Evet benimki gece uyandı bı zaman uyumadiBiz uyumayınca bebelerde alışıyo uyumamaya karnımızda
Doğunca hayatı bize dar ediyolar
Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyo
Ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim önceden alırdım, bir şişe bitti sayılır
Doktoruma sordum o da gaviscon dedi, dün 2 tane haşlanmış patates yedim 2 bardak süt 2 bardak ayran içtim bana mısın demedi gerçekten ejderha gibiydimGaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumağzımdan ateş püskürüyordu ve içtiğim an çok rahatladım ve uyuyabildim.. gaviscon ama iki çeşitti almanyada hamileler için olanı farklıydı belki Türkiyedede öyledir
Benimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkiliKızlar bugün de benim bebem hareket etmiyordu az önce biraz kıpırdamalar oldu ama düne ve diğer günlere göre daha azdı. Öğleden sonra eve geçicem direkt soluma yatıp hareketlerini takip etmek istiyorum çok gerildim gerçekten… Bugün de tam 31 haftalık oldu.
Kızlar bugün de benim bebem hareket etmiyordu az önce biraz kıpırdamalar oldu ama düne ve diğer günlere göre daha azdı. Öğleden sonra eve geçicem direkt soluma yatıp hareketlerini takip etmek istiyorum çok gerildim gerçekten… Bugün de tam 31 haftalık oldu.
Evet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minikBenimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkili
Ediyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahahaBir şeyler yedikten sonra yat soluna canım bazı günleri diğerini tutmuyor endişelenme haber ver bize de
Ediyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahaha
Salatalığa anca bu kadar ana diyordurEdiyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahaha
Senin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuşturEvet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minik
Salatalığa anca bu kadar hareket diyordur
Hahahah ben olsam bu ne ya der parmağımı bile oynatmam bebe haklı yaniSalatalığa anca bu kadar ana diyordur
Bence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyorSenin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuşturyada en basiti uyumuştur annesi merak etsin istemiştir
Bende strese fazla girmemek için fetal doppler aldım yoksa bebişte etkileniyor strestenEvet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minik
Aynen kuşum birde bebe olduğundan berri diyetlerde napsın bazen enerjisi düşük olabiliyordurBence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyorgerçekten merak ettiriyorlar kendilerini minnoş bıdıklar ya
Vala benimde aklıma geliyor oO kadar haklısın ki insan panik oluyorben dayanamadım fetal doppler aldım hareket az hissettiğimde kalp atışını dinlerim diye
Ya gerçekten yoruluyor onlarda demekki anne karnında hareket hissettim ama çok hafif elimi koyup dinlemesem anlama öle hala elim karnımda sağlıcakla bir dogursak gözümüzün önünde olsalar göremeyince hep bi tedirginlik oluyor14-15 saatlik yolculuğa çıkmıştım ilk saatler bebeğim gâyet hareketliydi vakit geçtikçe hareketleri de azaldı gideceğimiz yere vardık ben hâlâ hareketlerini hissetmiyorum ertesi gün oldu hâlâ aynı endişeye kapıldım,ağladım ama sonrasında yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Annesiyle birlikte miniği de yorulurmuş farklı bir belirti yoksa endişelenmeyin
İyi yapmışsın sen plesantadan dolayı da zor hissediyordunBende strese fazla girmemek için fetal doppler aldım yoksa bebişte etkileniyor stresten
Hiç deme aşkım bizim bebelere de yazık sağlıklı beslenmekten içleri kurudu hahahAynen kuşum birde bebe olduğundan berri diyetlerde napsın bazen enerjisi düşük olabiliyordur
Kaç gündür düşünüyordum aldım en sonundaVala benimde aklıma geliyor o
Aynen bazen karnıma bakıyorum görüntü var ama his yokİyi yapmışsın sen plesantadan dolayı da zor hissediyordun
Neyse doğsun da annesi her an her saniye yanında olacak acısını çıkartırsın bol bolKaç gündür düşünüyordum aldım en sonunda
Aynen bazen karnıma bakıyorum görüntü var ama his yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?