- 20 Ekim 2022
- 1.382
- 2.381
- 83
Bende strese fazla girmemek için fetal doppler aldım yoksa bebişte etkileniyor strestenEvet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minik
Aynen kuşum birde bebe olduğundan berri diyetlerde napsın bazen enerjisi düşük olabiliyordurBence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyorgerçekten merak ettiriyorlar kendilerini minnoş bıdıklar ya
Vala benimde aklıma geliyor oO kadar haklısın ki insan panik oluyorben dayanamadım fetal doppler aldım hareket az hissettiğimde kalp atışını dinlerim diye
Ya gerçekten yoruluyor onlarda demekki anne karnında hareket hissettim ama çok hafif elimi koyup dinlemesem anlama öle hala elim karnımda sağlıcakla bir dogursak gözümüzün önünde olsalar göremeyince hep bi tedirginlik oluyor14-15 saatlik yolculuğa çıkmıştım ilk saatler bebeğim gâyet hareketliydi vakit geçtikçe hareketleri de azaldı gideceğimiz yere vardık ben hâlâ hareketlerini hissetmiyorum ertesi gün oldu hâlâ aynı endişeye kapıldım,ağladım ama sonrasında yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Annesiyle birlikte miniği de yorulurmuş farklı bir belirti yoksa endişelenmeyin
İyi yapmışsın sen plesantadan dolayı da zor hissediyordunBende strese fazla girmemek için fetal doppler aldım yoksa bebişte etkileniyor stresten
Hiç deme aşkım bizim bebelere de yazık sağlıklı beslenmekten içleri kurudu hahahAynen kuşum birde bebe olduğundan berri diyetlerde napsın bazen enerjisi düşük olabiliyordur
Kaç gündür düşünüyordum aldım en sonundaVala benimde aklıma geliyor o
Aynen bazen karnıma bakıyorum görüntü var ama his yokİyi yapmışsın sen plesantadan dolayı da zor hissediyordun
Neyse doğsun da annesi her an her saniye yanında olacak acısını çıkartırsın bol bolKaç gündür düşünüyordum aldım en sonunda
Aynen bazen karnıma bakıyorum görüntü var ama his yok
Benim her şey yıkandı ütülendi de işte bi valize koymak kaldı, diğer malzemelerden eksiklerimize bi bakıcam kendim için vs. Bezini falan da hep internetten alınca bekliyorum hala koymak için mecbur depend vs derkenValla kaç gündür huzursuzum daha hastane çantamı bile hazırlamadım diye.Kendim gibi başkalarını da görünce bi rahatlama gelmedi değil
Aynen öyle yesek şöyle nutellalı ekmekler bol çikolatalar ,dondurmalar bu zavallılarda oynayacak amaHiç deme aşkım bizim bebelere de yazık sağlıklı beslenmekten içleri kurudu hahah
Töbee kız o nasıl bir Kombin ? Zeytinyağlıyı görünce aha dedim geliyor dolmalar sarmalarKızlar belki size saçma gelecek ama benim canım zeytinyağlı yeşil sabun istiyor. Koklayıp duruyorum sürekli.acaba demir eksikliğim mi var ?
Hiiiiiç saçma değil demir eksikliği, hormonel, psikolojik ve vitamin eksikliği neden olur. Pika deniliyor buna daKızlar belki size saçma gelecek ama benim canım zeytinyağlı yeşil sabun istiyor. Koklayıp duruyorum sürekli.acaba demir eksikliğim mi var ?
Doğum sonrası hamburger arası karpuz yedikten sonra ilerleyen günlerde yiyeceklerimin listesi yazdıklarınAynen öyle yesek şöyle nutellalı ekmekler bol çikolatalar ,dondurmalar bu zavallılarda oynayacak ama
Yani canım bildiğin yeşil sabun.Töbee kız o nasıl bir Kombin ? Zeytinyağlıyı görünce aha dedim geliyor dolmalar sarmalarsen bence bir doktoruna sor ..
Bunu birinden duymuştum kadın sabun yemiş yemiş bebeği etkilemiş doktoru fark etmişti durumu ..
Sanırım canım. Bu zamana kadar böyle bi şey yoktu. Son zamanlarda ortaya çıktı. Normal bi yemeğe bile aşermemiştim. Sabuna aşeresim geldiHiiiiiç saçma değil demir eksikliği, hormonel, psikolojik ve vitamin eksikliği neden olur. Pika deniliyor buna da
Lütfen al ve bana yaz anında etkili bi kurtarıcı o canımDoktoruma sordum o da gaviscon dedi, dün 2 tane haşlanmış patates yedim 2 bardak süt 2 bardak ayran içtim bana mısın demedi gerçekten ejderha gibiydimBugün de aynısı olsun istemiyorum eczaneye gidicem alıp hemen
Oohhh yarasınnDoğum sonrası hamburger arası karpuz yedikten sonra ilerleyen günlerde yiyeceklerimin listesi yazdıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?