Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Benim yiğenim başak 3 yaşında elinde bezle ablama yardım ediyor temizliğe çokta düzen seviyor :) oyuncaklarını diziyor böyle ip gibi :) Hazırla hazırda dursun tabi kuzum çantan

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Çok şükür sıkıntılı günler geride kaldı inşallah biraz daha bekler

Olmuyor olmuyor 22 eylül de söylüyorsun doktora sabahtan alıyor hahahah tam başağa denk geliyor aşkitom en sevdiğim burçta başak

Maşallah onlara güçlü kuzularım

Çoknşükür canm bizim kızda bi sıkıntı yok çok şükür yavaş yavş büyüyoruz teyzesi

İyiyiz cok şükür canm entübeden ayrıldı bu gün bakalım tolere edebilecekmi küçük hanım

Olmuyor olmuyor 22 eylül de söylüyorsun doktora sabahtan alıyor hahahah tam başağa denk geliyor aşkitom en sevdiğim burçta başak
Kesinlikle o sınırda bırakmam çocumuuu ay töbe Rabbim hayırlı güzel zamanda gelsin inşallah çok güldüm bşr an da rabbimin işine karışmayım dedim
İyiyiz cok şükür canm entübeden ayrıldı bu gün bakalım tolere edebilecekmi küçük hanım
Aaah inanılmaz sevindim. Emin ol onu da halledecek haber et lütfen

Kızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aramızda ? Ben öncesinde çok sık yaşardım evlendikten sonra ama hamilelikte sanırım ilk defa başıma geliyor. Çarşamba günü randevum var bugün tahlil vermiştim çıktı sonuçlarım. Yorumladığım kadarıyla enfeksiyon var işte. Eritrosit 0-2 referans aralığında 9 çıkmış lökosit de 0-4’ten 7 çıkmış. Sizce acil mi yani çok mu yüksek, erkene almalı mıyım randevuyu ?

Benim hamileliğin başında çok yoğun enfeksiyon olmuştu canım mikroskobi eritrosit ve lökosit 40-50'lerde bakteri 500'e yakın çıkmıştı, kültürde de üreme vardı antibiyotik kullanmıştım. Yakın zamanda da mikroskobi lökosit 8 çıkmıştı, doktorum ek olarak kültür istedi, kültürde üreme olsaydı ilaç verecekti, vajinal akıntı karışırsa da sonucu etkileyebiliyor diye biliyorum. Doktoruna bence sonucu mesaj at belki seninki de kültür ister onun sonucuyla gidersin kontrole canım

Kızlar bu arada bir fikrimi paylaşıcam sizinle. Bebek kıyafetleri malum çok kısa süreli giydiriliyor. Ama fiyatlar büyük kıyafetlerinin bile üstünde. Alınca da her anne kalitelisini tercih etmek istiyor. Ama bütçeyi de zorluyor işte. Zaten ihtiyaçlar,ıvır zıvırlar düşününce ne kadar da çokmuş yaa diyor insan. Ben bebeğimin çoğu eşyasını dolaptan aldım. Hijyenik olması gereken ürünler hariç temiz 2.el tercih ettim. Süt sağma makinasını, Tummy time kitaplarını vs de o şekilde aldım. Gelen ürünlerin hepsi de temiz geldi.

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Ay canım biraz daha bekler inşallah dualarımız seninle

Bende dün vermiştim canım bana doktor fitil verdi sonucum boyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20250820_160511.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 16
Amin canım inşallah sende en kısa zamanda kucağına alıp evine gidersin minnoslari

Evet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ay hocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
Bugün doktor banada 20 eylül dedi canım 2 gun var aramizda tabi acil bisi olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…