- 12 Ocak 2017
- 470
- 460
- 103
- 32
Benim de öyle başlamam lazım kültürüm bozuk gelince bakteri ürüyor ama başlamadı işte hayırlısı artık 2 haftadır kontrole çağırıyor nst'ye giriyorum Bir sıkıntı yok diyor belki de dediği gibi yani bildiği bir şey vardır deyip kendimi rahatlatıyorumGeçmiş olsun canım benim de değerlerim yüksek, dün çıktı doktoruma yazdım kültür yapalım ona göre ilaca başlarız dedi. Pztesi gitçem kontrole.. yapay zekaya göre benimde acil ilaca başlamam lazım
Hep mi üreme vardı canım yeni mi olduBenim de öyle başlamam lazım kültürüm bozuk gelince bakteri ürüyor ama başlamadı işte hayırlısı artık 2 haftadır kontrole çağırıyor nst'ye giriyorum Bir sıkıntı yok diyor belki de dediği gibi yani bildiği bir şey vardır deyip kendimi rahatlatıyorum
Üreme 30 a doğru başladı 5 haftadır fln varHep mi üreme vardı canım yeni mi oldu
Çok saçma böyle de randevu alacaktım bende sistemde randevu 15'i den sonra ama şey yazıyordu aile hekimi özel olarak gitmek istediğimiz branşa randevu oluşturabiliyormuş galiba bir sor bakalımBizim burda öyle değil kuzum rsndevu yoksa ölsen kapıda bakmıyo
Amin cidden sıkıntılı ya belirsizlikBuzlu su anca alır iki günlük hararetimiresmen sınanıyorum Allahım kimseye belirszlik yasatmasın
Bazen kendi sesim bazen kalın çıkıyor çok konuştuğumda tahriş olmuş gibi oluyor öksürük tutuyor beni konuşamıyom. Sonra da sesim başka yerimden çıkıyor afedersinSesin şimdi ne durumda ? Ay doktorum çok nadir ses değişmesi olur diyor sesim kalınlaştı benim ve ses tellerim ödemden kapanmıyor . Çok konuşursamda kısılıyor .. doğumdan sonra 4/6 hafta da kendine gelir diyorlar
Ay aynıyız canım bende öyleyimBazen kendi sesim bazen kalın çıkıyor çok konuştuğumda tahriş olmuş gibi oluyor öksürük tutuyor beni konuşamıyom. Sonra da sesim başka yerimden çıkıyor afedersintam geçit diyorum bogazım iyi birdaha başlıyor.
36 küçük müymüş hafta olarak? Kızımda acil ameliyata alındım 34 haftalıktı ve 3 turdu seninle aynı ben olsam riske atmazdım umarım sağlıkla gelirKordon dolanması var şu an 2 buçuk tur dolanmış ama şu an sağlık durumu iyi dedi
Sık sık kontrole gideceğim bu süreçte haftası gelene kadar normal doğum yaptırmak istyor doktor haftası küçük bekleyelim dedi
Ayrıca kızım sadece iki gün kaldı küvezde 36. Haftada doğan bebek neden bir ay küvezde kalsın? Neyse canım sen takip et de kendini hareket azalması falan olursa direkt git benceKuzum kordon 2.5 tur dolanmiş ama şu an solunumu kalp atışi nstde güzel çıkmiş dedi doktor Asla korkma sezeryan sebebi değil kordon dolanması dedi normal doğum öyle çok yaptırdım ben dedi Sık sık görüşelim harekette azalma hissedince hemen gel dedi.şimdi bebeğin küveze girecek bir ay neden alalım ufak daha dedi...Anca kalp atışında skıntı olursa tabiki doğuma alırız dedi.
Canım çok çok geçmiş olsun. Ordasın gözetimdesin, yavrunun haftası da iyi gelirse ediveririz duamızı. Havuç suyu ve armut yemek suya iyi gelir diye biliyorum ama sende şeker olunca tavsiye değildirKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
Oğlum yarın çıkıyor çokkk çokk şükürler olsunMerveturann canım nasılsınız
Hadi gözün aydın canımOğlum yarın çıkıyor çokkk çokk şükürler olsun
Bakteri çeşidinden dolayı belki ilaç vermiyordur canım, gelmiş geçmiş olsun canımÜreme 30 a doğru başladı 5 haftadır fln var
Ay gözün aydın canimOğlum yarın çıkıyor çokkk çokk şükürler olsun
Gözünaydın canım ya çok sevindimKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
Hamileliktenmiymiş bende diyorum nasıl bir boğaz enfeksiyonu bu geçmek bilmiyorAy aynıyız canım bende öyleyimherkes ses Çağla Akalın’a bağlanıyor diyor ahhahahah
Bana tek hormonlusu da çift hormonlusu da yasak dk haplarının. Dolayısıyla hormona etki eden herhangi bir şey de kullanamıyorum kol implantı vb gibi. Eşim+takvim yöntemi yani başka yolu yokDoğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
30 dk benim canımBallar nstleriniz kaç dakika sürüyor?
