Benim yiğenim başak 3 yaşında elinde bezle ablama yardım ediyor temizliğe çokta düzen seviyor :) oyuncaklarını diziyor böyle ip gibi :) Hazırla hazırda dursun tabi kuzum çantanAy inşallah teyzesisağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah yavrum tam başak bitimi terazi başı oluyo. Başaktır demi
Az çok tahmin etmiştim canım ama ben günü bilince rahat edenlerdenim. Sürecim daha stresliydi valla bşr an önce olsun bitsin istiyorum. Ama plasenta kanama falan yaparsa hemen alırım dedi. Hemen çanta işine girişmem lazımdr un verdiğim tarihte 38+4 oluyo canım.
Çok şükür sıkıntılı günler geride kaldı inşallah biraz daha beklerKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Olmuyor olmuyor 22 eylül de söylüyorsun doktora sabahtan alıyor hahahah tam başağa denk geliyor aşkitomAy inşallah teyzesisağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah yavrum tam başak bitimi terazi başı oluyo. Başaktır demi
Az çok tahmin etmiştim canım ama ben günü bilince rahat edenlerdenim. Sürecim daha stresliydi valla bşr an önce olsun bitsin istiyorum. Ama plasenta kanama falan yaparsa hemen alırım dedi. Hemen çanta işine girişmem lazımdr un verdiğim tarihte 38+4 oluyo canım.
Maşallah onlara güçlü kuzularımİyiyim kızlar teşekkür ederim bebekler de gayet iyiler besleniyorlar kilo alıp verecekler Allah nasip edersebiliyorum erken doğumdan korkuyorsunuz belki de etkileniyorsunuz yazmıyorum ama size takip ediyorum. Asla korkmayın bebekler iyi olduktan sonra aklınız hiç kalmaz haftanız güzel. Tabi allahım hepinize zamanında kucaklamayı nasip etsin
Olabilir balım yerleri kalmadı ki artık yazık kıyamam ya10 kere muhabbetine benim bebe uymuyor pek Günde Maksimum 2 kez uyanıyor Büyüdükçe Alanları Daralıyor sanırım yerim totişlerini
Çoknşükür canm bizim kızda bi sıkıntı yok çok şükür yavaş yavş büyüyoruz teyzesiKızlar eylül annelerinden doğum yapanlar oldu bugünde iki kişi doğum yapacakmış Bizdende eylülde Doğum yapanlar olurmu acaba :) pitir pitir geliyor minikler maşallah@Umayis H Hasretimm123 kizlar siz nasılsınız bebişleriniz nasıl herşey yolundami,
İyiyiz cok şükür canm entübeden ayrıldı bu gün bakalım tolere edebilecekmi küçük hanımSelam kızlar, benim de kontrolüm vardı bugün 35 e adım attık çok şükür. Bir aksilik çıkmazsa 22 Eylül de kavuşuyoruz kızımla inşallah.
@Mehlika biraz da bu açıklıkla içerde tutabilirsin bence yavrunu, o da sen de yapabilirsiniz dostumbayağı atlattınız kritik zamanları inşallah bir süre de böyle giderse tamam Allah ın izniyle
@Umayis H Hasretimm123 sizler nasılsınız? Yavrular nasıl?
Kesinlikle o sınırda bırakmam çocumuuuOlmuyor olmuyor 22 eylül de söylüyorsun doktora sabahtan alıyor hahahah tam başağa denk geliyor aşkitomen sevdiğim burçta başak
Aaah inanılmaz sevindim. Emin ol onu da halledecekİyiyiz cok şükür canm entübeden ayrıldı bu gün bakalım tolere edebilecekmi küçük hanım
Oyy büyüsün prenses evinize geçin bi an önce mis kokusu eve yayılsın annesiÇoknşükür canm bizim kızda bi sıkıntı yok çok şükür yavaş yavş büyüyoruz teyzesi
Ayy hıçkırıyor bıdık Bi iki döndü totosunu dayadı hafif şükür nasıl mutlu oldum anlatamamOlabilir balım yerleri kalmadı ki artık yazık kıyamam ya
Baaak dedim sana maşallah hadi gözün aydın hareket etsin bıdıkAyy hıçkırıyor bıdık Bi iki döndü totosunu dayadı hafif şükür nasıl mutlu oldum anlatamam
Kızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aramızda ? Ben öncesinde çok sık yaşardım evlendikten sonra ama hamilelikte sanırım ilk defa başıma geliyor. Çarşamba günü randevum var bugün tahlil vermiştim çıktı sonuçlarım. Yorumladığım kadarıyla enfeksiyon var işte. Eritrosit 0-2 referans aralığında 9 çıkmış lökosit de 0-4’ten 7 çıkmış. Sizce acil mi yani çok mu yüksek, erkene almalı mıyım randevuyu ?
Ay canım biraz daha bekler inşallah dualarımız seninleKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağlıkla onuda atlatır canimİyiyiz cok şükür canm entübeden ayrıldı bu gün bakalım tolere edebilecekmi küçük hanım
Bende dün vermiştim canım bana doktor fitil verdi sonucum boyleydiKızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aramızda ? Ben öncesinde çok sık yaşardım evlendikten sonra ama hamilelikte sanırım ilk defa başıma geliyor. Çarşamba günü randevum var bugün tahlil vermiştim çıktı sonuçlarım. Yorumladığım kadarıyla enfeksiyon var işte. Eritrosit 0-2 referans aralığında 9 çıkmış lökosit de 0-4’ten 7 çıkmış. Sizce acil mi yani çok mu yüksek, erkene almalı mıyım randevuyu ?
Amin canım inşallah sende en kısa zamanda kucağına alıp evine gidersin minnoslariİyiyim kızlar teşekkür ederim bebekler de gayet iyiler besleniyorlar kilo alıp verecekler Allah nasip edersebiliyorum erken doğumdan korkuyorsunuz belki de etkileniyorsunuz yazmıyorum ama size takip ediyorum. Asla korkmayın bebekler iyi olduktan sonra aklınız hiç kalmaz haftanız güzel. Tabi allahım hepinize zamanında kucaklamayı nasip etsin
O zaman bana da verir muhtemelenBende dün vermiştim canım bana doktor fitil verdi sonucum boyleydi
Bugün doktor banada 20 eylül dedi canımEvet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ayhocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?