Bende arada soruyorum göremiyorum artık alt kısmı,Ya bende karnıma sürdükten sonra göğüslerime sürüyorum inşallah oluyordur faydası
Göbüş büyüdüğü için göremediğim yerleri eşime soruyorum o da çatlamamış hem çatlasa nolacak kafana takma diyor bilemiyorum yani çatlak var mı yok mu , +15 kilo aldım bakalım
Aynıyız senle bende 5kilo ile yola devam sen kaç kilodasın şu an 68 oldum ben benim göbüş bu haftalarda baya büyüdü bnmde küçüktü eşim senin göbeğin çok değil ne hamileler var aşirı büyük diyor+5 kilo ile yola devam ediyorum .. dün hatta bir ortamda4 hamile vardık ve biri benden baya sonra doğumu şey dediler eee senin göbek nerede doğurdun mu diye soran oldu ( gömlek hafif genişti karnımda küçük olduğundan dolayı )
35 kilo da çokmuş kızBende arada soruyorum göremiyorum artık alt kısmı,çok almamşsn bnm çevremde hep 26-35 civarı aldılar
sağlıkla doğsunlar da kiloları veririz inşallahBende arada soruyorum göremiyorum artık alt kısmı,çok almamşsn bnm çevremde hep 26-35 civarı aldılar
Ay hiç almamışsın maşallah bende çok almadım +5 fit gireceğim doğumaBebeginöğsün sadece ucunu değil renkli kısmının çoğunu emmesi gerekiyor öyle olunca yara olmuyor,benim olmamıştı,inşallah yine olmaz.
Bu hafta itibariyle yani 31. haftadayim,toplamda +1 kilo aldim..Kilolu başladığım için fazla aldirmiyorlar .Çatlak önceki hamileliğimde olmuştum zaten .
Sen nasılsın cnm
Canım burda kimse kimseyi tanımıyor ki belki hayat boyu yüzyüze bile gelmicez hatta bütün site Atlas koysa nolacak ben sevinirim bile bebişimin adaşı olacak diye. Senin hoşuna giden başkasının da hoşuna gidebilir. Kızımın adı İpek bi sürü İpek var benden önce benden sonra koyan tanıdığım ohhh bi sürü İpekİsim konusunda tabi herkes aynı ismide koyabilir ama ne bilim fark ettim bi kaç kişi rahatsız olmuşuz aynı isim mevzusundanbence burda birimiz taktıysa diğeri başka taksın sonuçta dışarıda aynı isimliler olacak şahsen ben iki isme karar vermiştim burda takan olmuştu onun hevesi belki kırılır diye takmamıştım başka isim bulmuştum tabi herkesin kendi düşüncesi. Kızım Alya Duru oğlum Atlas Ege
Hiç öyle düşünmemiştim. Olabilir canımBence böyle şeyler çok konuşulmamalı çünkü tetikleyici konular. Biri kilo vermiş olup bundan mutsuzdur diğeri tam tersi ve kendini bir başkasıyla kıyaslayıp mutsuz olabilir. Aynı şekilde bebeklerin gelişimi de kıyas yapılmaması adına konuşulmamalı bence,bu benim fikrim tabi
63 de benim canım .. 58 le hamile kaldım ama ilk haftalar 55 kiloya düştüm başta .. ya büyümüyor göbeğim diyorumya benden sonra doğuracaklar var göbekleri kocamanAynıyız senle bende 5kilo ile yola devam sen kaç kilodasın şu an 68 oldum ben benim göbüş bu haftalarda baya büyüdü bnmde küçüktü eşim senin göbeğin çok değil ne hamileler var aşirı büyük diyor
Ben de aynı şimdiye kadar hiç almamıştım Bi anda 5 kilo almışım63 de benim canım .. 58 le hamile kaldım ama ilk haftalar 55 kiloya düştüm başta .. ya büyümüyor göbeğim diyorumya benden sonra doğuracaklar var göbekleri kocamanhamile çekimi için bile uzun bekledim biraz daha belli olsun diye artık yarın çekeceğiz ..
Olsun canım veriliyor kilo hemen bnm ablam 26 kilo almştı emzirme sürecinde o kadar zayıfladı ki anlatamam Yeterki bebişler sağlıklı olsun32. Haftaya doğru giderken +20(
Bence de canım sana katılıyorum karasızımdır Barlas hoşuma gider koyarım misal ama sen koycan diye vaz mı geçeyim aksine birlikte severiz işte BarlaslarıAyyyy niye rahatsız oluyorlar kiben aksine duyunca daha çok seviniyorum. Şansıma aynı odada yattığım kızın oğlunun adı da Barlas olacakmış. Yatıyoruz kalkıyoruz Barlasta Barlas hajsjs
Aynen öyle kuzum emzirme sürecinde hızlı veriliyor zatensağlıkla doğsunlar da kiloları veririz inşallah
Geçmiş olsun canım .. herkesin olmuyor ama benim arkadaşımda böyle oluyor oradan biliyorumNe varsa sürün kızlarr cok kötü oluyor dişlerimi sıkarak sağım yapıyorm ben coyu sütümü döküyorum kan oldugu için
35 kilo da çokmuş kız
Evet canım öyle profesyonel değil görümcem çekecek dış çekim olarak yapacağız .. aslında ilk etapta düşünmüştüm profesyonel yaptıralım diye ama sonrasında bebek çekimini o şekilde yaptırayım dedim . Burada ücretler çok uçuk kaçık çünkiBen de aynı şimdiye kadar hiç almamıştım Bi anda 5 kilo almışımbenim de karnım büyük değil canım dısarda i çekim yapıcaksiniz
Ya şeker de çok zor diyete uymalisiniz gerçekten ama doğumdan sonra keyfini çıkarırsınız artıkBünyeyle ilgili demekki ben gebelik şekeri diyetnden dolayı almadım bence belki diyet yapmasam çok alırdım .
Göbeğin büyümemesi iyi boşver ne kadar büyürse o kadar çatlar63 de benim canım .. 58 le hamile kaldım ama ilk haftalar 55 kiloya düştüm başta .. ya büyümüyor göbeğim diyorumya benden sonra doğuracaklar var göbekleri kocamanhamile çekimi için bile uzun bekledim biraz daha belli olsun diye artık yarın çekeceğiz ..
Ya kendi çektiğiniz de güzel olur şimdi çok güzel. Fotoğraflar cekiliyorlarEvet canım öyle profesyonel değil görümcem çekecek dış çekim olarak yapacağız .. aslında ilk etapta düşünmüştüm profesyonel yaptıralım diye ama sonrasında bebek çekimini o şekilde yaptırayım dedim . Burada ücretler çok uçuk kaçık çünki
Bünyeyle ilgili demekki ben gebelik şekeri diyetnden dolayı almadım bence belki diyet yapmasam çok alırdım .
Valla arada kaçamak yapıyorumYa şeker de çok zor diyete uymalisiniz gerçekten ama doğumdan sonra keyfini çıkarırsınız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?