Çok şükür geçti canım her gün birbirinden farklı semptomlar yaşıyoruz 3.trimester gerçekten çok zormuş yaUzanınca geçen şeyler genelde kötü değildir canım muhtemelen bebek baskısından ayağa kalkınca ağrın oluyordur. Ama yine de şiddetlenir ve sık sık olursa doktoruna söyle
Benim sadece bir tane yenidoğan cam philips avent’im vardı onu koydum nolur nolmaz diye. Kaşık biberon alır da koyar mıyım bilmiyorum kafama eserse yaparımYok mu bir yorumu olan,kimse çantasına biberon koymadı mı
Ben mol gebelik tanısı aldığımda çam sakura bana kürtaj tarihini 10 gün sonraya verdi. Mol gebelik nedir bilen bilir hücrelerim deliler gibi ürüyordu ve kansere çevirme riski çok fazlaydı o an kürtaj yapılması gerekiyordu buna rağmen beni o riskle 10 gün beklettiler ve ben perişan oldum. Hiç sevmiyorum orayıAy yok yok gerçekten ben çam sakuradan çok çektim evet büyük kapsamlı bir hastane ama kadrosu sıkıntılı. Bana dış gebelik demişlerdi orda en başta öyle söyliyim. Dediğim gibi zeynep kamili bi değerlendir bence
Çok geçmiş olsun bitanem herkesin söylediği şeyi söyliycem çok şükür ki artık haftamız iyi ne olursa olsun çok büyük tehlikede değiliz biz de bebek de. Önemli olan bir şekilde sağlıkla onlara kavuşmak sen de buna odaklan motive etmeye çalış kendiniKızlar herkese selam. Birkaç gün önce vajinamın alt kısmında yara çıkmıştı. Bu hafta cuma günü kontrolüm var o zaman gösteririm diye bir şekilde idare ediyordum ki bugün çok şiddetli şekilde acımaya başlayınca takipli olduğum, doğum yapacağım hastanenin aciline geldim. Kan, idrar, muayene vs derken doktor haftandan ötürü nst ye de girmeni istiyorum dedi ben de istemeye istemeye nst ye girdim çünkü neyle alakalı geldim ne yapılıyor diye düşündüm. Nst genel itibariyle güzel çıktı ufak tefek sancılarım çıktı o da önemsiz denildi. Kan, idrar sonucum da temiz çıkınca doktor en son olarak ultrasonla bebeğime bakmak istedi, ultrasonda bebeğimin suyunun az olduğunu fark etti. Uzman doktor geldi o da baktı o da az dedi. Ve beni doğumhaneye aldılar, yatışım yapıldı. Sabaha kadar nst ile takip edileceğim sabah perinatoloji görecek. Şu an açılmam yok, sancım yok ama bebeğin suyu az. Neden olur dedim bir sürü sebep olabilir denildi net bir şey de söylenmedi. Suyun geldi mi hiç dediler hayır dedim ama yine de suyum gelmiş mi gelmemiş mi diye test yaptılar negatif çıktı.
Eğitim araştırma hastanesi 3 basamaklı hastane olduğu için benim burada doğum yapmam gerekiyor nörolojik olarak sağlık sorunumdan ötürü. Şu an burada da yenidoğan yoğunbakım üniteleri doluymuş o yüzden eğer doğum olursa bebeğim başka hastaneye sevk edilecek. İmza atmak zorunda kaldım… İçim bu yüzden maalesef ki hiç rahat değil, tadım çok kaçık aşırı mutsuzum. Ne için geldim başıma ne geldi inanamıyorum.
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar oğlum yarın çıkıyor çok şükür iyileşti. Doğum süreci ile alakalıda spinal sezeryan oldum ve ne kadar korkan anne varsa asla korkmasın
Spinal iğnesinden çok korkuyordum, iğneden, kan alımından bile korkup hassaslaşan biri olarak hiç canım yanmadı hissetmedim
Doğumumu izlemek çok güzeldi sıfır ağrı sadece ufak çekiştirmeler hissettim o kadar.
Sezeryan sonrası ilk iki gün evet zordu ama öldürücek bitiricek bir durum yoktu
Bu gün 6. Günüm bebeğimi görmeye hastaneye minibüs ile gittim tek başıma öyle düşünün
İyileştim bile
Doğum yapmamış anneler korkmayın doğumdan
Neden yasak sana canım korunma yöntemleriBana tek hormonlusu da çift hormonlusu da yasak dk haplarının. Dolayısıyla hormona etki eden herhangi bir şey de kullanamıyorum kol implantı vb gibi. Eşim+takvim yöntemi yani başka yolu yok
30 dk benim canım
Çok şükür geçti canım her gün birbirinden farklı semptomlar yaşıyoruz 3.trimester gerçekten çok zormuş ya
Benim sadece bir tane yenidoğan cam philips avent’im vardı onu koydum nolur nolmaz diye. Kaşık biberon alır da koyar mıyım bilmiyorum kafama eserse yaparım
Ben mol gebelik tanısı aldığımda çam sakura bana kürtaj tarihini 10 gün sonraya verdi. Mol gebelik nedir bilen bilir hücrelerim deliler gibi ürüyordu ve kansere çevirme riski çok fazlaydı o an kürtaj yapılması gerekiyordu buna rağmen beni o riskle 10 gün beklettiler ve ben perişan oldum. Hiç sevmiyorum orayı
Çok geçmiş olsun bitanem herkesin söylediği şeyi söyliycem çok şükür ki artık haftamız iyi ne olursa olsun çok büyük tehlikede değiliz biz de bebek de. Önemli olan bir şekilde sağlıkla onlara kavuşmak sen de buna odaklan motive etmeye çalış kendini
Çok sevindim canım gözün aydın
Benim de yoğun akıntı dışında hiçbir belirtim yok canım ama lökosit çıktı bende de. Akıntı zaten kendimi bildim bileli var kurtulamadım o iletten. Doktorum kültür istedi yarın vericem bakalım ona göre ilaç başlar herhalde bana daBenim de hiçbir belirtim yok crp yüksek epitel idrarda yüksek bakteri bol eritrosit lökosit yüksek dün gittim hiçbir şey yapmadı mesela ilaç bile vermedi haftan artık dedi dolmak üzere yapacak bir şey yok dedigülüyorum artık sadece yani 9 ay boyunca gittiğin doktor son anlarda bir rahatlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?