Allah yardımcın olsun canım haberdar et mutlaka biziKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Benim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyorKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Geçmiş olsun kuzum Bende çok almadım 3.5 kilo aldım şu an 66 kilodayım çok kilo alsam daha perişan olurdum heraldeAyyy evettt bende de bazen sanci giriyor. Zaten ishal oldum gaz sıkışması oluyor. Dün yediğim bir şey yaramadı mide bulantısı kusma oldu. Geceye doğru zar zor yürüdüm. Bildiğin vajina olduğu yerdeki kemikler ağrı oldu sanki o kemikler dövülmüş gibi. Ben çok aman aman kilo almadım ama yinede ağırlık var. Kilosu olanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.
Sen sezeryan mi olacaksın.
Ben de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsakBenim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyor
Oyy yerim ben onları onların durumu nasıl iyiler dimi bidiklar inşallah bu an önce kavuşursunuz annesiİyiyim canım toparlanıyorum yavaştan bebişleri görüyorum o güç oluyor
İnşallah canım totişleri rahat etsin bidiklarimizinben de molfix premium aldım ilk aşamada. Gönlüm bebeğimin sıkıntı yaşamamasından yana
Ara ara normal diyorlar ama canım, buna bel, sırt ağrısı veya kanama eşlik ederse ozaman kötüymüş. Haftaya perşembe doktor randevum var ozaman soracağım inşallah ama bende baştan beri hep enfeksiyon var yani bir türlü geçmedi dediğin gibi ondan da olabilirBen de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsak
Geçmiş olsun canım, stres yapma gerildikçe bebek de strese girerKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Anladım canımmAra ara normal diyorlar ama canım, buna bel, sırt ağrısı veya kanama eşlik ederse ozaman kötüymüş. Haftaya perşembe doktor randevum var ozaman soracağım inşallah ama bende baştan beri hep enfeksiyon var yani bir türlü geçmedi dediğin gibi ondan da olabilir
Ben de aldım canım isimleriCanım başlarda ben de sadece tulum ve şapka yaptıracaktım ama şimdi battaniyesi ve yastık kılıfı da olsun istiyorum beşiğinde nevresim gibi durur.
Çok araştırdım birkaç sayfa söyleyeyim:
Zeelykids,Melizababy,Aisebabyboutigue aklımda bu sayfalar var güvenilir sanırım. Trendyolda da bir site var ben ordan yaptıracağım karar değiştirmezsem. O sayfayı da aşağıya ekliyorum
İnstagramdan mı bu canımBen melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarak
Strese girme canım serum falan durdurular inşallah sen gerilme ki bebekte rahat olsunKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Benim enfeksiyonda kasık ağrım olmuştu ve hafif bel ağrısıda idrarda yanma falan yoktu hiçKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun bı şikayetin varmiydi normal rutin kontroldemi sancım olduğu anlaşildi korkma canim hastanedeyaen emin ellerdesin dualarım seninleKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Benim 1 ay oldu canım baktıralı, haftaya Salı da sağlık ocağında inşallah kan ve idrar vericem doktora öyle gidicem. Bu sırada bol bol su içtim ı günde 3 lt en az. Belki de geçmiştir enfeksiyon. İçin rahat etmiyorsa bir ara sor canım istersen, gerçekten insan bu dönemde en küçük şeyi bile takıyor acaba bir şey mi var diyeAnladım canımmBenim de cuma günü aslında ama evham yaptım daha erken mi gitsem diyorum öyle aman aman da bir ağrım yok da annelik içgüdüsü işte. Sen en son ne zaman baktırmıştın değerlerine?
Evet canım instagramda bir sayfa, oradan yaptırdım güzel geldi kumaşı yumuşacık, müslin zatenBen de aldım canım isimleri
İnstagramdan mı bu canım
Strese girme canım serum falan durdurular inşallah sen gerilme ki bebekte rahat olsun
Benim enfeksiyonda kasık ağrım olmuştu ve hafif bel ağrısıda idrarda yanma falan yoktu hiç
Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak benden
Ben de gece uyandım karnım patlayacak gibiydi ve midemin çevresinde baya ağrı vardı çok korktum uyumuşum sonra normaldi. Gittiğin iyi olmuş canım her şeyi denemişsin inşallah sadece naz yapıyordur bebek, yerleri de daraldı. Bize de haber ver mutlaka
Naptın canim doktordan çiktinmi ne dedi doktor benimde sabah uyandığımda taş gibiydi karnım toplanmişti yine çok korktm dünde pek hareket etmedi bugunde dönme hareketi gibi bişey oldu saniyelik bu kadar az hareket etmesi benide endişelendirdi.
İyi haberler al inşAllah canım şimdi nasılsın,ne dedi doktorun merak ettim
L limonlupastaa sen ne yaptın canım doktor ne dedi?
Kuzum bendede o dediğin şekilde oluyor ama ben gecen hafta kan idrar verdim enfeksiyon çıkmadı için rahat etsin olmazsa sağlık ocağında bı tahlil yaptır benim bidikta baş aşagi muhtemelen baskı yapıyor bidiklarKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
İnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haberArtık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler
Maşallahİnanır mısınız yeni çıktım daha saat 10da geldiğim randevudan. Böyle bir sıra görmedim ben tabii randevusuz olduğum için de ekstra bekledim. Velhasıl korkulacak birşey yokmuş, beklediğime değecek güzel haberArtık o sertleşmeleri dert etme çok sık olacak, düzenli olmadığı sürece normal dedi. Hareketleri yavaşlayabilir artık dedi. Nefes egzersizlerine başla dedi. 33+5 2158 gr iyi dedi. Haftaya Nst randevusu verdi. Bir de şöyle bir şey verdi sizin de aklınızda bulunsun özellikle vajinal düşünenler
Ben de bakıyorum böyle bir şey buna da bakayım canım teşekkür ederim çok güzel olmuş sağlıkla giysin bebişEvet canım instagramda bir sayfa, oradan yaptırdım güzel geldi kumaşı yumuşacık, müslin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?