Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Şu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktan

Selam kızlar, benim de kontrolüm vardı bugün 35 e adım attık çok şükür. Bir aksilik çıkmazsa 22 Eylül de kavuşuyoruz kızımla inşallah.

Mehlika biraz da bu açıklıkla içerde tutabilirsin bence yavrunu, o da sen de yapabilirsiniz dostum bayağı atlattınız kritik zamanları inşallah bir süre de böyle giderse tamam Allah ın izniyle

U Umayis H Hasretimm123 sizler nasılsınız? Yavrular nasıl?

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Bu kadar sabrettin, dayandın daha da dayanacaksın inşallah inanıyorum

Sezeryan günümü belli oldu canım

Şu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktan
Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorum

Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorum
İnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/

İnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/
Aşkım günü gününe olmalarının benceeeee mümkünatı yok akşam da bekle eğer hissetmezsen allah korusun tabii ki gitmek gerekebilir acile. Çünkü artık hissetmemiz gerekiyor bu 2 saatte mi ne muhabbeti varya 10 kere mi ne

Evet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ay hocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
Eylül ayına aşığımdır kocamla eylül ayında tanıştık, eylülde ayında da evlendik anlamı büyük bende sağlıkla gelsin minnoşşşşş inşallah

Evet canım. İlk yavrum sezaryen hem ondan hem plasenta aşağıda mecbur sezaryen olacağım. Gün vermez sanıyordum ay hocam hangi günler aralığında yapıyorsunuz dedim, en uygun gün 22 Eylül sende dedi
Ayy gününü bilmek guzelmi degilmi bilemedim ama şimdiden heyecan basmistir seni kaç haftalik oluyor o zaman sağlıkla gelsin miniğin

Kızlar coraspin kullanmaya devam eden var mı aranızda?
Ben ediyorum 35 e kadae devam edeceğiz dedi doktorum, chatgpt yede sormuştum o da 34-36 arasında bıraktırılır 35 tamamen literatüre uygun dedi
Of benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Ben de aspirin kullandığım için doktora sormuştum olduda erken doğum oldu bırakmadan diye merak etme onu biz kanama problemi olursa pıhtılaşma için ilaç verir önlem alırız dedi senin durumun daha farklı tabi ama bir yolu vardır elbet
Ben de kafamda bi sürü senaryo yazıyorum hap ve iğneden dolayı . Çok korkuyorum. Bi kanama olsa falan ne olurum diue. Rabbim hepimizi korusun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. Tabiki haber ederim canım.
Yukarda da yazdım kuzum o zamanda pıhtılaşma yapıcı ilaç veririz merak etme demişti doktorum
kızlar bebek bakım setini hangi markadan aldınız? ben daha almadım. İçeriğinde neler var setin? pişik kremi, şampuan yıkama jeli, miselar temizleme suyu yeterli mi?
Bir set almadım ben içerik ve fiyata göre incia siveno baby me karışık canım yıkamak için köpük şampuan bebek yağı pişik kremi bir de temizleme suyu gördüm durulanmayan onu alacağım göbek bağı düşmeden yıkanmıyormuş ya o zamanlar için
ben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..
32 de gittim 35 37 şeklinde ilerleyeceğiz dedi

10 kere muhabbetine benim bebe uymuyor pek Günde Maksimum 2 kez uyanıyor Büyüdükçe Alanları Daralıyor sanırım yerim totişlerini

Eylül ayına aşığımdır kocamla eylül ayında tanıştık, eylülde ayında da evlendik anlamı büyük bende sağlıkla gelsin minnoşşşşş inşallah
Ay inşallah teyzesi sağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah yavrum tam başak bitimi terazi başı oluyo. Başaktır demi
Ayy gününü bilmek guzelmi degilmi bilemedim ama şimdiden heyecan basmistir seni kaç haftalik oluyor o zaman sağlıkla gelsin miniğin
Az çok tahmin etmiştim canım ama ben günü bilince rahat edenlerdenim. Sürecim daha stresliydi valla bşr an önce olsun bitsin istiyorum. Ama plasenta kanama falan yaparsa hemen alırım dedi. Hemen çanta işine girişmem lazım dr un verdiğim tarihte 38+4 oluyo canım.

İyiyim kızlar teşekkür ederim bebekler de gayet iyiler besleniyorlar kilo alıp verecekler Allah nasip ederse biliyorum erken doğumdan korkuyorsunuz belki de etkileniyorsunuz yazmıyorum ama size takip ediyorum. Asla korkmayın bebekler iyi olduktan sonra aklınız hiç kalmaz haftanız güzel. Tabi allahım hepinize zamanında kucaklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…