Haftası allahtan güzelKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Kontrolde anlaşıldı ben her hafta vajinal ultrason yaptırıyorum orda belli oldu, belirtim yoktuaa hadi hayırlısı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz de.. Kontrolde mi anlaşıldı yoksa bir belirti verdi mi bu durum?
ben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..Kontrolde anlaşıldı ben her hafta vajinal ultrason yaptırıyorum orda belli oldu, belirtim yoktu
Ben 14.haftadan beri her haftada gidiyordum benim Servikal yetmezliğim varben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..
Geçmiş olsun canım umarım sağlıkla ilerler sürecin..Ben 14.haftadan beri her haftada gidiyordum benim Servikal yetmezliğim var
Şu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktanAmin canım amin Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin, beterinden korusun. Her halimize şükür ne diyim bilemiyorum ki tüm doktorlar 27 yaşımdaydım ilk öğrendiğim zaman şok geçiriyorlardı nasıl bu kadar genç hasta böyle olabilir diye oluyor işte… Benimki de öyle bugün balım nazlı hareket etmiyor geç kahvalı yapabildim diye mi küstü bilmiyorumiyilerdir kötü düşünmek hiiiiç istemiyorum inan
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Bu kadar sabrettin, dayandın daha da dayanacaksın inşallah inanıyorumKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Sezeryan günümü belli oldu canımSelam kızlar, benim de kontrolüm vardı bugün 35 e adım attık çok şükür. Bir aksilik çıkmazsa 22 Eylül de kavuşuyoruz kızımla inşallah.
Mehlika biraz da bu açıklıkla içerde tutabilirsin bence yavrunu, o da sen de yapabilirsiniz dostum bayağı atlattınız kritik zamanları inşallah bir süre de böyle giderse tamam Allah ın izniyle
U Umayis H Hasretimm123 sizler nasılsınız? Yavrular nasıl?
Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorumŞu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktan
Geçmiş olsun kuzum Dualarım seninle Umarım hersey gönlünce olurKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorum
Sezeryan günümü belli oldu canım
Aşkım günü gününe olmalarının benceeeee mümkünatı yok akşam da bekle eğer hissetmezsen allah korusun tabii ki gitmek gerekebilir acile. Çünkü artık hissetmemiz gerekiyor bu 2 saatte mi ne muhabbeti varya 10 kere mi neİnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/
Eylül ayına aşığımdırEvet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ayhocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
Ayy gününü bilmek guzelmi degilmi bilemedim ama şimdiden heyecan basmistir seni kaç haftalik oluyor o zaman sağlıkla gelsin miniğinEvet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ayhocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
Ben ediyorum 35 e kadae devam edeceğiz dedi doktorum, chatgpt yede sormuştum o da 34-36 arasında bıraktırılır 35 tamamen literatüre uygun dediKızlar coraspin kullanmaya devam eden var mı aranızda?
Ben de aspirin kullandığım için doktora sormuştum olduda erken doğum oldu bırakmadan diye merak etme onu biz kanama problemi olursa pıhtılaşma için ilaç verir önlem alırız dedi senin durumun daha farklı tabi ama bir yolu vardır elbetOf benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Yukarda da yazdım kuzum o zamanda pıhtılaşma yapıcı ilaç veririz merak etme demişti doktorumBen de kafamda bi sürü senaryo yazıyorum hap ve iğneden dolayı . Çok korkuyorum. Bi kanama olsa falan ne olurum diue. Rabbim hepimizi korusun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. Tabiki haber ederim canım.
Bir set almadım ben içerik ve fiyata göre incia siveno baby me karışık canım yıkamak için köpük şampuan bebek yağı pişik kremi bir de temizleme suyu gördüm durulanmayan onu alacağım göbek bağı düşmeden yıkanmıyormuş ya o zamanlar içinkızlar bebek bakım setini hangi markadan aldınız? ben daha almadım. İçeriğinde neler var setin? pişik kremi, şampuan yıkama jeli, miselar temizleme suyu yeterli mi?
32 de gittim 35 37 şeklinde ilerleyeceğiz dediben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..
10 kere muhabbetine benim bebe uymuyor pek Günde Maksimum 2 kez uyanıyor Büyüdükçe Alanları Daralıyor sanırım yerim totişleriniAşkım günü gününe olmalarının benceeeee mümkünatı yok akşam da bekle eğer hissetmezsen allah korusun tabii ki gitmek gerekebilir acile. Çünkü artık hissetmemiz gerekiyor bu 2 saatte mi ne muhabbeti varya 10 kere mi ne
Ay inşallah teyzesiEylül ayına aşığımdırkocamla eylül ayında tanıştık, eylülde ayında da evlendik anlamı büyük bende sağlıkla gelsin minnoşşşşş inşallah
Az çok tahmin etmiştim canım ama ben günü bilince rahat edenlerdenim. Sürecim daha stresliydi valla bşr an önce olsun bitsin istiyorum. Ama plasenta kanama falan yaparsa hemen alırım dedi. Hemen çanta işine girişmem lazımAyy gününü bilmek guzelmi degilmi bilemedim ama şimdiden heyecan basmistir seni kaç haftalik oluyor o zaman sağlıkla gelsin miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?