Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Cidden aşırı sinir bozucu davranışları var çok tutarsızlar .. bana 97/98 açlık şekeriyle insülin başlamayı düşündüler . Perinatoloji izin vermedi zaten plasentaya akılta olan sol damarda kan akışı yavaş birde insülin başlanırsa bu çocuk nasıl gelişicek dedi ..

Bir arkadaşım var ondada açlık şekeri sıkıntı 110/120 arası seyrediyor onun doktoruda birşey olmaz kafasında . Aşırı tutarsızlık var bu doktorlar arasında bile birinin söylediği ile diğerinin yaptı asla uymuyor.

Acrba o beyaz akıntı ne enfeksiyon felan değildir inşallah.. gerçi bu Salı benden kültür aldılar ama bilemedim . Bakalım sonuçlar gelir haftaya

Ben besliyordum fakat yapamadım koku hassasiyetinden dolayı tanıdığım birine emanet etmiştim
Bende de var canım çok da seviyorum şapşalı

ama ev tüy içinde kalıyor. koltuklar, sandalyeler, üstümüz, kıyafetlerimiz tüy içinde. Evi süpürsem döndüğümde aynı şey oluyor. Bir de alerjim çıktı. Traş edelim dedi veteriner kedişi en son. Ama endişe ediyorum yine de nasıl olacak diye

Acrba o beyaz alımtı ne enfeksiyon felan değildir inşallah.. gerçi bu Salı benden kültür aldılar ama bilemedim
Bence enfeksiyon değildir çünkü geçen hafta (akıntı devam ederken) yaptirdigim hem kültür testi hem de diğer idrar testleri temiz çıkmıştı.

Bence enfeksiyon değildir çünkü geçen hafta (akıntı devam ederken) yaptirdigim hem kültür testi hem de diğer idrar testleri temiz çıkmıştı.
Evet bende bu yüzden istedim son haftalarda enfeksiyona yatkınlık olabiliyormuş bakalım umarım değildir

Kızlar ben maalesef gebelik şekerinden dolayı yaptığım o zıkkım diyetten dolayı kilo alamadım çok kilo verdim. Bebem de beslenemedi. Umarım bu saatten sonra birazcık kilo alırım
Canımm sen çok fedakar ve istikrarlı birisin. Bebeğine zarar gelmesin iyi olsun diye yaptın o zor diyeti. Şimdi beklenmedik şeyler çıktı, yine onun için en iyisini yapıyorsun bak. Hemen gözetim altında olmak için elinden geleni yaptın. Seninle gurur duyuyorum canım.

İnşallah kilosu da hemen toparlar güzelce yavrunun

Herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım şeker için kontrol altında tutmak istemişlerdir bebeğin kilosunu söyledimi hastanede gözlem altında olman güzel keşke banada yatış verseler bebişim hareket ediyor çok şükür ama yine de Korkuyorum kordonunu bi anda sıkıntı yaratır diye kuzuma bana pazartesi zor olur hayırlısı bakalım az kaldı Ağustos çok hızlı geçti Eylül'ün de nasıl geçtiğini anlamayacağz bile.Benimde bi sey aklıma takıldı 34.hafta gittiğimde bebeğn kilosu 35le aynı şaşırdım bir haftada hiç kilo almadımı bu bebek pazartesi bakalım kaç diycek kilosunu yine 3ün altında söylerse anormallik var demektir

Benim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım

Benim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım
İstemesi lazım cnm ,her kontrolde olmasa da kan idrar takip etmesi lazım.
Benim şimdiye kadar düzenli baktı ikisine de ..Ama 2 hafta sonra gittiğimde kan tahlili istemeyecegini söyledi.

Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı,bebek iyi çok şükür ama ben pek değilim. Siz de benim yaptığım salaklığı yapmayın diye yazıyorum. Dün az banyoyu toparlayayım diye başladığım temizliğe fark etmeden 3 saat aralıksız devam edince cortladım. Dün akşamdan beri özellikle acı,ağrı,sancı adını koyamadığım şeyler hissediyorum. Devam edince ve doktorum da duyunca çok kızdı haliyle. Hemen erken doğum önleyici bir ilaç yazdı her ihtimale karşı,ağrımı da keseceğini söyledi. Siz de lütfen benim yaptığımı yapmayın,bu haftaya kadar çok şükür sağlıkla geldik ama korkuttu ve moralimi bozdu bu durum

Kızlar hayırlı cumalar öncelikle Yalancı kasılmaları hepimiz yaşıyoruzdur haftamız dolayısıyla. Hiç dikkat ettiniz mi günde kaç kere ne sıklıkla oluyor diye. Birkaç gündür benim 5-10 dk arayla oluyor ama ağrılı sızılı değil, kasılıyor 20-30 saniye sonra geçiyor. Yine de bana çok sık oluyormuş gibi gelmeye başladı. 36+2deyim. Sizce normal mi ?

Evet ne yazık ki öyle çok zor oldu benim için de ama bebeğimin emeklediği zamanları da düşündüm yeri yalıyorlar bildiğin,bir şey düşecek yere emzik vs gene çok sıkıntı istediğin kadar temizle ama arınmıyor bir türlü. Size kalmış bir karar çünkü tüyleri gene uzayacak bebiş de biraz büyümüş olacak zorlanmam yaparım diyorsan kalsın canım

Normal bence canım zaten 36+lardan sonra her an doğurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…