Akşam yemeğinden sonra ölçüyorum kuzum gece yatmadan ölçmüyorum Yürüyüş yapıyorum ama yemekten önce çıkıyorum yürüyüşe.Yok aşkım şeker kaçtayken uyuyorsun gece yatmadan bakıyormuşum ? Birde akşam yemeklerinden sonra yürürsen düşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yemeğinden sonra ölçüyorum kuzum gece yatmadan ölçmüyorum Yürüyüş yapıyorum ama yemekten önce çıkıyorum yürüyüşe.Yok aşkım şeker kaçtayken uyuyorsun gece yatmadan bakıyormuşum ? Birde akşam yemeklerinden sonra yürürsen düşüyor
Dün sağ üst taraf taş gibiydi ama bütün gün canımBenim gece belli yerler sert oluyor tamamı değil muhtemelen ayağını felan yaslıyor diye düşünüyorum. Sende tamamı mı gergin oluyor
Pazartesi başka bi hastaneye randevu aldım oraya gideceğim bakalım aynı şeylerimi söyleyecekİnşallah canım inşallah doktoru değiştirmesen bile başka doktorlardan görüş almak iyidir. Beni 12 haftalık bir kaybım oldu 3 4 doktordan görüş aldım ama sonuç aynıydı değişmedi. Ama iyiki de tek doktor ile sınırlı kalmadım. Şimdi bile hem devlette hem özelde takipli olduğum doktorum var. Çok şükür ikisinden de memnunum şimdilik.
Canım benim gebeliğimin başından beri sarı yeşil akıntım oluyor hep, kaç kere tahlil kültür oldum sonuç normal çıktı, arada fitil kullandım canım. 3 4 kere kullandım, tek doz kullandım. Son bir haftadır çok arttı benim de ya yarın sabah yine tahlile gideyim diyorum.Sanırım kuzum iki hafta once saglik ocaginda tahlil verdim bisey cikmadi ama cok artti sari akıntım iç çamaşırı degistiriyorum sık sık.
Canım benim de ilk üç gün sütüm hiç gelmedi ne zaman bebişi getirdiler odaya o zaman sütüm geldi. Bestlak damla var ondan aldırabilirsen işe yarar biraz. Üzülme mama içer sütün gelene kadar. Kızım da 2260 gr doğmuştu hareketleri falan çok yavaştı şimdi görsen elde avuçta durmaz seninki de öyle olacak inşallah hiç üzülmeAa öyle mi canım ay hadi öyle olsun ya geceden beri içim gidiyo uyuyamadım hiç. boş kumaşı emiyodu yattığı yerden![]()
Bence bi doktoruna sor canım nolur nolmaz, doktorlar nelerle hangi sorularla karşılaşıyorlardır Allah bilir çekinme sorDün sağ üst taraf taş gibiydi ama bütün gün canım
Çok rahatssız edici ya sürekli değiştiriyorum iç çamaşırımı bu ara miktarda arttı az geliyordu bende tekrar bi idrar vereyim diyorum sağlık ocağında.Canım benim gebeliğimin başından beri sarı yeşil akıntım oluyor hep, kaç kere tahlil kültür oldum sonuç normal çıktı, arada fitil kullandım canım. 3 4 kere kullandım, tek doz kullandım. Son bir haftadır çok arttı benim de ya yarın sabah yine tahlile gideyim diyorum.
Canım smoothie (1 bardak kefir, 1 yk chia tohumu, 2 yk kırmızı orman meyvesi, 1 yk yulaf) yanında hiçbir şey yiyip içmiyorum bu şu an için şekerimi çıkartmayan ara öğünümden bir tanesi. 4 gibi de 1 bardak ayran ile bir kapalı avuç sarı leblebi yiyorum. Şu an evdeyim ya birkaç gündür kinoalı salata yapıp yiyorum o da çıkartmıyor. Her gün öğlen kahve içiyorum ara öğün niyetine gidiyor o da yanında bazen ufak glutensiz sıfır şekersiz eşim buldukça alıyor 1 tane kurabiye yiyorum. Amaaaaaa akşam tekrar 2. hatta dozu kaçarsa 3. kahvemi içmiş olduğum zaman şekerim fırlıyor. Laktozsuz içiyorum toleransım var ama ona rağmen yine de çıkıyor şeker maalesef yani.Ara öğunlerde ne yiyosun cnm ben ayran kefir içmekten içim şişti artik sütte çikariyor onuda çikardim hayatimdan kuruyemiş yiyorum ceviz findik sayili oda .
Benimde sol taş gibi oluyor Artık tekme filanda atmiyo hep kendini topluyo uzun süre devam ediyo bu ne oturabılıyorm ne yatabiliyorum .Dün sağ üst taraf taş gibiydi ama bütün gün canım
Evet canım öyle olsa iyi olurdu artık 15i gidince günü kararlaştırız bir hafta sonra tekrar giderim heralde kontroleYani ozaman öantıken daha yakın tarihlerde alıp sezeryan belirlemesi lazım değil mi ?
Orman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filanCanım smoothie (1 bardak kefir, 1 yk chia tohumu, 2 yk kırmızı orman meyvesi, 1 yk yulaf) yanında hiçbir şey yiyip içmiyorum bu şu an için şekerimi çıkartmayan ara öğünümden bir tanesi. 4 gibi de 1 bardak ayran ile bir kapalı avuç sarı leblebi yiyorum. Şu an evdeyim ya birkaç gündür kinoalı salata yapıp yiyorum o da çıkartmıyor. Her gün öğlen kahve içiyorum ara öğün niyetine gidiyor o da yanında bazen ufak glutensiz sıfır şekersiz eşim buldukça alıyor 1 tane kurabiye yiyorum. Amaaaaaa akşam tekrar 2. hatta dozu kaçarsa 3. kahvemi içmiş olduğum zaman şekerim fırlıyor. Laktozsuz içiyorum toleransım var ama ona rağmen yine de çıkıyor şeker maalesef yani.
İyide öğlen atışmalarında va 95 üzeri çıkıyor ne saçma ben öğlen tam buğday ekmeği tolere ediyorum kendime kokonat ve bademli naturel bir crema aldım onu sürüyorum . Yada bol kuruyemiş yada yeşil elma veya salata tüketiyorum ..95 üstü çikmamadi lazim diyor benim doktor açliğa tokluğada 140i gecmesin diyor sen ara öğünler de ne yiyosun canim banada gelişimi haftasına gore iyi dedi 2700biraz cok gibi geldi acaba iri bebekmi olacak diye endişelendim 4kilo doğarsa dogum zor olur diye düşündüm normal dogum istiyorum ben
Ayy evet merve bugün doğuma girmişti değilmi inşallah iyi geçmiştir doğumu kavuşmuştur bebişineMerve kuzum dualarım sizinle inşallah çok güzel geçer doğumun, bebeğine sağlıkla kavuşursun![]()
Merveturann
Heh tam olarak kullandığım o canım mango aldım bak o şekerimi fırlatıyor ama dondurulmuş kırmızı orman meyvesi filenin asla zıplatmıyor. Tadı da güzelOrman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filan
İnşallahAyy evet merve bugün doğuma girmişti değilmi inşallah iyi geçmiştir doğumu kavuşmuştur bebişine@merveturan
Sor aşkım için rahat etsin aklında soru işareti kalmasınKızlar ben dermatolojideydim bana kortizonlu bir krem verdi ince tabaka halinde günde 2 kez sür dedi . Gebeliğe ve hormonlara bağlı dermatit gibi duruyor dedi ama içim rahat değil ya kullanmadan kadın doktoruma sorsam mı ?