Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar bugün de benim bebem hareket etmiyordu az önce biraz kıpırdamalar oldu ama düne ve diğer günlere göre daha azdı. Öğleden sonra eve geçicem direkt soluma yatıp hareketlerini takip etmek istiyorum çok gerildim gerçekten… Bugün de tam 31 haftalık oldu.

Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyo
Ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim önceden alırdım, bir şişe bitti sayılır

Doktoruma sordum o da gaviscon dedi, dün 2 tane haşlanmış patates yedim 2 bardak süt 2 bardak ayran içtim bana mısın demedi gerçekten ejderha gibiydim Bugün de aynısı olsun istemiyorum eczaneye gidicem alıp hemen

Benimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkili

Bir şeyler yedikten sonra yat soluna canım bazı günleri diğerini tutmuyor endişelenme haber ver bize de

Benimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkili
Evet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minik

Senin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuştur yada en basiti uyumuştur annesi merak etsin istemiştir

Senin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuştur yada en basiti uyumuştur annesi merak etsin istemiştir
Bence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyor gerçekten merak ettiriyorlar kendilerini minnoş bıdıklar ya

Bende strese fazla girmemek için fetal doppler aldım yoksa bebişte etkileniyor stresten

Bence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyor gerçekten merak ettiriyorlar kendilerini minnoş bıdıklar ya
Aynen kuşum birde bebe olduğundan berri diyetlerde napsın bazen enerjisi düşük olabiliyordur

Ya gerçekten yoruluyor onlarda demekki anne karnında hareket hissettim ama çok hafif elimi koyup dinlemesem anlama öle hala elim karnımda sağlıcakla bir dogursak gözümüzün önünde olsalar göremeyince hep bi tedirginlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…