Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
İstemesi lazım cnm ,her kontrolde olmasa da kan idrar takip etmesi lazım.
Benim şimdiye kadar düzenli baktı ikisine de ..Ama 2 hafta sonra gittiğimde kan tahlili istemeyecegini söyledi.
bu gittiğimde bir soracağım devlet hastanesinde bi kez gittim hemen tahlil istediler

Beyaz için genelde korkulacak bir şey değil diyorlar kötü koku yoksa ya da süt kesiği böyle lor gibi daha kıvamlı değilse normal diye biliyorum
Yok son 1 haftadır felan beyaz bir akıntı başladı kokusuz ve süt kesiği gibi değil . Hormonel olabilir bakalım kültür testinde çıkar

Değildir içini ferah tut Sonucun çıktı mi gorebiliyor musun.Burada 2 iş gününde çıkıyor.
Almanyada maalesef öyle görebileceğimiz bir sistem yok doktor ulaşıyor sıkıntılı bir durum olduğunda ..

Keşke bu kadar yormasaydın kendini doktorum bana üstüne basa basa tembihledi son zamanlarda bir enerji gelecek fazla enerjik hissedeceksin ama bunu sakın temizlikle,kendini yoracak şeylere harcama doğuma enerjik bir şekilde gelmeni istiyorum dedi orada lâzım olacak dedi ve ben de yavaştan temizliğimi yapıyorum,eşim yardım ediyor kafaya da takmıyorum.
Sen de bir daha kendini yoracak şeylerden kaçın derim

Benim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım
Aşkım senin doktor çok tuaf . Her kontrolümde 4+5 den berri gidiyorum kan alındı ,idrar bakıldı .. bu verdiğim 4/5 ci kültür testi oldu .

Kızlar şu an doğum belii değil normalmi sezeryan mi ama olurda sezeryan derse doktorum hangi anastezi iyi ben genel istiyorum ama genel olarak genel anastezinin sonraki süreçte ağrılı olduğunu söylüyorlar tecrübesi olan varmı?Bu konuda.

Doğuma kadar hastanede bekleyenler derneği mi açsam ne yapsam ya kurucu üye olmanı istemem vazgeçtim hsdhhd herkes evinde uslu uslu dursun

Canım dikkatli yap artık iyice ağırlaştık bakalım doktorun ne der güzel haberlerle inşallah
Evet bende ağırlaştım. Sağ kaburgamın altı iyle bir ağrıyor ki. Sanki etimi kesiyorlar. İnşallah canım seninle günümüz aynı demi

Anladım canım. Güvenilir bir yuva bulursam vereceğim ‍♀ insanlar da genelde yavru kedi sahiplenmek istiyor hali ile zor bakalım

Ben başından beri risk kategorisindeyim,8 aydır yemek ve ufak tefek temizlik işleri dışında bir şey yapmıyordum zaten ama dün ne oldu ben de anlamadım gerçekten. Bir daha tövbe zaten ya,üzüldüm çünkü

Benim doktorum hiç kültür testi istemedi bugüne kadar Kan tahlili de istemiyor normalmi bu siz kontrollerde kan veriyor musunuz canım
Daha önce de bunu konuşmuştuk bizim doktorlar benziyor birbirine, benimkinin de bir şey istediği yok, ultrasondan kontrolünü yapıyor geçiyor.Başka açılardan seçeneklerim içindeki en iyi doktor diye devam ediyorum gene.Ama ben en başından beri bi özele bi devlete gidiyorum.Devlettekilere akıntım var, ya da kanıma bakmak istiyorum dediğimde hep bakılıyor.Sonra da özeldeki doktoruma götürüyorum, kendi talep etmiyor ama önüne tahlilleri koyunca inceliyor sağolsun

Biz kadınlar olarak yerimizde duramıyoruz ya
Ben de bazen içinde buluveriyorum kendimi sonra dur diyorum dinlen yavaş yavaş yap. Korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
Annem kardeşime hamileyken sırf bu dip köşe temizlik yüzünden 20. haftalarda erkenden doğuracaktı kasılmaları falan başladı ebe sen ne yaptın böyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…