Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Eşin ne dedi peki canım

Hayatım şuan 35+4 üm antibiyotik başladığımda tam 35 haftaydım. Ben de istemedim kullanmak zararlı değil mi dedim enfeksiyon daha zararlı bebeğine dedi sancılarım nst de 40-50 arası çıkıyordu benim buradaki arkadaşlar 10-20 lerden bahsediyor kız benim mi yüksek doğuruyor muyum benim neden 10-20 değil belki de ondan hemen antibiyotik başlattı hiç sormak da aklıma gelmedi suyun gelir cart curt diye olası riskleri söyleyince panik oldum beynimi unuttum

Öyle oluyor doktorun yanına gidince soracağı her şeyi unutuyor insan benim nst'de sancım falan çıkmıyor sadece benimki kronikleşti hatta idrar yolu enfeksiyonum ilk gebeliğimde oğluma da geçmişti o yüzden dolayı çok ısrar ediyorum evet antibiyotik zararlı ama dozunu iyi ayarlarsa bir sıkıntı olduğunu düşünmedim açıkçası ben penisilin grubu zaten istemedim sefalosporin Grubu kullanmıştım ilk gebeliğimde yani içinde 2-3 tane olan antibiyotikler var dozajı düşük ama idrar yolunda çok etkili ya da kandaki enfeksiyonda. İlk gebeliğime kullandığım halde enfeksiyon bebeğe geçti bunda hiçbir şekilde antibiyotik kullanmadım sonum hayır olsun bebeğe geçmesinden dolayı çok korkuyorum tüm tedavileri uygulayıp da yanıt vermeme gibi bir durum yok bende ilk gebeliğinde sadece çok güzel kontrol altındaydı son 2 hafta şiddetlendiği için kontrolden çıktı bunda 4 aydan beri bu düzeyde bilmiyorum dediğim gibi işte annelik insan korkuyor

Gönlünü ferah tut sen bu illet başa bela herkeste var ben de ilk günden beri uğraşıyorum geçmemesi için dua edeceğiz her şey yolunda gitsin buna inanacağız önce Allah’a sonra doktorlara emanetiz

Gönlünü ferah tut sen bu illet başa bela herkeste var ben de ilk günden beri uğraşıyorum geçmemesi için dua edeceğiz her şey yolunda gitsin buna inanacağız önce Allah’a sonra doktorlara emanetiz
Öyle tabii İnan ki yani çok yıprandım bu idrar yol enfeksiyonu ve CRP olayından dün aile hekimi almıştı tahlili doktor yani şaşırdı ilaç başlamamasına çok riskli bu dedi öyle deyince de resmen atak geçirdim koştur koştur gittim hastaneye ama bakmadı bile doğru düzgün ebe annem gibi yani orta yaşlı bir ebe bana içini ferah tut dedi ben de 35 hafta 5 im şuan top sumak varmış onu kaynat günde bir bardak iç kızım Allah'ın izniyle enfeksiyonu azalır dedi aktara gittim o da bir sıkıntı olmayacağını söyledi aldım bugün bir bardak deneyeceğim gerisi Allah'a emanet

Esmoss60 canım gebe okulunda Kordon dolanan bir arkadaş vardı iki kat boynunda dolanmıştı sanırım Emin değilim bilek de olabilir ebe onada ani hareketlerden kaçınması gerektiğini eğilip kalkarken çok dikkat etmesi gerektiğini hareketle açılıp hareketle dolanabileceğini söylemişti bu risk her gebe de oluyormuş maalesef ona tek dediği şey ani hareketten kaçın demişti

Çok teşekkür ederim inşallah

Benimde 17 çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaca başlarız dedi..Lökosit kaç çıktı canım

Evet canım takip ediyorumm bundan tekrar konuştun mu diye merak ettim. Öğlen yemeği gelmiş en azından modumuzu bırakmayalım sonuna geldik az kaldı riskli haftaları geçirdik şükür kuzum

Kaç haftalıksın canım ve değerlerin kaç çıktı .

Evet canım acildeki doktorda fazla ayakta kalıp iş yapma dedi.Namazımıda artık oturarak kılıcam Rabbim kabul etsin

Kordona ne dedi canım

Kordona ne dedi canım
Kuzum kordon 2.5 tur dolanmiş ama şu an solunumu kalp atışi nstde güzel çıkmiş dedi doktor Asla korkma sezeryan sebebi değil kordon dolanması dedi normal doğum öyle çok yaptırdım ben dedi Sık sık görüşelim harekette azalma hissedince hemen gel dedi.şimdi bebeğin küveze girecek bir ay neden alalım ufak daha dedi...Anca kalp atışında skıntı olursa tabiki doğuma alırız dedi.

Çok şükür canım çok sevindim takipte kal dinle bebişini, bu mübarek günde Allah’ım herkes yavrusuna sağlıkla kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…