Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Canım benim sık sık uzan kontrol et o zaman kontrole daha sık gitmeye çalış iki günde bir falan

Ah canım benim çok şaşırdım çok geçmiş olsun. Çok şükür ki gitmişsin hastaneye. Artık iyice sona geldik hepimiz Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah haberdar et bizi mutlaka canım

Esmoss60 15 günü beklemene gerek yok cnm ricayla olsun ne biliyim durumunu anlat biran önce gir polikilinikten. Tamam randevusuz bakılmıyor ama senin durumunda keyfi değil,aradan almaları lazım.

L luckykus gecmiş olsun. En son kontrole gittiğinde suyunu ölçmüşlerdir dün birden azalmış demeleri tuhaf olmuş ama herseyin hayırlısı olsun 2000 kilo olmuştur bebegin riskli zamanı atlattın cnm dualarımız sizinle.

Bebekleri küvozde olan anneler kendinizi cok yıpratmayın, ben olsam bende üzülürüm yalan yok ama şöyle düşünün sağlıklı doğdular maşaAllah bir müddet sonra sizinleler. Sütünüz için moraliniz çok önemli. İnş en kısa zamanda kavusursunuz

L luckykus çok şaşırdım canım sık sık kontrole gidiyordun suyu neden azalmış şekeri olanla lar da çok olur genelde hayırlısı bakalım bugün doktorlar ne der canim

Esmoss60 canim iyice kafan karışmıştır sonucta riskli gebesin sevk etmeleri lazımdı perinatolojiye asistanlar ne kadar anlar ki bu durumdan umarım bugün doktor kontrolun olumlu geçer canım

Canım çok geçmiş olsun, geçen gün yazmıştım buraya da doktorum bana da suyun çok az hemen yatırmamız lazım ciğer geliştirici yapmamız lazım deyip beni çok korkutmuştu. Yatışı kabul etmeyip direkt Perinatoloğa gittim, yanlış ölçmüş suyun çok güzel demişti, bir hafta sonra tekrar gittim yine aynı şekilde suyun çok iyi dedi. İnşallah umuyorum ki senin de ölçümler yanlış olmuştur ve böyle birşey yoktur

Canım günaydınnn… öncelikle geçmiş olsun sakin ol riskli haftaları geçirdik şükür geçenlerde birinin daha suyu az çıkmıştı diye hatırlıyorum, sonra gitmişti tekrar suyu iyi çıkmıştı. Senin de öyle olabilir canım.. dualarım seninle bizi de haberdar et canım dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle

Canım günaydınnn…. Bugün tekrar gidince durumdan haberdar et bizi, bir şekilde hastaneye yatarsın inşallah daha güvenilir emin ellerde olursun canım sağ salim Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim Perinatolojiye indim muayene oldum bebeğimin kilosu geçen haftayla aynı hatta az bile çıktı… Geçen hafta böyleydi bu nasıl olabilir diyorum ben böyle ölçtüm diyor yani delirmemek elde değil. Şimdi tekrardan odaya çıktım doktoru bekliyorum konuşmak için sinirlerim gerçekten aşırı bozuk. İyi bir perinatoloji uzmanına gideceğiz eşimle eğer çıkabilirsem tüm ölçümleri yaptırmak, net bilgi almak için.

Su azlığını da kontrol ettim, raporlarıma baktım. Temmuz sonuna kadar her şey yolundayken temmuzdan sonra azalmış. Bugün de afi 4 kadran 86 mm olarak ölçüldü. Geçen haftada afi 43 mm ölçülmüş. Ben gece de su azlığından dolayı yatış yaptım yani gerçekten saçımı başımı yolmama şu kadar kaldı Neye üzüleceğime şaşırdım artık. Kilo almıyor ona mı, suyuna mı, eminler mi değiller mi bilmiyorum ona mıı….

Eklentiler

• IMG_9960.webp
    21 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9961.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 59
Hay Allah ım ya sakin olmaya çalış mutlaka canım ne önerdiler peki ne yapalım dediler

kızlar doktorların makinelerinde mi sorun var kendilerinde mi bilmiyorum, ben de dün 2 doktora gittim biri bebek 5 hafta önde gidiyor dedi şok oldum. öteki 1 hafta önde dedi sadece. yani ölçümler cidden hiç güvenilir değil maalesef. birkaç doktora sormak lazım, suyu da başka şeyleri de.

Canım sakin ol, bebeğin de strese girip üzülmesin, çok şükür riskli haftaları geçtik artık hiç korkma. Bakalım diğer doktor ne diyecek, inşallah onun yanından güzel hayırlı haberlerle ayrılırsın, dualarım seninle

Cevap vermiyorlar devlet sırrı şu an sanki tüm her şey inan saç baş yolmalık.
Canım ya bu nasıl Bi şeydi hersey yolundayken hayırlısı stres bebisini etkilemesin hersey yoluna girer umarım

Ultrason farkı olabiliyor canım ama herkes de Bi sorun cıktı bu ara Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyor çok cinnetliğim anlamlandıramıyorum inan Vajinal yara diye geldim neler oldu. Umarım sağlıklıdır bebeğim ölçümler de hata vardır.
Canım ya bu nasıl Bi şeydi hersey yolundayken hayırlısı stres bebisini etkilemesin hersey yoluna girer umarım
hiç sorma hiiiiiç allahım korusun

Ben de anlayamıyorum inan geçen hafta kafası şöyle böyle dendi, bu hafta su, daha sonra kilosu sabit. Hep bir şey söyleniyor..

Ben kilo konusunda hata olduğunu düşünüyorum canım, inşallah da öyledir. Ya geçen haftaki ölçüm yanlıştı ya da bugün ölçtüğü yanlış

Can Canım yanlış anlama da sen neyi bekliyorsun?? Haftan iyi bebeğin kilosu iyi, devlet son ana kadar bekler. Boynunda kordon varsa tehlikeli ise alınması gerekir. Kızımı boynunda kordon olduğu için 34 te 2260 gr doğurdum. Bence özel bir hastaneye gidip alınması gerekiyorsa aldır bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…