Canım benim sık sık uzan kontrol et o zaman kontrole daha sık gitmeye çalış iki günde bir falanKızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
Ah canım benim çok şaşırdım çok geçmiş olsun. Çok şükür ki gitmişsin hastaneye. Artık iyice sona geldik hepimiz Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
Canım çok geçmiş olsun, geçen gün yazmıştım buraya da doktorum bana da suyun çok az hemen yatırmamız lazım ciğer geliştirici yapmamız lazım deyip beni çok korkutmuştu. Yatışı kabul etmeyip direkt Perinatoloğa gittim, yanlış ölçmüş suyun çok güzel demişti, bir hafta sonra tekrar gittim yine aynı şekilde suyun çok iyi dedi. İnşallah umuyorum ki senin de ölçümler yanlış olmuştur ve böyle birşey yokturKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
Canım günaydınnn… öncelikle geçmiş olsun sakin ol riskli haftaları geçirdik şükürKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Canım günaydınnn…. Bugün tekrar gidince durumdan haberdar et bizi, bir şekilde hastaneye yatarsın inşallah daha güvenilir emin ellerde olursun canımKızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
Hay Allah ım ya sakin olmaya çalış mutlaka canım ne önerdiler peki ne yapalım dedilerKızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederimPerinatolojiye indim muayene oldum bebeğimin kilosu geçen haftayla aynı hatta az bile çıktı… Geçen hafta böyleydi bu nasıl olabilir diyorum ben böyle ölçtüm diyor yani delirmemek elde değil. Şimdi tekrardan odaya çıktım doktoru bekliyorum konuşmak için sinirlerim gerçekten aşırı bozuk. İyi bir perinatoloji uzmanına gideceğiz eşimle eğer çıkabilirsem tüm ölçümleri yaptırmak, net bilgi almak için.
Su azlığını da kontrol ettim, raporlarıma baktım. Temmuz sonuna kadar her şey yolundayken temmuzdan sonra azalmış. Bugün de afi 4 kadran 86 mm olarak ölçüldü. Geçen haftada afi 43 mm ölçülmüş. Ben gece de su azlığından dolayı yatış yaptım yani gerçekten saçımı başımı yolmama şu kadar kaldıNeye üzüleceğime şaşırdım artık. Kilo almıyor ona mı, suyuna mı, eminler mi değiller mi bilmiyorum ona mıı….
Canım sakin ol, bebeğin de strese girip üzülmesin, çok şükür riskli haftaları geçtik artık hiç korkma. Bakalım diğer doktor ne diyecek, inşallah onun yanından güzel hayırlı haberlerle ayrılırsın, dualarım seninleKızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederimPerinatolojiye indim muayene oldum bebeğimin kilosu geçen haftayla aynı hatta az bile çıktı… Geçen hafta böyleydi bu nasıl olabilir diyorum ben böyle ölçtüm diyor yani delirmemek elde değil. Şimdi tekrardan odaya çıktım doktoru bekliyorum konuşmak için sinirlerim gerçekten aşırı bozuk. İyi bir perinatoloji uzmanına gideceğiz eşimle eğer çıkabilirsem tüm ölçümleri yaptırmak, net bilgi almak için.
Su azlığını da kontrol ettim, raporlarıma baktım. Temmuz sonuna kadar her şey yolundayken temmuzdan sonra azalmış. Bugün de afi 4 kadran 86 mm olarak ölçüldü. Geçen haftada afi 43 mm ölçülmüş. Ben gece de su azlığından dolayı yatış yaptım yani gerçekten saçımı başımı yolmama şu kadar kaldıNeye üzüleceğime şaşırdım artık. Kilo almıyor ona mı, suyuna mı, eminler mi değiller mi bilmiyorum ona mıı….
Canım ya bu nasıl Bi şeydi hersey yolundayken hayırlısı stres bebisini etkilemesin hersey yoluna girer umarımCevap vermiyorlar devlet sırrı şu an sanki tüm her şey inan saç baş yolmalık.
Ultrason farkı olabiliyor canım ama herkes de Bi sorun cıktı bu ara Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizekızlar doktorların makinelerinde mi sorun var kendilerinde mi bilmiyorum, ben de dün 2 doktora gittim biri bebek 5 hafta önde gidiyor dedi şok oldum. öteki 1 hafta önde dedi sadece. yani ölçümler cidden hiç güvenilir değil maalesef. birkaç doktora sormak lazım, suyu da başka şeyleri de.
Olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyor çok cinnetliğim anlamlandıramıyorum inanCanım sakin ol, bebeğin de strese girip üzülmesin, çok şükür riskli haftaları geçtik artık hiç korkma. Bakalım diğer doktor ne diyecek, inşallah onun yanından güzel hayırlı haberlerle ayrılırsın, dualarım seninle
hiç sorma hiiiiiç allahım korusunCanım ya bu nasıl Bi şeydi hersey yolundayken hayırlısı stres bebisini etkilemesin hersey yoluna girer umarım
Ben de anlayamıyorum inan geçen hafta kafası şöyle böyle dendi, bu hafta su, daha sonra kilosu sabit. Hep bir şey söyleniyor..kızlar doktorların makinelerinde mi sorun var kendilerinde mi bilmiyorum, ben de dün 2 doktora gittim biri bebek 5 hafta önde gidiyor dedi şok oldum. öteki 1 hafta önde dedi sadece. yani ölçümler cidden hiç güvenilir değil maalesef. birkaç doktora sormak lazım, suyu da başka şeyleri de.
Ben kilo konusunda hata olduğunu düşünüyorum canım, inşallah da öyledir. Ya geçen haftaki ölçüm yanlıştı ya da bugün ölçtüğü yanlışOlabildiğince sakin olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyor çok cinnetliğim anlamlandıramıyorum inanVajinal yara diye geldim neler oldu. Umarım sağlıklıdır bebeğim ölçümler de hata vardır.
hiç sorma hiiiiiç allahım korusun
Canım yanlış anlama da sen neyi bekliyorsun?? Haftan iyi bebeğin kilosu iyi, devlet son ana kadar bekler. Boynunda kordon varsa tehlikeli ise alınması gerekir. Kızımı boynunda kordon olduğu için 34 te 2260 gr doğurdum. Bence özel bir hastaneye gidip alınması gerekiyorsa aldır bebeğiKızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?