Yine bir tık daha yeniyor kuşumAynen öyle aşkım sırf kendi nefsimiz için olmaz ki zaten insülin alsanda herşeyi yiyemiyorsun galiba
Aman ya yemeyiz olur biter şurada kaldı 6/8 hafta sabır ne olacak sanki..Yine bir tık daha yeniyor kuşum
Çok bekledik bu bebekleri o yüzden kesinlikle dediğine katılıyorum. Her gözüm döndüğünde amaaan sık kız dişini diyorumAman ya yemeyiz olur biter şurada kaldı 6/8 hafta sabır ne olacak sanki..
Farklı canımm farklı. Benim bebeğe geçme ihtimali var, önceki doktorum doğumdan sonra senin antikorlar bebeğe geçecek onda da bu sıkıntılarla uğraşmamak adına bi müddet küveze alıcaz tedavi edicez demişti. Büyük ihtimal yeni doktorum da aynısını diyecek.Ay inşallah ya seninde öyle olur karışlama olur .. galiba hastalıklarımız farklı .. senin bebeğe geçme ihtimali nedir ?
Çözüm için ne yapıyorsun canım? Ya dün afedersin o meme gibi şey var ya o kadar zonkladı o kadar ağrıdı ki. Oturamadım yan yattım hep artık akşamMerhaba canım ben yaşıyorum maalesef ki
Aynen aşkım aynısını düşünüyorumÇok bekledik bu bebekleri o yüzden kesinlikle dediğine katılıyorum. Her gözüm döndüğünde amaaan sık kız dişini diyorum
Bebeğe benimkide geçme ihtimali var aşkım ama hiç bir şey yapılamıyor maalesef .. doktorum takip ediceksin çok fazla morarma olur çok fazla kanaması olur getirirsin dedi ama aslında çocukken önerilmiyor çok fazla kan alarak bakılan bir hastalık .. genç kızlığa gireceği sıra test edilmesi lazım dedi .. erkek çocuklarında daha geç bakıla bilinir ama kızlarda ağır regl kanması ağrısı vs olacağı için o zaman bakılıyormuş yani 12/13 belki 10Farklı canımm farklı. Benim bebeğe geçme ihtimali var, önceki doktorum doğumdan sonra senin antikorlar bebeğe geçecek onda da bu sıkıntılarla uğraşmamak adına bi müddet küveze alıcaz tedavi edicez demişti. Büyük ihtimal yeni doktorum da aynısını diyecek.
Deterjanı ben de siveno aldım şampuan konusunda içerik araştırmadım henüz ecowell Sebamed arasında gidip geliyorum şimdilikben incia aldim, sosyal medya uzerinden birkac doktor eczaci incelemesi vs. inceledim fiyat/performans olarak oneriyorlardi, ben de oyle tercih ettim, deterjan olarak da siveno alacagim. ikisinin ureticisi ayni firma diye okumustum bu arada. kafamda mustela’nin setini alip gecmek vardi ama nedense icerigini uygun bulmamislar bu seneki videolarda, kimya bilgim ust duzey olmadigi icin yorum yapanlara guvendim gibi oldu biraz.
Bende yeni yeni olmaya başladı ilkin korktum ama doktor muayenede suyu yeterli seviyede dedi banaCanım benim akıntım hergun oluyor ama dediğin gibi ayakta olduğumda su gibi karışık geliyor normaldir heralde Genelde çok yürüdüğümde başima geliyor evde dinlendiğimde o kadar gelmiyor.
Doktorum 1. Saat 140 altı 2. Saat ise 120 130 kabul edilebilir dedi zaten dikkat etmezsem tatlı yersem 1. Saat 150 oluyor 2. Saat 100 lere düşüyor ama yine de tabi dikkat etmeye çalışıyorumÇok yükseeeeeek dikkat etmen lazım canım tokluk 150-160 ciddi yüksek.
Salı günüydü herşey yolunda çok şükür suyuda yeterli seviyede.Akıntıyla birlikte ıslaklık oluyor ama anlık olmadı bana ,kontrolün ne zaman?
Onu bende çok anlamıyorum bazen özellikle öğlen saatleri aşırı sıcak olunca üzerimde kuru yer kalmıyor inan terdenBugün işten geldikten sonra ıslaklık hissettim ama ter miydi yoksa ıslaklık mı çözemedim. Birkaç gündür akıntım var ıslaklık harici.
Kadın doğum doktorum bir krem yazmıştı ağrın olunca kullan dedi 1 kere çok kötü ağrım oldu kullandım başka da kullanmadım, gebelikte fazla şikayet olmadığı sürece kullanmamak gerekiyormuşÇözüm için ne yapıyorsun canım? Ya dün afedersin o meme gibi şey var ya o kadar zonkladı o kadar ağrıdı ki. Oturamadım yan yattım hep artık akşam
Son zamanlarda benimde arttı sanki su gibi iç çamaşırım ıslanmış oluyor ..
Bazen suyunun geldiğini anlamazsan diye korkuyorum sadece ama hamile olduğumu bile anlamam diye düşünüyordum battan 5 6 gün önce anladım ama. Bunuda anlarım her haldePerinatolojiye randevum vardı oda bugün izin vermedi zaten .. bebeğin kilo alımı durur şuan normal seyrinde dedi çok olsa yavaşlatmak isteriz ama şuan gereksiz dedi
Aşkım günaydın benim diyetistenim de neler veriyor görsen ama fayda sağlayan şey bir süre sonra sağlamıyor. Yoğurt + ceviz sabah şekerimi düzenliyordı gece 10-11 gibi yiyordum artık yediğim zaman sabah yükseliyor. Bende vücut kendisi yapıyor şu an yaAynen aşkım aynısını düşünüyorumsabır Perinatoloji uzmanım bugün akşam 18:00 den sonra yemek yeme dedi akşam yemekleride genelde sebze ve et ağırlıklı olsun dedi . O şekilde sabah şekerini düzenlersin dedi akşam çok acıkırsan 3 yrmek kaşığı yoğurt dengeler bunlara dikkat edersen sabah şekerinizde düzenlersin dedi bakalım birde böyle deneyeceğim sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama belki sendede işe yarar aşkım
Memelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendiniOnu bende çok anlamıyorum bazen özellikle öğlen saatleri aşırı sıcak olunca üzerimde kuru yer kalmıyor inan terden
Yeme canım yeme yapacak bir şey yok böyle böyle dayanacağızDoktorum 1. Saat 140 altı 2. Saat ise 120 130 kabul edilebilir dedi zaten dikkat etmezsem tatlı yersem 1. Saat 150 oluyor 2. Saat 100 lere düşüyor ama yine de tabi dikkat etmeye çalışıyorum
Ben de siveno aldım canım bebeği olan arkadaşlarım da hep onu önerdi ama yeni bir marka çıkmış güvenilir biri içeriklerini övmüştü. İsmi mamaaura bebek yağı şampuanı çatlak kremi falan bi set alıp deniycem ama içeriği çok temiz, anne bebek üzerine çıkmış bi marka zaten. Bakalım kullanmak nasip olsunDeterjanı ben de siveno aldım şampuan konusunda içerik araştırmadım henüz ecowell Sebamed arasında gidip geliyorum şimdilik
Ben de öyleyim canım günde ne kadar ter attığımı bilmiyorum ama bildiğin su yani ter gibi bile değil. Analık çok zorrrMemelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendini
Yaaaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksanaBen de öyleyim canım günde ne kadar ter attığımı bilmiyorum ama bildiğin su yani ter gibi bile değil. Analık çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?