Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    196
saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Yani Banada saçma geldi bir kişide öyle görmüş ne alaka yani gelip bana anlatıyosun

Canım bence hıçkırıyordur ama sen hark etmiyorsundur konumu ile alakalı olabilir .. sırtı dönükse ondan olabilir .. ben ilk hıçkırığı 28 de felan hissettim yazık içeride hıçkırdıkça hareketleniyor sinirleniyor galiba

Ahaha ay çok tatlı bende kapı gıcırtısına oynarım severim müzik olsun ,dans etmek olsun senin pipili şimdiden çapkınlık peşinde annesi kendini göstermeye çalışmış dansmz ablalara

Ay kesinlikle nerede diyet nerede sağlıklı şeyler var yedik. Allahtan 24 de kadar ben kaçamak çok yaptım iyiki oralarda dikkat etmemissim yoksa çok zorlanırdım

Benim en son 25-30 arası çıktı hep, yarın yine gireceğim büyük ihtimalle
Aa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heralde

Aa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heralde
Benim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa

Vallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsin Şu an olsa asla 7. haftada diyete başlamazdım neler yerdim neleeeeeer offff

Hajsjjss hiç sorma hiiiiiç

Vallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsin Şu an olsa asla 7. haftada diyete başlamazdım neler yerdim neleeeeeer offff

Hajsjjss hiç sorma hiiiiiç
İkinci hamileliğinde lütfen ye çocuk sağlıksız şeylerde görsün senin bebe uzman diyetisyen olarak doğacak direk sixpack ile doğacak

Benim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa
Yarın sorcaz bugün rahatsız etmek istemedik. Ağrım falanda yok. İnşallah bi aksilik yoktur. Nişan nasıl oluyor o u da bilmiyorum

İkinci hamileliğinde lütfen ye çocuk sağlıksız şeylerde görsün senin bebe uzman diyetisyen olarak doğacak direk sixpack ile doğacak
Ayyy ben tek çocuk olduğum için bi kardeşi olsun istiyorum inşallah olursa ciddili yiycem 24. haftadan sonra tutarım kendimi ama asla diyetle başlamam tövbeler olsun çocuğum bi hamburger, pizza, çikolata, dondurma yiyemedi yazık günah ya

Bence eğer 38 39 haftalık da doğum nişanı öyle oluyor bende gördüm ilk iki gebeliğim de

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
Ben nexus aldım bir ara ateşim çıkmıştı doğru ölçüyordu. Bebek için kulak için alın için ayrı modları var

Eklentiler

• IMG_1881.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
Bugün bebegim çaprazlama pozisyon aldı gerindikce alttan sancı hissediyorum çok acıtıyor böyle bişey yaşayan varmı

Kızlar nasılsınız ? Nası gidiyorrr :)) benim karnım çatlaklar içinde belim göğüslerim karardı kendimi hiç güzel hissetmiyorum(
Benim de aynı şekilde ne kadar dikkat ettiysem edeyim 30’lardan sonra çatlamaya başladım ve bu izler bebeğimden hatıra tamam görüntüsü pek hoş olmayabilir ve kalıcı ama yapacak bir şey yok bunu bilerek çıktım yola ve bebeğimden kıymetli değil sen de bu şekilde motive et kendini.
Güzel hissetmeyecek bir durum söz konusu bile değil bizler birer anneyiz minik yavrular taşıyoruz bedenlerimizde hâliyle duygu dalgalanmaları çok yaşanıyor bu da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…