans olarak oneriyorlardi, ben de oyle tercih ettim, deterjan olarak da siveno alacagim. ikisinin ureticisi ayni firma diye okumustum bu arada. kafamda mustela’nin setini alip gecmek vardi ama nedense icerigini uygun bulmamislar bu seneki videolarda, kimya bilgim ust duzey olmadigi icin yorum yapanlara guvendim gibi oldu biraz.
Bir süre oturdukta sonra ayağı kalkınca sizinde çamaşırınız aniden ıslanıyor mu sadece bana mı oluyor bu? Bu gün suyum geldi zannettim o kadar çok ıslandı çamaşır bir anda. Şarıl şarıl değil ama ıslandı yani baya. Devam etmedi bir anlık geldi.
Bir süre oturdukta sonra ayağı kalkınca sizinde çamaşırınız aniden ıslanıyor mu sadece bana mı oluyor bu? Bu gün suyum geldi zannettim o kadar çok ıslandı çamaşır bir anda. Şarıl şarıl değil ama ıslandı yani baya. Devam etmedi bir anlık geldi.
Canım benim akıntım hergun oluyor ama dediğin gibi ayakta olduğumda su gibi karışık geliyor normaldir heralde Genelde çok yürüdüğümde başima geliyor evde dinlendiğimde o kadar gelmiyor.
Kızlar benim ev işi olmadı .Belediye projeyi değiştirmiş .Normalde 3 adet 2+1 ev verecekken şimdi daha azını vereceklerini duyunca vazgeçtik.Yani 40 yıllık evle devam ediyoruz.Biraz tadilati var doğuma kadar yetişir inş.Bir yanım buruk ,bir yanım mutlu(kaynanamla oturacaktım ev yapilana kadar,onunla oturmak zorunda olmamak mutlu etti).Yıllardır istediğim birşeydi yeni evde oturmak .Hayallerim vardı ama nasipten öteye gidilmezmis.Hayirlisi..
Cidden doktorların işine akıl sır ermiyor ya değerlerin 120 130 civarında olsa hep bir nebze anlayacam da boşa ilaç alıp da bebeğe zarar edeceğine hiç alma.
Perinatolojiye randevum vardı oda bugün izin vermedi zaten .. bebeğin kilo alımı durur şuan normal seyrinde dedi çok olsa yavaşlatmak isteriz ama şuan gereksiz dedi