Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Sen sakinliğini koru canım, sen stres yaptıkça bebekte strese girer kilo mevzusuna takılma milim yanlış ölçünce bile fark ediyor. İnşallah Herşey güzel olacak

Aaa aşkım geçmiş olsun .. ama sakın moral bozmak yok bak çok şükür o bir işaretti belki gittin ve fark edildi zamanında .. su azalması bazen fizyolojik vsde olabiliyor 37ci haftada kuzeniminde suyu azaldı 2 gün içerisinde sezeryan yaptılar .. sakın kafana takma . Bebeişin olası bir durumda ki herzaman gerek duyulmaya biliniyor başka hastaneye sevki can sıkıcı evet ama önemli olan ikinizinde sağlıkla kolaylıkla bu süreci atlatmanız

Kızlar benim bir damla lekelenme gibi akıntım oldu siyaha yakın bir renkte. Doktora gittiğimde vajinal ultrason ve nst çekildi. Vajinal ultrasonda açılma yok ama rahim agzı yumuşamış dedi bu ne demek? Nst sancı cıkmadı. Şimdi evde yatıyorum sadece. Progestan vermiş günde 2 tane 200 lük olandan. Bu haftada kullanan oldu mu hiç? Doğum başladı diye ödüm koptu daha çok var diye düşünüyordum hiç hazır değilim. 34 haftaya yeni girdim

Kuzucuğum geçen aynısı başıma geldi hastane ölçümünde 1.200 dedi tam bir hafta sonra Perinatoloji 1650 dedi hocam nasıl olur dedim birhafta arayla bu kadar fark. Her ölçüm farklıdır milim oynatsan direk büyük fark çıkar dedi . Eğer Perinatolojiden makinası hassas yeni makinalardansa Perinatoloji ölçümü dikkate alınırmış. Sonra kadın doğumcum onu dikkate aldı onların makinaları hassas diye . Ama şuan senin yattığın hastanede okadar hassasmı yenimi onu bilmiyoruz tabi.
Özelde takipli Perinatoloji varsa imza at çık birde onlar baksın..

Canım geçmiş olsun, ben 8.haftadan beri progestan 200 lük fitil kullanıyorum sabah akşam, buu saatten sonra pek ayağa kalkmadan sadece yatarak booool su içerek ve düzenli saatlerde progestanını kullanarak süreci kolaylıkla atlatacağını düşünüyorum. Sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah

Canım haftan iyi hem açılma olması hemen doğum olacak değil sık kontrol eder doktorlar benim de oğlum 36 da geldi sorun olmadı

Canım zaten maşallah doğum zamanına çok az kalmış, sancın yoksa endişe etme ama pek hareket etmemeni öneririm, ihtimallere bakarsak doktorların bana da dediği aniden sancın tutabilir de haftalar da sürebilir de bunun için bence sadece dinlen ve kendine odaklan

Doktor geldi konuştum bebeğim şekerden dolayı artık beslenemiyormuş o yüzden gelişim geriliği başlamış. İdrarını da yapamadığı için suyum azalmış. Bol bol su iç dedi zaten günde 5 litre su içen biriydim bu öneri de çok enteresan oldu gerçekten. Ne kadar daha buradayım bilemiyorum.

Bende kilo almadıgı için oğlum gittim detaylıya girdim kordonda akış yavaştı o yüzden acil alındım. Dün iyiki gitmişsin

Bir süre burdayım balım çıkartmazlar sanırım çıkarsam da tüm riskleri kabul etmiş oluyorum o da kötü içime sinmiyor. Bekleyeceğim sadece bakalım bi ne olacak bitecek cidden kafam çorba oldu.

Bende kilo almadıgı için oğlum gittim detaylıya girdim kordonda akış yavaştı o yüzden acil alındım. Dün iyiki gitmişsin
Dün gerçekten ne şekilde geldim ne çıktı iyi ki gelmişim ama evde beslenemediysem burda nasıl olacak bilmiyorum inan ki. Ayıptır söylemesi etler, balıklar, kuruyemiş, avokado, yumurta yerken burda yoğurtla nasıl beslenecek bu bebek anlayamıyorum.

Bir süre burdayım balım çıkartmazlar sanırım çıkarsam da tüm riskleri kabul etmiş oluyorum o da kötü içime sinmiyor. Bekleyeceğim sadece bakalım bi ne olacak bitecek cidden kafam çorba oldu.
Yaa aşkım son zamanlarda şeker yüksekmi seyrediyordu ? Yada geçen haftaki doktor nasıl fark edemedi böylr önemli birşeyi nasıl gözden kaçırır anlamıyorum .. evet sen günde 5 litre su içiyorum diyorsun birde ne yapacaksın 10 mu içecekmişsin Allah Allah bir tuaf hepsi

1 hafta daha kalsa iyi olur falan dediler gece ordaki kızlar daha çok erken falan diyince ufaktan stres yaptım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…