Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar belki size saçma gelecek ama benim canım zeytinyağlı yeşil sabun istiyor. Koklayıp duruyorum sürekli. acaba demir eksikliğim mi var ?
Hiç saçma değil canım doktora gittiğimde beyaz sabun ve kil yiyen bı hamiş arkadaş vardı ilk defa onda duymuştum yediği ve canı istedigi için doktor pika sendromu demişti ve demir ilacı başlamıştı olabiliyormus böyle şeyler koklamaya gelince ilk gebeliğimde cif kokusuna bayiliyordum markete gitsemde çeşit çeşit cif koklasam diye doktoruma söylediğimde aynı şekilde Demir ve kan ilacı baslamisti

Ya doğum sancısını anlıyor ya insan. O daha şiddetli ve ne yaparsan yap geçmeyen ağrı. Eğer dinlenirsen uzanirsan geçmiyor ve 50 60 saniye kadar düzenli sanci şeklinde oluyor. Sonra geçiyor. Sonra mesela bir süre sonra yine aynı şey. Mesela 15 dakikada bir zaman geçtikçe 10 dakikada en son 5 dakikada dayanilmayacak ağrı oluyor. Yani demem düzenli sanci doğum sancısı. Her ne yaparsan yap o ağrı geçmiyor kendi zamanını doldurmadan. Yani insan anlıyor ya işte bu o sanci diyerek. Ne demek istediğimi o sanci olduğu zaman anlarsın
Şimdi nasılsın

Canım bence doktoruna sor sonra kullan ya da bi diş hekimine
Yarına Dr bir arayayım. Bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim canlarım

Tecrübeli değilim ama doktorun dediğini yazayım.Doğum sancısı için düzenli ve giderek araları sıklaşan kasılma dedi.Onun dışında ritmik olmayan kasılmalar yalancı kasılmadır dedi.Doğum sancısı gelirse anlarsın mutlaka diye de ekledi.Ama şimdi dikkat ettim çok şiddetli demişsin o yüzden devam ederse git bence de mutlaka.Bizi de haberdar et canım.

Doğum sancısını hissedersin canım asla geçmeyen bir ağrıdır, düzensizse yalancı sancın olduğunu düşünüyorum ama çok da şiddetli olmaz, şimdi nasılsın iyi misin?

Benim makat ve vajinama baskı şeklinde düzenli grliyordu ağrı

Benim geçen hafta pazartesi ve salı günü hemen hemen tarif ettiğin şekilde ağrılarım ve sancılarım olmuştu. Braxton hicks hoş geldi diyelim

Kızlar ya bugün’de benim minnoşum nazlı nazlı hareket ediyor neden böyle ki.. hissediyorum hareketlerini ama daha nazlı daha sakin.

Benim de öyle bugün hareketleri çok az biraz gerildim açıkçası

Kızlar ya bugün’de benim minnoşum nazlı nazlı hareket ediyor neden böyle ki.. hissediyorum hareketlerini ama daha nazlı daha sakin.

Bugün benim de öyle, 1 haftadır deli gibi tepinen çocuk bugün gerçekten sabrımla oynuyor Hareketi var ama o kadar belli belirsiz ki.. napsak ?

Benim de öyle bugün hareketleri çok az biraz gerildim açıkçası
Bugün benim de öyle, 1 haftadır deli gibi tepinen çocuk bugün gerçekten sabrımla oynuyor Hareketi var ama o kadar belli belirsiz ki.. napsak ?
Aaa bugün tek benimki değil demekki . Ya hareketler var Kızlsr ama az ve nazlı şekilde bende plasenta önde heralde ona denk geldi diyorum ama insanda merak ediyor yani..

Kızlar Puset olarak tam yatabilen mi tercih ettiniz? Nasıl tercih ettiniz? Bir de oto koltuk olarak ne aldınız

Bunların belirli haftalarımı var aceba aktif olup sonra yavaşladıkları
Valla canım sürekli aynı his ay acaba neden hissetmiyorum oluyor arada bir sonra yatınca anlıyorum, ultrasonda doktor çok hareketli diyor fakat o zamanda hiç hissetmiyorum

Kızlar Puset olarak tam yatabilen mi tercih ettiniz? Nasıl tercih ettiniz? Bir de oto koltuk olarak ne aldınız
Puset ve oto koltu aynı şeymi bilmiyorum biz bebek arabasında kullandığımızı arabadada oto koltuk olarak kullana biliyoruz . Ben cybex cloud T i size aldım .. diğerlerine göre daha çok yatıyor bu model

Valla canım sürekli aynı his ay acaba neden hissetmiyorum oluyor arada bir sonra yatınca anlıyorum, ultrasonda doktor çok hareketli diyor fakat o zamanda hiç hissetmiyorum
Ya ben bazen çok net hissediyorum bazende beni böyle merakta bırakıyor

Puset ve oto koltu aynı şeymi bilmiyorum biz bebek arabasında kullandığımızı arabadada oto koltuk olarak kullana biliyoruz . Ben cybex cloud T i size aldım .. diğerlerine göre daha çok yatıyor bu model
Cybex aşırı pahalı canım ya 22 bin civarında sadece puseti. Tam yatabilen daha mı iyi olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…