Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Bende arada soruyorum göremiyorum artık alt kısmı, çok almamşsn bnm çevremde hep 26-35 civarı aldılar

Aynıyız senle bende 5kilo ile yola devam sen kaç kilodasın şu an 68 oldum ben benim göbüş bu haftalarda baya büyüdü bnmde küçüktü eşim senin göbeğin çok değil ne hamileler var aşirı büyük diyor

Ay hiç almamışsın maşallah bende çok almadım +5 fit gireceğim doğumaçatlakta ayak üstlermde var hafften ora çatlamaz diye ummuştum krem sürmedim bi günde çatladı

Canım burda kimse kimseyi tanımıyor ki belki hayat boyu yüzyüze bile gelmicez hatta bütün site Atlas koysa nolacak ben sevinirim bile bebişimin adaşı olacak diye. Senin hoşuna giden başkasının da hoşuna gidebilir. Kızımın adı İpek bi sürü İpek var benden önce benden sonra koyan tanıdığım ohhh bi sürü İpek

Hiç öyle düşünmemiştim. Olabilir canım

63 de benim canım .. 58 le hamile kaldım ama ilk haftalar 55 kiloya düştüm başta .. ya büyümüyor göbeğim diyorumya benden sonra doğuracaklar var göbekleri kocaman hamile çekimi için bile uzun bekledim biraz daha belli olsun diye artık yarın çekeceğiz ..

Ben de aynı şimdiye kadar hiç almamıştım Bi anda 5 kilo almışım benim de karnım büyük değil canım dısarda i çekim yapıcaksiniz

Ayyyy niye rahatsız oluyorlar ki ben aksine duyunca daha çok seviniyorum. Şansıma aynı odada yattığım kızın oğlunun adı da Barlas olacakmış. Yatıyoruz kalkıyoruz Barlasta Barlas hajsjs
Bence de canım sana katılıyorum karasızımdır Barlas hoşuma gider koyarım misal ama sen koycan diye vaz mı geçeyim aksine birlikte severiz işte Barlasları benim çocuğumun adı bu bilginize kimse koymasın mı diyelim ahahahah

Ne varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
Geçmiş olsun canım .. herkesin olmuyor ama benim arkadaşımda böyle oluyor oradan biliyorum oda kan geldiği için çok attı sütünü yara ağrısından aşırı zorlandı . Göğüs ucu küçük geri her iki bebektede edemedi silikon göğüs ucu ile emzirdi .

Ben de aynı şimdiye kadar hiç almamıştım Bi anda 5 kilo almışım benim de karnım büyük değil canım dısarda i çekim yapıcaksiniz
Evet canım öyle profesyonel değil görümcem çekecek dış çekim olarak yapacağız .. aslında ilk etapta düşünmüştüm profesyonel yaptıralım diye ama sonrasında bebek çekimini o şekilde yaptırayım dedim . Burada ücretler çok uçuk kaçık çünki

Bünyeyle ilgili demekki ben gebelik şekeri diyetnden dolayı almadım bence belki diyet yapmasam çok alırdım .
Ya şeker de çok zor diyete uymalisiniz gerçekten ama doğumdan sonra keyfini çıkarırsınız artık

Göbeğin büyümemesi iyi boşver ne kadar büyürse o kadar çatlar ayy ne güzel nerde yapacaksınız çekim

Ya kendi çektiğiniz de güzel olur şimdi çok güzel. Fotoğraflar cekiliyorlar

Bünyeyle ilgili demekki ben gebelik şekeri diyetnden dolayı almadım bence belki diyet yapmasam çok alırdım .
ilfa53 ben 50 kiloyu duydum çevremde ama o kız sonra Mütiş bir azimle tekrar incecik kalıyor maşallah diyeyim .. bana kilo vermesi zor geliyor yemeyi severim çünki gerçi mecburiyet herkese herşeyi yaptırır hamileliğim diyetle geçti ozaman sorulsa yok hamilelikte diyet yapmam derdim belki

Ya şeker de çok zor diyete uymalisiniz gerçekten ama doğumdan sonra keyfini çıkarırsınız artık
Valla arada kaçamak yapıyorumDün çaktırmadan az dondurma yedim bu aralar nefsimi terbiye edemiyorum son aylar ya doğumdan sonra dünyayı yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…