Benim de öyle bugün hareketleri çok az biraz gerildim açıkçası
Aaa bugün tek benimki değil demekki . Ya hareketler var Kızlsr ama az ve nazlı şekildeBugün benim de öyle, 1 haftadır deli gibi tepinen çocuk bugün gerçekten sabrımla oynuyorHareketi var ama o kadar belli belirsiz ki.. napsak ?
Bunların belirli haftalarımı var aceba aktif olup sonra yavaşladıklarıBenim de bu aralar öyle kızlar, başından sonuna aynı his yaa
Valla canım sürekli aynı his ay acaba neden hissetmiyorum oluyor arada birBunların belirli haftalarımı var aceba aktif olup sonra yavaşladıkları
Puset ve oto koltu aynı şeymi bilmiyorumKızlar Puset olarak tam yatabilen mi tercih ettiniz? Nasıl tercih ettiniz? Bir de oto koltuk olarak ne aldınız
Ya ben bazen çok net hissediyorum bazende beni böyle merakta bırakıyorValla canım sürekli aynı his ay acaba neden hissetmiyorum oluyor arada birsonra yatınca anlıyorum, ultrasonda doktor çok hareketli diyor fakat o zamanda hiç hissetmiyorum
Cybex aşırı pahalı canım ya 22 bin civarında sadece puseti. Tam yatabilen daha mı iyi olur acabaPuset ve oto koltu aynı şeymi bilmiyorumbiz bebek arabasında kullandığımızı arabadada oto koltuk olarak kullana biliyoruz . Ben cybex cloud T i size aldım .. diğerlerine göre daha çok yatıyor bu model
Bugün benim de öyle, 1 haftadır deli gibi tepinen çocuk bugün gerçekten sabrımla oynuyorHareketi var ama o kadar belli belirsiz ki.. napsak ?
Aaa bugün tek benimki değil demekki . Ya hareketler var Kızlsr ama az ve nazlı şekildebende plasenta önde heralde ona denk geldi diyorum ama insanda merak ediyor yani..
İnan ben de o durumdayım, eşimi bekliyorum. Ondan da bi kıvılcım görürsem anında hazırlanır düşerim yolaEvet aynı şekilde normalde çok hareketli bugün tatlı bir şeyler yedim ona rağmen artmadı hareketleri, hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Gerçekten aşırı pahalıymış yaaCybex aşırı pahalı canım ya 22 bin civarında sadece puseti. Tam yatabilen daha mı iyi olur acaba
Ben molfix aldım canım 1 paket aldım 82li, eğer pişik olmazsa molfixten devamKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
Molfix aldım canım stok yapmadım pişik vs olur diyeKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
İnan ben de o durumdayım, eşimi bekliyorum. Ondan da bi kıvılcım görürsem anında hazırlanır düşerim yola
Ben sleppy aldım canımKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
Sleepy aldım canım ben denicem biKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabiKızlar ya bugün’de benim minnoşum nazlı nazlı hareket ediyorneden böyle ki.. hissediyorum hareketlerini ama daha nazlı daha sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?