Yok ya ben de hiç idrara benzetemedim ne bileyim belli de olmaz belki kaçırdım hiç olmuyordu kaçırma vs. Anne olmak+belirsizlik çıldırtır insanı bunu anlıyorumBenimde aynı olmuştu cnm tuvalete gittim tam yatağa yatacakken aniden su gibi bişey gelmişti doktora göre idrar kaçırma dedi ama ben pek ikna olmadım çünkü hiç kokmuyordu idrar azda olsa kokar amniyon dıvım normal olduğu için hersey yolunda demişti sen yinede bi kontroler git istersen kuzum için rahat etsin.
Genetik sanırım çatlama ya
Ben sürmüştüm ama fayda etmedi
Gidicekmisin hastane yakınmı sana canımYok ya ben de hiç idrara benzetemedim ne bileyim belli de olmaz belki kaçırdım hiç olmuyordu kaçırma vs. Anne olmak+belirsizlik çıldırtır insanı bunu anlıyorumdoktorum gel bakalım demiş bu arada.
Çatlak olma ihtimali yüksek benim de o şekilde yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı elimi üzerinde gezdiriyordum yara izi gibi his veriyordu ve zamanla çoğaldı baya bayaa çatladımÜst bacaklarımda hafif çatlaklar oluştu ben 5kilo aldım toplamda 68im şu an sanırım 70le giderim doğumaya bide göbekle bikini bölgem arasında mor renkte bisey vsr tam göremiyorum o çatlakmı çözemedim bi türlü hani biyere vurursunds morarır ya uzun zmndr öyle .
Eşim mesaide söyleyeceğim gelebilirse gideceğimGidicekmisin hastane yakınmı sana canım
Hmm hadi bakalım en güzeli olsunYa ben de normal diye düşündüm aslında ama birden olunca aklıma direk o geldi normalde de hafif ıslaklık oluyor çünkü ben gene de sorayım dedim. Doktorum gel bakalım demiş
İnşallah canımmmmBir ân önce vücudun alışır da toparlarsınız inşAllah güzelim az çok bir şeyler yiyebiliyorum dediğinde sevinmiştim ama bu durum da geçici Allah’ın izniyle
Ben de onu soracaktım aleti gördüm ve tırstım çünkü,doktorum gel bakalım demiş.
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum. Çok iyiyiz birazcık üzüldüm, şok oldum doğal olarak ama toparladımİçini ferah tut canım ya hastalık psikolojisine girmemeye çalış. Ben de bir süre başka bir sebepten yatmıştım hep şey dedim kendime burası evden daha iyi, sürekli kontrol altındayım, ne gerekiyorsa doktor hemen yapıyor, her şey her zaman yolunda benim düşünmem ya da endişelenmem gereken bir şey yok. Sen de kafanı yorma sadece bebeğine ve iyi şeylere odaklanmaya çalış, sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah
Yaaaaa ben de işte öyle düşünüyorum aynı isim olunca içim kıpır kıpır oluyor çok hoşuma gidiyorBence de canım sana katılıyorum karasızımdır Barlas hoşuma gider koyarım misal ama sen koycan diye vaz mı geçeyim aksine birlikte severiz işte Barlaslarıbenim çocuğumun adı bu bilginize kimse koymasın mı diyelim ahahahah
Aşkım herşeyi çok doğru yaptın.. doktorlar diyet diyet diye diretiyorlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz.Kızlar ben maalesef gebelik şekerinden dolayı yaptığım o zıkkım diyetten dolayı kilo alamadım çok kilo verdim. Bebem de beslenemedi. Umarım bu saatten sonra birazcık kilo alırım
Ya çok güzel Bi haber canım hersey yolundaymış demek ki şekerin de düzene girince çıkarırlar belki deKızlar çarşamba günü perinatoloji de ultrasona girmiştim bugün tüp bebek doktorum geldi ziyaretime. Perinatoloji doktoruyla konuşmuş en son ultrasona ve nstlere göre bebeğim gayet iyiymiş suyu da aynı şekilde dedi. Korkma, korkmana gerek yok toparlar merak etme dedi. Ne kadar daha burdayım hocam dedim birazcık daha burdasın dedi. Sanırım şekerimi kontrol altına almadan, doz ayarlamaları ultrason ölçümü vs göndermeyecekler. Ya daaaa doğuma kadar buradayım en kötüsü
Bir yanım yemediğim için çok pişman diğer yanımda doğrusu buydu elinden geleni yaptın diyor. Öyle ikilemdeyim aşkımAşkım herşeyi çok doğru yaptın.. doktorlar diyet diyet diye diretiyorlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz.
Kız kardeşim bir kez gözleme yedi ( gebelik şekeri çıkmıştı sadece tek bir sonuç yüksek gelmişti oda sabah açlık 94 yerine 95 çıktı diye tanı aldı ) neyse o gözlemeyi yedi diye diabetoloji demediğini bırakmadı çocuğun hipoglisemi olabileceğinden tut kardeşimi sorumsuzlukla korkuttular.. he birde tüm sorumluluklar size ait diye kızı zorbaladılar birde .
Gerçekten gebelik şeker çok zor ,piskolojisi ayrı diyeti ayrı yani .
Çook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladımYaa şimdiden heyecan basmıştır dualarımız seninle olacak o zaman her şey yolunda gitsin sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inşAllah canım
Haftaya bir daha ultrasona gireyim de ölçümlerden daha da netleşir diyorum inşallahYa çok güzel Bi haber canım hersey yolundaymış demek ki şekerin de düzene girince çıkarırlar belki de
Ben besliyordum fakat yapamadım koku hassasiyetinden dolayı tanıdığım birine emanet etmiştimÇook çook saol canım benim evet asker gibi geri sayıma başladım
kızlar kedi besleyen var mı evinde ??
Yağ Krem falan sürmedim normal derecede çatladim ama surseydim de sonuç aynı olurdu eminim.Ben de 51le hamile kaldım 59 kilo oldum ama çatlaklarım çok fazla, krem de suruyordum her gün engel olmadı. Catlaklar morken sadece çatlak kisma madecassol surersek iyi geliyormuş. Haftada 3 ten fazla da surmemek gerek tabii
Eşim bana erkek olunca babanın kız olursa annenin hakkı demişti.İlk çocuğumuz erkek oldu onun beğendiği isimlerden seçtim,onu koyduk.Simdi kızımda onunda çok beğendiği ismi ve benim sectigim ismi koyduk gibi..İkimizde birbirimize saygı gösterdik , hayırlı evlat olsunlar inş cümlemize4/4 lük müslüman olacakları tuttu islamda isim hakkı babanındır diye geziyor 9 aydırkeşke her hakka bu kadar sahip çıksalar
Annemde çatlak yok mesela ,bence kişisel olabilir.Genetik sanırım çatlama ya
Bende var.Kızlar beyaz akıntısı olan var mı ?
Canım sen sağlıklı beslenin ,hatta yazmistin et,balık vs baya iyi beslendim diye kendini üzme hiç.Kızlar ben maalesef gebelik şekerinden dolayı yaptığım o zıkkım diyetten dolayı kilo alamadım çok kilo verdim. Bebem de beslenemedi. Umarım bu saatten sonra birazcık kilo alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?