Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Valla kaç gündür huzursuzum daha hastane çantamı bile hazırlamadım diye.Kendim gibi başkalarını da görünce bi rahatlama gelmedi değil
Benim her şey yıkandı ütülendi de işte bi valize koymak kaldı, diğer malzemelerden eksiklerimize bi bakıcam kendim için vs. Bezini falan da hep internetten alınca bekliyorum hala koymak için mecbur depend vs derken

Kızlar belki size saçma gelecek ama benim canım zeytinyağlı yeşil sabun istiyor. Koklayıp duruyorum sürekli. acaba demir eksikliğim mi var ?

Kızlar belki size saçma gelecek ama benim canım zeytinyağlı yeşil sabun istiyor. Koklayıp duruyorum sürekli. acaba demir eksikliğim mi var ?
Töbee kız o nasıl bir Kombin ? Zeytinyağlıyı görünce aha dedim geliyor dolmalar sarmalar sen bence bir doktoruna sor ..

Bunu birinden duymuştum kadın sabun yemiş yemiş bebeği etkilemiş doktoru fark etmişti durumu ..

Hiiiiiç saçma değil demir eksikliği, hormonel, psikolojik ve vitamin eksikliği neden olur. Pika deniliyor buna da

Kızlar andywawa hastane çıkışı alan var mı boyutu yenidoğan gibi mi yoksa 0-3 ay giyilecek gibi mi

Yani canım bildiğin yeşil sabun.

Hiiiiiç saçma değil demir eksikliği, hormonel, psikolojik ve vitamin eksikliği neden olur. Pika deniliyor buna da
Sanırım canım. Bu zamana kadar böyle bi şey yoktu. Son zamanlarda ortaya çıktı. Normal bi yemeğe bile aşermemiştim. Sabuna aşeresim geldi

Lütfen al ve bana yaz anında etkili bi kurtarıcı o canım

İyi akşamlar kızlar. 1 2 aydır kesintili şekilde diş ağrım var. Bazen dayanamayıp ağrı kesici içtim. Bu gün eczaneye sordum diş dondurucu sprey varmış hamilelere oluyormu dedim. Yasakmış. Ama bir iğnelik ilaç verdi küçük ampula olandan. Bunu pamuğa islat dişinin üzerine koy o uyuşturur dedi.

Canım yine bir dişçiye gorunseydin ya belki farklı bişey yapardilar

Canım bence doktoruna sor sonra kullan ya da bi diş hekimine

Kızlar 33.haftadayım akşam 9 gibi çok şiddetli bir ağrı saplandı sağ alt tarafımda. Biraz nabzımın yükseldiğini hissettim sıcak bastı gibi oldu.. sonrasında ara ara sağlı sollu ufak bıçak saplanmaları gibi ağrılarım var. Bebeğim hareketli. Normal bir ağrı mı değil mi anlayamıyorum açıkçası. Devam ederse acile gitmeyi düşünüyorum. Size sorum endişelenmem gereken bir ağrı/sancı nasıl olur? Daha önce doğum yapmış anneler tarif edebilir mi bana

Canım karanfil yağı sürmekte işe yarıyor ama yine bir araştır istersen hamilelik için uygun mı karanfil ya da tuzlu gargara yapılabilir diş ağrısı için iltihap falanda varsa

Kızlar mide yanması için ek bilgi ben her gece yatmadan 10-15 dk önce 1 tatlı kasigi cig yada kavrulmuş farketmiyo tahin yiyorum 2 haftadır düzenli yapıyorum o şekilde mide yanmasını yatarken çözmüş oldum birde yastığım yüksek

Bende 31. haftadayım bugün seninki kadar şiddetli olmayan bir ağrım oldu birde nefesim daraldı bayagi bebeğin hareketleri de hoşuma gitmedi 1 saat içinde toparlanınca şuan herşey normale döndü bende Bebekte normal rutindeyiz o yüzden acile gitmekten vazgeçtim ama ağır artsaydi gidecektim, annelerden soruna cevap gelse de bende okusam

Şu an ben de yanmadan dolayı oturarak uyumaya çalışıyorum . Yüksek yastık da işe yaramıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Selam ilk çocuğum sezeryan olduğu için sancı yaşamadım ama duyduklarımdan düzenli olması sıklığının durumu önemli galiba. Yine de her ihtimale karşı bence de hastaneye gitmek en doğrusu devam ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…