Anladım kuzum bakalım bana ne diyecekler hepimizin rahatsızlığı ve tedavisi farklı olduğu için görüş farklılıkları elbet olacak ama en azından bizim de bir fikrimiz olur doğum konusunda. Allah hayırlısını versin hepimize inşallahBenim oğlumda emzirdigim için ecopirin kullanmadım iğne kullandım doğum sonrası 2 sene emzirdim canım bunda da aynı olur galiba emzirmeyi sonlandirinca ecopirine gectim
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler bizde sağlıklı olalım ki onlar bakalımAnladım kuzum bakalım bana ne diyecekler hepimizin rahatsızlığı ve tedavisi farklı olduğu için görüş farklılıkları elbet olacak ama en azından bizim de bir fikrimiz olur doğum konusunda. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
Rabbim şifa versin kuzum sürekli ilaç kullanmak Gerçekten zor Ben gebeliğin Başindan beri kullaniyorum Corasprin Allahtan ufak bi hap büyük olsaydi içmekte zorlanirdim.Onu Doktora mutlaka sor kuzum sana birşey söyler illaki..Of benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Haftaya salı randevum var konuşacağım kuzum bakalım ne diyecekler. Ah ah zor olmaz mı ilaç kullanmak ne olursa olsun zor. Mecbur işte gıkım çıkamıyor kan sulandırıcı ilaçlarımda canıma bir şey olmasın diye kullanıyorum.Rabbim şifa versin kuzum sürekli ilaç kullanmak Gerçekten zor Ben gebeliğin Başindan beri kullaniyorum Corasprin Allahtan ufak bi hap büyük olsaydi içmekte zorlanirdim.Onu Doktora mutlaka sor kuzum sana birşey söyler illaki..
Kiyamam yaHaftaya salı randevum var konuşacağım kuzum bakalım ne diyecekler. Ah ah zor olmaz mı ilaç kullanmak ne olursa olsun zor. Mecbur işte gıkım çıkamıyor kan sulandırıcı ilaçlarımda canıma bir şey olmasın diye kullanıyorum.
Ayy şu sıra beni benden alan konu çok zor ya bu derece olaylarını tutturmak .. galiba 2.5 almam lazım benim yani ama bellide olmuyorki mesela yeni taşındık ev nasıl sıcak olacakmı vs öff günlerdir net bir karar veremedim
Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.
Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.
ergopouch uyku tulumu 2.5 tog, 0-3 ay aldım. Sıfır kol olandan
Amin canım amin Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin, beterinden korusun. Her halimize şükür ne diyim bilemiyorum ki tüm doktorlar 27 yaşımdaydım ilk öğrendiğim zaman şok geçiriyorlardı nasıl bu kadar genç hasta böyle olabilir diye oluyor işte… Benimki de öyle bugün balım nazlı hareket etmiyor geç kahvalı yapabildim diye mi küstü bilmiyorumKiyamam yaHastaliklar ne kadar çoğaldi yediğimiz içtiğimiz hiç birsey doğal değil Allaha emanet yaşiyoruz haliyle biyerlerden patlak veriyor vucudumuz allah yardimcin olsun canim Rabbim bütün hastalara şifa versin...Bende çarşamba günü gidicem kontrole bugün hiç sesi cikmadi oğlumun inşallah hareket eder dünde pek keyfi yoktu Soğuk su içip yattim banamisin demiyor inşallah gün içinde uyanır sipacık .
Ben alışveriş yaparken beynimi çok yaktım hangisini alayım diye. Aldım geri iade ettim, içime sinen oldu sinmeyen oldu. O yüzden sana bildiklerimi atayım sen kendi bütçene göre karar verYeni ev olduğu için ev sıcak mı olur hiç bilmiyorum canım hangi markadan aldın sen
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım bakıyım hemen
Anladım canımm. Demek devam ediliyor normalHayır canım bi şey demedi. Yarın kontrole gidince soracağım. Bazıları iğneyi son güne kadar bile kullanabiliyormuş. Artık hap ve iğne kullanmaktan yoruldum.
İnşallah vaktini bekler canım, haftanda ilerledi şükürler olsunKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
aa hadi hayırlısı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz de.. Kontrolde mi anlaşıldı yoksa bir belirti verdi mi bu durum?Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Ben alışveriş yaparken beynimi çok yaktım hangisini alayım diye. Aldım geri iade ettim, içime sinen oldu sinmeyen oldu. O yüzden sana bildiklerimi atayım sen kendi bütçene göre karar verh&m 1,0 ve 2,5 tog şu an bence çok uygun piyasaya göre.
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1165341005.html
Elyaf Dolgulu Kapitone Ekru Uyku Tulumu 0-6 Ay
Kapitone uyku tulumu, bebeğinizin güvenli ve konforlu bir uyku deneyimi yaşaması için özenle tasarlanmıştır. Dış yüzeyindeki kapitone kumaş ve iç kısmındaki interlok astar, bebeğinizin cildine %100 organik pamuk temas edecek şekilde üretilmiştir. İçindeki elyaf dolgusu, soğuk kış günlerinde...littlegusto.com.tr
Köpek Desenli Uyku Tulumu (0-3 Yaş) | Marks & Spencer
Köpek Desenli Uyku Tulumu (0-3 Yaş) şimdi Marks & Spencer’da! Tüm Bebek ürünlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edin.www.marksandspencer.com.tr
Bir de owli’ye bakabilirsin şimdi link bulamadım oradan.
Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?