Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Benim oğlumda emzirdigim için ecopirin kullanmadım iğne kullandım doğum sonrası 2 sene emzirdim canım bunda da aynı olur galiba emzirmeyi sonlandirinca ecopirine gectim
Anladım kuzum bakalım bana ne diyecekler hepimizin rahatsızlığı ve tedavisi farklı olduğu için görüş farklılıkları elbet olacak ama en azından bizim de bir fikrimiz olur doğum konusunda. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah

Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler bizde sağlıklı olalım ki onlar bakalım

Of benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Rabbim şifa versin kuzum sürekli ilaç kullanmak Gerçekten zor Ben gebeliğin Başindan beri kullaniyorum Corasprin Allahtan ufak bi hap büyük olsaydi içmekte zorlanirdim.Onu Doktora mutlaka sor kuzum sana birşey söyler illaki..

Haftaya salı randevum var konuşacağım kuzum bakalım ne diyecekler. Ah ah zor olmaz mı ilaç kullanmak ne olursa olsun zor. Mecbur işte gıkım çıkamıyor kan sulandırıcı ilaçlarımda canıma bir şey olmasın diye kullanıyorum.

Kiyamam ya Hastaliklar ne kadar çoğaldi yediğimiz içtiğimiz hiç birsey doğal değil Allaha emanet yaşiyoruz haliyle biyerlerden patlak veriyor vucudumuz allah yardimcin olsun canim Rabbim bütün hastalara şifa versin...Bende çarşamba günü gidicem kontrole bugün hiç sesi cikmadi oğlumun inşallah hareket eder dünde pek keyfi yoktu Soğuk su içip yattim banamisin demiyor inşallah gün içinde uyanır sipacık .

Kızlar eylül annelerinden doğum yapanlar oldu bugünde iki kişi doğum yapacakmış Bizdende eylülde Doğum yapanlar olurmu acaba :) pitir pitir geliyor minikler maşallah U Umayis H Hasretimm123 kizlar siz nasılsınız bebişleriniz nasıl herşey yolundami,

Ben de öyleyim yeni eve taşındım kışın nasıl olur hiçbir fikrim yok bakıp duruyorum

Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.

Yeni ev olduğu için ev sıcak mı olur hiç bilmiyorum canım hangi markadan aldın sen

Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.

Yeni ev olduğu için ev sıcak mı olur hiç bilmiyorum canım hangi markadan aldın sen

Amin canım amin Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin, beterinden korusun. Her halimize şükür ne diyim bilemiyorum ki tüm doktorlar 27 yaşımdaydım ilk öğrendiğim zaman şok geçiriyorlardı nasıl bu kadar genç hasta böyle olabilir diye oluyor işte… Benimki de öyle bugün balım nazlı hareket etmiyor geç kahvalı yapabildim diye mi küstü bilmiyorum iyilerdir kötü düşünmek hiiiiç istemiyorum inan

Ben alışveriş yaparken beynimi çok yaktım hangisini alayım diye. Aldım geri iade ettim, içime sinen oldu sinmeyen oldu. O yüzden sana bildiklerimi atayım sen kendi bütçene göre karar ver h&m 1,0 ve 2,5 tog şu an bence çok uygun piyasaya göre.

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1165341005.html

Bir de owli’ye bakabilirsin şimdi link bulamadım oradan.

kızlar bebek bakım setini hangi markadan aldınız? ben daha almadım. İçeriğinde neler var setin? pişik kremi, şampuan yıkama jeli, miselar temizleme suyu yeterli mi?

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah vaktini bekler canım, haftanda ilerledi şükürler olsun Bir sıkıntı olmayacak Allah’ın izniyle

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
aa hadi hayırlısı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz de.. Kontrolde mi anlaşıldı yoksa bir belirti verdi mi bu durum?

Çok teşekkür ederim canım hepsini inceliyorum hemen

İnşallah biraz daha bekler bebek canım ama şimdi de çok iyi haftadasın hiç korkma, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…