Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benim de öyle başlamam lazım kültürüm bozuk gelince bakteri ürüyor ama başlamadı işte hayırlısı artık 2 haftadır kontrole çağırıyor nst'ye giriyorum Bir sıkıntı yok diyor belki de dediği gibi yani bildiği bir şey vardır deyip kendimi rahatlatıyorum

Hep mi üreme vardı canım yeni mi oldu

Bizim burda öyle değil kuzum rsndevu yoksa ölsen kapıda bakmıyo
Çok saçma böyle de randevu alacaktım bende sistemde randevu 15'i den sonra ama şey yazıyordu aile hekimi özel olarak gitmek istediğimiz branşa randevu oluşturabiliyormuş galiba bir sor bakalım

Bazen kendi sesim bazen kalın çıkıyor çok konuştuğumda tahriş olmuş gibi oluyor öksürük tutuyor beni konuşamıyom. Sonra da sesim başka yerimden çıkıyor afedersin tam geçit diyorum bogazım iyi birdaha başlıyor.

Ay aynıyız canım bende öyleyim herkes ses Çağla Akalın’a bağlanıyor diyor ahhahahah

36 küçük müymüş hafta olarak? Kızımda acil ameliyata alındım 34 haftalıktı ve 3 turdu seninle aynı ben olsam riske atmazdım umarım sağlıkla gelir

Ayrıca kızım sadece iki gün kaldı küvezde 36. Haftada doğan bebek neden bir ay küvezde kalsın? Neyse canım sen takip et de kendini hareket azalması falan olursa direkt git bence

Canım çok çok geçmiş olsun. Ordasın gözetimdesin, yavrunun haftası da iyi gelirse ediveririz duamızı. Havuç suyu ve armut yemek suya iyi gelir diye biliyorum ama sende şeker olunca tavsiye değildir

Hiç moral mod düşürme. Ha o yarayı da ihmal etme sor muhakkak. Vajinal varis çok oluyo bu haftalarda.

Kızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan

Gözünaydın canım ya çok sevindim

Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bana tek hormonlusu da çift hormonlusu da yasak dk haplarının. Dolayısıyla hormona etki eden herhangi bir şey de kullanamıyorum kol implantı vb gibi. Eşim+takvim yöntemi yani başka yolu yok
Ballar nstleriniz kaç dakika sürüyor?
30 dk benim canım

Uzanınca geçen şeyler genelde kötü değildir canım muhtemelen bebek baskısından ayağa kalkınca ağrın oluyordur. Ama yine de şiddetlenir ve sık sık olursa doktoruna söyle
Çok şükür geçti canım her gün birbirinden farklı semptomlar yaşıyoruz 3.trimester gerçekten çok zormuş ya

Yok mu bir yorumu olan,kimse çantasına biberon koymadı mı
Benim sadece bir tane yenidoğan cam philips avent’im vardı onu koydum nolur nolmaz diye. Kaşık biberon alır da koyar mıyım bilmiyorum kafama eserse yaparım
Ben mol gebelik tanısı aldığımda çam sakura bana kürtaj tarihini 10 gün sonraya verdi. Mol gebelik nedir bilen bilir hücrelerim deliler gibi ürüyordu ve kansere çevirme riski çok fazlaydı o an kürtaj yapılması gerekiyordu buna rağmen beni o riskle 10 gün beklettiler ve ben perişan oldum. Hiç sevmiyorum orayı
Çok geçmiş olsun bitanem herkesin söylediği şeyi söyliycem çok şükür ki artık haftamız iyi ne olursa olsun çok büyük tehlikede değiliz biz de bebek de. Önemli olan bir şekilde sağlıkla onlara kavuşmak sen de buna odaklan motive etmeye çalış kendini
Çok sevindim canım gözün aydın

Neden yasak sana canım korunma yöntemleri

Benim de yoğun akıntı dışında hiçbir belirtim yok canım ama lökosit çıktı bende de. Akıntı zaten kendimi bildim bileli var kurtulamadım o iletten. Doktorum kültür istedi yarın vericem bakalım ona göre ilaç başlar herhalde bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…