2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Çözüm için ne yapıyorsun canım? Ya dün afedersin o meme gibi şey var ya o kadar zonkladı o kadar ağrıdı ki. Oturamadım yan yattım hep artık akşam
Kadın doğum doktorum bir krem yazmıştı ağrın olunca kullan dedi 1 kere çok kötü ağrım oldu kullandım başka da kullanmadım, gebelikte fazla şikayet olmadığı sürece kullanmamak gerekiyormuş

Son zamanlarda benimde arttı sanki su gibi iç çamaşırım ıslanmış oluyor ..
Perinatolojiye randevum vardı oda bugün izin vermedi zaten .. bebeğin kilo alımı durur şuan normal seyrinde dedi çok olsa yavaşlatmak isteriz ama şuan gereksiz dedi
Bazen suyunun geldiğini anlamazsan diye korkuyorum sadece ama hamile olduğumu bile anlamam diye düşünüyordum battan 5 6 gün önce anladım ama. Bunuda anlarım her halde
Doktor haklı bence gerek olsaydı 3 doktor da aynı fikirde olurdu. Bebeğinin keyfini hiç bozma o böyle iyi

Aşkım günaydın benim diyetistenim de neler veriyor görsen ama fayda sağlayan şey bir süre sonra sağlamıyor. Yoğurt + ceviz sabah şekerimi düzenliyordı gece 10-11 gibi yiyordum artık yediğim zaman sabah yükseliyor. Bende vücut kendisi yapıyor şu an ya

Onu bende çok anlamıyorum bazen özellikle öğlen saatleri aşırı sıcak olunca üzerimde kuru yer kalmıyor inan terden
Memelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendini

Doktorum 1. Saat 140 altı 2. Saat ise 120 130 kabul edilebilir dedi zaten dikkat etmezsem tatlı yersem 1. Saat 150 oluyor 2. Saat 100 lere düşüyor ama yine de tabi dikkat etmeye çalışıyorum
Yeme canım yeme yapacak bir şey yok böyle böyle dayanacağız

Deterjanı ben de siveno aldım şampuan konusunda içerik araştırmadım henüz ecowell Sebamed arasında gidip geliyorum şimdilik
Ben de siveno aldım canım bebeği olan arkadaşlarım da hep onu önerdi ama yeni bir marka çıkmış güvenilir biri içeriklerini övmüştü. İsmi mamaaura bebek yağı şampuanı çatlak kremi falan bi set alıp deniycem ama içeriği çok temiz, anne bebek üzerine çıkmış bi marka zaten. Bakalım kullanmak nasip olsun

Memelerim su gibi oluyor popomla yani ben de çözemedim bu kadar teri ama ıslak hissetmek korkutuyor canım bi dikkatle gözlemle bakalım kendini
Ben de öyleyim canım günde ne kadar ter attığımı bilmiyorum ama bildiğin su yani ter gibi bile değil. Analık çok zorrr

Ben de öyleyim canım günde ne kadar ter attığımı bilmiyorum ama bildiğin su yani ter gibi bile değil. Analık çok zorrr
Yaaaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksana gerçekten analık hem çok güzel hem de çok zormuş İşteyken çok zor oluyor meme terlemesi

Kızlar ben bu hafta tam 700 gr vermişim bir haftada niye böyle oldu anlamadım normal mi bu, yapay zeka 28. Haftadan sonra kilo kaybı beklemeyiz diyor, geçen hafta gittiğimde bebeğimin kilosu gayet iyiydi

Kızlar ben bu hafta tam 700 gr vermişim bir haftada niye böyle oldu anlamadım normal mi bu, yapay zeka 28. Haftadan sonra kilo kaybı beklemeyiz diyor, geçen hafta gittiğimde bebeğimin kilosu gayet iyiydi
12 temmuzda şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı o tarihten bu yana toplam 4 kilo verdim. Zaten hamilelik boyunca diyetisyen eşliğinde 3 kilo almıştım toplamda aldığım kiloyla birlikte 4 kilo gitti. Bebeğim de kilo alıyor çok şükür yediklerim bebeğe yarayacak şeyler o yüzden endokrin ve perinatoloji benim kilo vermeme takılmadılar. Bence sorun olmaz bebek alıyorsa.

Yediklerine dikkat ediyorsan olur canım bende veriyorum geri alıyorum .. Bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yok

Kızlar mide yanmasını ilaç kullanmadan hafifletebilen var mı? Hiç yaşamadığım için ilk birkaç hafta boğazımı üşüttüm sandım ben Sonra ayıktım aa bu mide yanması diye. Dün gece birkaç saat uyutmadı şu an da perişan etti, dediğim gibi hiç yaşamadığım için bilemedim salak gibi poğaça yedim sabah Ayran falan iyi gelir mi? Ofisteyim imkanlar kısıtlı

Canom sade soda,yoğurt,kefir vs iyi geliyor .. sık sık yersen aslında mide asitinin çıkmasını önleye bilirsin

Bu hafta biraz iştahsızdım, 3-3 buçuk litre de su içiyorum o yüzden oldu galiba. Çok şükür ki bebeğimin kilosu iyi 2 hafta öndeydi en son

Yediklerine dikkat ediyorsan olur canım bende veriyorum geri alıyorum .. Bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yok
Ediyorum canım bu hafta pek iştahım yoktu pek düzenli beslenemiyorum ama her gün kefir, süt, yoğurt ceviz gibi şeyleri ihmal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…