Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Benim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyor

Geçmiş olsun kuzum Bende çok almadım 3.5 kilo aldım şu an 66 kilodayım çok kilo alsam daha perişan olurdum heralde iyikide almadım oda bebeğin kilosu suyu plasantasidir Kesin Benim doğum şeklim henüz belli değil kuzum ilk doğumum olduğu için henüz doktor biseyde demedi inşallah normal olur tabi daha çabuk toparlarim senin belli oldumu doğumun normalmi sezeryan mi

Benim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyor
Ben de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsak

Ben de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsak
Ara ara normal diyorlar ama canım, buna bel, sırt ağrısı veya kanama eşlik ederse ozaman kötüymüş. Haftaya perşembe doktor randevum var ozaman soracağım inşallah ama bende baştan beri hep enfeksiyon var yani bir türlü geçmedi dediğin gibi ondan da olabilir

Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım, stres yapma gerildikçe bebek de strese girer inşallah bir şey olmaz ve düzeltirler dualarım seninle

Anladım canımm Benim de cuma günü aslında ama evham yaptım daha erken mi gitsem diyorum öyle aman aman da bir ağrım yok da annelik içgüdüsü işte. Sen en son ne zaman baktırmıştın değerlerine?

Ben de aldım canım isimleri
Ben melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarak
İnstagramdan mı bu canım
Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Strese girme canım serum falan durdurular inşallah sen gerilme ki bebekte rahat olsun
Benim enfeksiyonda kasık ağrım olmuştu ve hafif bel ağrısıda idrarda yanma falan yoktu hiç

Geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun bı şikayetin varmiydi normal rutin kontroldemi sancım olduğu anlaşildi korkma canim hastanedeyaen emin ellerdesin dualarım seninle

Anladım canımm Benim de cuma günü aslında ama evham yaptım daha erken mi gitsem diyorum öyle aman aman da bir ağrım yok da annelik içgüdüsü işte. Sen en son ne zaman baktırmıştın değerlerine?
Benim 1 ay oldu canım baktıralı, haftaya Salı da sağlık ocağında inşallah kan ve idrar vericem doktora öyle gidicem. Bu sırada bol bol su içtim ı günde 3 lt en az. Belki de geçmiştir enfeksiyon. İçin rahat etmiyorsa bir ara sor canım istersen, gerçekten insan bu dönemde en küçük şeyi bile takıyor acaba bir şey mi var diye

Evet canım instagramda bir sayfa, oradan yaptırdım güzel geldi kumaşı yumuşacık, müslin zaten

Eklentiler

• a7241691-f35b-4cff-b9ad-c3a5bf08f683.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 54
Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak benden

İyi haberler al inşAllah canım şimdi nasılsın,ne dedi doktorun merak ettim

L limonlupastaa sen ne yaptın canım doktor ne dedi?

İnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haber Artık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler

Eklentiler

• image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 62
Kuzum bendede o dediğin şekilde oluyor ama ben gecen hafta kan idrar verdim enfeksiyon çıkmadı için rahat etsin olmazsa sağlık ocağında bı tahlil yaptır benim bidikta baş aşagi muhtemelen baskı yapıyor bidiklar

Çok sevindim canım beklediğine değmiş kilosu falan da çok iyi maşallah, için rahat etmiş oldu

Maşallah sevindim canım bebişin iyi olduğuna Bizde bugün 33olduk 2hafta sonra bende bunları uygulayim doktoruma sorup hurma tatli olduğu için şekeri yükseltebilir belki.bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun balım böyle detaylı bilgi vermeleri çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…