Bende bilemedim kaç olunca acaba sancı oluyor diyeSancı yk canm 40 üstü filn sancı sayıyorlar
Benim en son 25-30 arası çıktı hep, yarın yine gireceğim büyük ihtimalleKızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan
Yani Banada saçma geldi bir kişide öyle görmüş ne alaka yani gelip bana anlatıyosunsaf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Canım bence hıçkırıyordur ama sen hark etmiyorsundur konumu ile alakalı olabilir .. sırtı dönükse ondan olabilir .. ben ilk hıçkırığı 28 de felan hissettimYaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.
Ahaha ay çok tatlı bende kapı gıcırtısına oynarım severim müzik olsun ,dans etmek olsunBebek bir nebze de olsa anneye babaya çeker ayrıca kendi karakteri de olacak elbette yani o da canlı yaAh bu insanlar ahhhhhhhhhhh.
Hahhaha müziği aşırı seviyor ya anası da oynak bi müzik duysam kurtlanıyorum benim bebe de böyle oldu işteİlerleyen senelere alıştırma yapıyoruz Barlas’a
Hahajsksks gerçekten ya kabak, patlıcan, brokoli, balık nerde tatsız tutsuz şey var yedik bebeler isyanda
Aa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heraldeBenim en son 25-30 arası çıktı hep, yarın yine gireceğim büyük ihtimalle
Benim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsaAa senin yüksekmiş baya. Ya benim bugün tuvalette peçeteye beyaz akıntı içinde çok az kahverengi akıntı gördüm. Peçeteye bulaşcak kadar akıntı vardı ama nişan olamaz heralde
Vallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsinAhaha ay çok tatlı bende kapı gıcırtısına oynarım severim müzik olsun ,dans etmek olsunsenin pipili şimdiden çapkınlık peşinde annesi kendini göstermeye çalışmış dansmz ablalara
Ay kesinlikle nerede diyet nerede sağlıklı şeyler var yedik. Allahtan 24 de kadar ben kaçamak çok yaptımiyiki oralarda dikkat etmemissim yoksa çok zorlanırdım
İkinci hamileliğinde lütfen yeVallahi aşkım çok doğru bir kararla 24 e kadar iyi ki yemişsinŞu an olsa asla 7. haftada diyete başlamazdım neler yerdim neleeeeeer offff
Hajsjjss hiç sorma hiiiiiç
Yarın sorcaz bugün rahatsız etmek istemedik. Ağrım falanda yok. İnşallah bi aksilik yoktur. Nişan nasıl oluyor o u da bilmiyorumBenim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa
Ayyy ben tek çocuk olduğum için bi kardeşi olsun istiyorum inşallah olursa ciddili yiycem 24. haftadan sonra tutarım kendimi ama asla diyetle başlamam tövbeler olsunİkinci hamileliğinde lütfen yeçocuk sağlıksız şeylerde görsün senin bebe uzman diyetisyen olarak doğacak direk sixpack ile doğacak
Yoktur canım inşallah zaten nişan olsa da doğum hemen başlamıyormuşYarın sorcaz bugün rahatsız etmek istemedik. Ağrım falanda yok. İnşallah bi aksilik yoktur. Nişan nasıl oluyor o u da bilmiyorum
Bence eğer 38 39 haftalık da doğum nişanı öyle oluyor bende gördüm ilk iki gebeliğim deBenim kanamam oldu biraz ağrıyla karışık sanırım o yüzden bu kadar yüksek çıktı. Doktoruna danış istersen canım leke de varsa
13 le 25 arasına kadar çıkıyor benimKızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan
Ben nexus aldım bir ara ateşim çıkmıştı doğru ölçüyordu. Bebek için kulak için alın için ayrı modları varKızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
Benim de aynı şekilde ne kadar dikkat ettiysem edeyim 30’lardan sonra çatlamaya başladım ve bu izler bebeğimden hatıra tamam görüntüsü pek hoş olmayabilir ve kalıcı ama yapacak bir şey yok bunu bilerek çıktım yola ve bebeğimden kıymetli değil sen de bu şekilde motive et kendini.Kızlar nasılsınız ? Nası gidiyorrr :)) benim karnım çatlaklar içinde belim göğüslerim karardı kendimi hiç güzel hissetmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?