Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Göbeğin büyümemesi iyi boşver ne kadar büyürse o kadar çatlar ayy ne güzel nerde yapacaksınız çekim
Aşkım almanyada deniz yok ama bol bol su göl vs var .. en son kız kardeşim kumsallı bir yer bulmuş onlar orada çekindi çok güzeldi biz de oraya gideriz diye düşündük

Bende öyle nemlendirdim ama bi tık çatlak oluştu çok değil ama Toplamda 5 kilo aldım benimde bu ara canım abur cubur çekiyor hep.
Az almışsınız ne güzel. Neyse sonlara geldik dayanırız herhalde biraz daha :) bacaklarımı hiç kontrol etmedim ya çatladıysa da hiç haberim yok, göremiyorum. Krem sürmek de hiç aklıma gelmedi

Bu arada progestan kullanıyorsanız o da öyle bir akıntı yapıyor kızlar.

İçini ferah tut canım ya hastalık psikolojisine girmemeye çalış. Ben de bir süre başka bir sebepten yatmıştım hep şey dedim kendime burası evden daha iyi, sürekli kontrol altındayım, ne gerekiyorsa doktor hemen yapıyor, her şey her zaman yolunda benim düşünmem ya da endişelenmem gereken bir şey yok. Sen de kafanı yorma sadece bebeğine ve iyi şeylere odaklanmaya çalış, sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah

Hahahaha benimki öneride bulunmuyor bu arada ben her akşam yeni isimler sunuyorum paşam aralarından değerlendiriyor
Keşke değerlendirse direk olarak yok deyip geçiyor. Kaynanamgil dahil herkes isim koyma hakkını bana verdi normalde. Eşim aslan burcu diye mi bilmem kendi sevmezse bir şeyi olmuyor. Her zaman değil ama arada damarı tutuyor işte

Kızlar sizde bebek ya da çocuk ağlaması duyunca memelerinizda ağrı sızı hassasiyet filan oluyor mu benimkiler sertleşiyor uçları ıslak oluyor sanki taş gibi oluyor ama o zmanda

Ben bunda az aldım ama ilkte 74 ile hamile kalıp 98 ile doğuma girmiştim üstelik aşırı hareketlilikte vardı yani doğumdan sonra 40 imda bı tartıldım 104 şaka yapmıyorum yani o kadar ağladım ki çünkü vücudum ödem topluyordu bunu biliyordum hamileligimde preklamsi tehlikesiyle mücadele etmiştim hep neyse 8 aylıktı diyetisyen ile 67 ye düşmüştum

Sağlıkla doğsunda inşallah 36dan sonra her an olabilir zaten

Ben de 51le hamile kaldım 59 kilo oldum ama çatlaklarım çok fazla, krem de suruyordum her gün engel olmadı. Catlaklar morken sadece çatlak kisma madecassol surersek iyi geliyormuş. Haftada 3 ten fazla da surmemek gerek tabii

Yaaa allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Amin inşallah amiiiin. Rahatım emin ellerdeyim evde olsam kafayı yerdim bir şey mi oldu diye şimdi burda olunca gerçekten daha da iyiyim.

Benimde bacak üstüm çatladı ama oraya sürmemiştim keşke sürseydim şimd sürüyorumda ne fayda Bende 68 kiloyum şuan 63 ile hamile kalmiştım
Ben sürmüştüm ama fayda etmedi

4/4 lük müslüman olacakları tuttu islamda isim hakkı babanındır diye geziyor 9 aydır keşke her hakka bu kadar sahip çıksalar

Bir ân önce vücudun alışır da toparlarsınız inşAllah güzelim az çok bir şeyler yiyebiliyorum dediğinde sevinmiştim ama bu durum da geçici Allah’ın izniyle
Ben de onu soracaktım aleti gördüm ve tırstım çünkü,doktorum gel bakalım demiş.

Sanırım böyle alıntılar normalmiş birkaç yerde görmüştüm ama bence de mutlaka sor doktoruna. Hatta bize de yaz ne dediğini :)
Ya ben de normal diye düşündüm aslında ama birden olunca aklıma direk o geldi normalde de hafif ıslaklık oluyor çünkü ben gene de sorayım dedim. Doktorum gel bakalım demiş

Yaa şimdiden heyecan basmıştır dualarımız seninle olacak o zaman her şey yolunda gitsin sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…